Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sláva mocnému Rusku
  • vzdali jsme se křesťanského Boha a tak se budeme klanět Alláhovi.
  • Pane Bože vezmi si Makrelu klidně do nebe královského! což pak Ty to nevidíš??? *15*
  • http://section.sk/krestania-v-moslimskej-zone/ Rakúsko už zistilo čo títo migranti prinášajú. Vlastne len chudobu kriminalitu a ich čarovné náboženstvo http://section.sk/migranti-zautocili-na-nemeckych-dochodcov/
  • dneska jsem byl v práci *8*
    • ba nééé *15*
      • to jsou ale blbý fóry *7*
  • ještě že alespoň Novorosijci imigranty do své země nepouští, proto jim blahobyt zůstane pro vlastní lid..

    vivat Putin
    • jo jo, brzy bude Novorusko lídrem této oblasti
  • tak rakušáci už mají vlastní názor? a kdy my ho budeme mít?
  • . Britská veřejnost je kvůli tomu, co vše dostanou žadatelé o azyl zadarmo, naštvaná. Poslanci žádají, aby stát svůj přístup k uprchlíkům zpřísnil.

    Britové cestující po vlastní zemi si na sítích hodnotících ubytovací služby začali ve velkém stěžovat. V hotelích po Velké Británii se objevují nelegální imigranti z Afriky. Všech šest uprchlických táborů v ostrovním státě je totiž plně obsazeno a jejich kapacita 1 200 míst je dávno vyčerpaná. Proto musí společnosti, které si vláda na správu uprchlických zařízení najímá, rezervovat uprchlíkům hotelové pokoje.

    A tak běžencům, kteří se do Británie dostali nelegálně na nákladních vlacích či automobilech, daňoví poplatníci platí pokoj, který normálně stojí v přepočtu 2 850 korun na noc. A nejen to, běženci dostávají každý den tři jídla z hotelové kuchyně a ještě týdenní kapesné 35 liber (1 300 korun).
    K nelibosti ostatních hotelových hostů mohou využívat veškeré vybavení hotelu. Reportéři listu Daily Mail navštívili v hotelu v hrabství Lancashire dvojici Súdánců Muhammada a Adama. Oběma se v tříhvězdičkovém hotelu placeném britskými daňovými poplatníky moc líbí. Aby ne, k dispozici mají dva kryté bazény, vířivku, posilovnu, lázně a zahradu o rozloze 140 akrů.

    Je naprosto neuvěřitelné, že jsou žadatelé o azyl umístěni do hotelových pokojů na náklady daňových poplatníků," rozčiluje se poslanec vládní Konzervativní strany Alex Shelbrooke."Tohle je ten měkký přístup, který dělá naší zemi tak atraktivní pro migranty. Musíme vyslat zprávu, že je umístíme do nepoužívaných kasáren! - kromě toho "mají nárok na bezplatnou zdravotní péči, vzdělání a ubytování.
  • Imigranti: Raději smrt hladem než „potupnou almužnu“ nižší než 2000 euro na měsíc …

    V Rakousku azylanti drží hladovku za zvýšení kapesního. Požadují 2000 eur na osobu a cestovní pas… I když těchto 20 hladovkářů, z korutanského tábora v St. Kanzian am Klopeinersee, zjevně nemá představu o hodnotě peněz a za jiných okolností by to byl jen komický výjev, ve skutečnosti jasně dokazuje, že o nějakou záchranu před válkou jim nikdy nešlo. Jsou to nejen ekonomičtí uprchlíci, ale navíc i pijavice, kteří na západ šli s vizí, že dostanou povinně od hloupých Evropanů miliony zdarma. Bohužel, místo toho, aby tyto arogantní příživníky Rakušané posadili do letadla se zpáteční letenkou, klidně je nechají, ať dále přežívají na úkor rakouských daňových poplatníků.
    • Incident popsala ve středu zpráva policie. Předseda korutanského strany Svobodných, Christian Ragger, zhodnotil tuto akci jako „nehorázné požadavky“, která ukazuje, jak někteří azylanti spekulují v možnostech zneužití sociálního státu.




      „Celá ta věc ukazuje, že budeme muset k otázce uprchlíků přistupovat velmi diferencovaně. Je zřejmé, že mezi uprchlíky panuje velké nedorozumění o tom, co lze očekávat v Rakousku nebo Německu. Azyl přináší práva a povinnosti. O tom jsou špatně informováni,“ řekl Ragger. Za účelem prosazování svých požadavků většího kapesného, chtěli mimo hladovky také uspořádat tiskovou konferenci, ale ta se nakonec neuskutečnila.
      • Obzvláště šokující jsou požadavky 20 hladovkářů na 2000,- euro měsíčně kapesného ve srovnání s příjmy domácích Rakušanů. Kupříkladu obyčejný nižší důchod činí kolem 872,- eur za měsíc, ale z toho musí pokrýt své bytové potřeby a jídlo. A to za tvrdou práci po celý život a placení daní. Azylanti chtějí jídlo zdarma, ubytování zdarma a dva tisíce měsíčně ještě navíc na vlastní útratu. Dostanou je nebo zemřou hlady?


        http://www.unzensuriert.at/content/0018779-20-Asylwerber-traten-Hungerstreik-Sie-fordern-2000-Euro-netto-Taschengeld
  • není jiné řešení.Pro jednu pošahanou aktivistku někdejší FDJ se EU hrne do problémů na dlouhá leta.Je dobře že se normální lidé sjednocují a obracejí s k DDR zády.Ať si vychutnají mohamedánskou návštěvu.Ale zejména ať nám nevnucují vyčurané přivandrovalce.Vyžírky teď vandrujou po řecku.Domnívají se a právem že na hranici si vyvzdorují průchod.Průchod by mělo dostat použití ostrých.Tak jako by to udělali všude na světě.Přeci nelze pochtívat aby se naše lovecká sdružení na jihu Moravy zapojila do odchytu přivandrovalců!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit