Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co kdyby Libii pomohl ten kdo zapříčinil součastný stav???? Viník je přeci znám!!!
    Nevím o tom , že by za Kadáfího byli nějací uprchlíci. *8*
  • Nic nepošlou jsou to poseroutkové. A poseroutková jako celá Evropská unie.
  • na jdou jinak. Mají tam přímo takovou prašivou muslimskou čtvrť kde je líheň darebáků. Oni si je jen tak oťukávají, sem tam nějaká šťára a pohoda. Islámský pes tam má klídek a zázemí k páchání zhovadilostí. Málo bylo útoků, málo bylo mrtvých .... Belgičani, Francouzi i Němci nepoučitelní.Právě proto máme my pro vandráky připraveny detenční zařízení pěkně za ostnatým drátem. Pokud možno napořád.
  • tak to my ti tady držíme palce. Není žádný uprchlík. Je pouze nepřítel a budoucí kriminálník. Pořádně mazaný. Jaké bajky si přinášeli ti co dostali před hubu mikrofon. Studují architekturu, inženýrství ..... hoby. Přichází se to tady povalovat a parazitovat na systému. A italským hlupákům co je furt loví z moře je třeba ukázat vztyčený prst! Vylovují si je sami pro sebe. Nikdo v EU jim darmožhrouty odebírat nebude.
  • Když Ruská vláda potlačovala protivládní demonstrace v Moskvě, byla odsuzována za potlačování lidských práv. Rozhánění demonstrací v Německu proti nenažraným světovým korporacím je ale v souladu s lidskými právy. :-)

    http://www.denik.cz/ze_sveta/nemecka-policie-rozehnala-demonstranty-proti-summitu-g20-vodnim-delem.html
    • vypadáš zejména ty sám. Proč si pořádně nezajíš? Pročistí se hlava svět je hned veselejší. A když přidáš sladkou tečku za jídlem budeš psát i méně žhravé texty.
      • Něco k tématu?
  • Vzpomínáte, když Maďaři začali stavět plot, jaký byl k vůli tomu povyk? Nejvíce Maďarsko kritizovali právě rakouští představitelé. Chtěli dokonce aby Brusel na Maďary vyhlásil sankce. Potom, když se přes Rakousko převalila migrační vlna, tak rakouští představitelé najednou otočili a taky stavěli plot, ale nazvali ho "technickou zábranou" aby nevypadali před světem jako pokrytci. A teď chtějí zastavit migraci dokonce vojenskou silou. No, Merkelová ze své rakouské provincie moc radosti mít nebude.
    • To je ta pokritecká demokracie tzv. starých zemí EU vůči tzv. novým členům EU z východu. Vše je řízené CIA a Merkelová je trojským koňem USA v Evropě. Říkám to stále, že USA jsou největší šmejdi a teroristi světa. Všechno zlo, války, embarga, nesnášenlivost, zbrojení atd. pochází z USA.
  • jo, lídři začnou migranty řešit. Chytnou se za ruce a řeknou, že s Itálií cítí. A to bude asi tak všechno.
    Nikdo z nich nepostaví Frontex, Lékaře bez hranic, ... na roveň pašeráků lidí, kam v tomto případě patří. Vylovit - ano a vysadit - tam, odkud odpluli. Neví? Odtáhnout na dohled lybijských břehů a nechat být.
    Jiná cesta není. Tedy je - topit je jako koťata záměrně, ale to je proti hodnotám, které ctíme.
    • nemohu nic jiného než souhlasit
    • Jednoznačný souhlas. Snad jen jedna poznámka. Zajistit, aby pašeráci vůbec na to moře nevypluli. Když nebudou lodě vyplouvat, nikdo se tam nepohrne. Nechápu, proč tohle už dávno EK nezajistila. A když ne EK, tak Itálie sama. Myslím, že na to kapacity mají. A když chtějí solidaritu, tak by V4 v tom Italy mohla finančně/materiálně podpořit. Když do Evropy nikdo nepřipluje, nemusíme řešit žádné nesmyslné přerozdělování.
      • Pomozte spíše Libyi než Itálii a bude to lepší. Má se začít od kořenů ne v půlce stonku.
        • Libyi by měli pomoct ty státy které místní státní režim rozvrátily. A to Anglie, Francie a světový terorista č. 1 - USA za účelem udržení petrodolaru a kontroly nad těžbou ropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit