Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto zbytečná cesta a výsledek byl předem znám!!!!! Po všech těch sankcích, zmrazení peněz a zlata Ruska v zahraničí, nenávisti vůči všemu ruskému, zabavování majetku rusů v zahraničí, údajně 15 000 mrtvých rusů a Putin najednou zařadí zpátečku a couvne? Teď už není kam couvat pro Putina. Naopak, teď začíná II. fáze a bude to masakr. Na ukrajinskou armádu budou použity modernější zbraně a hlavně to už nebude v rukavičkách. Bude nekompromisně ničena infrastruktura a Ukrajina padne a, bojím se to říct, bude zničen i Kyjev, jako protiváha Mariupolu. Donbas, Luhanská oblast a pás až po Krym se stanou součástí Ruska. Pak na stole bude teprve jednání o míru. A pokud EU bude chtít ekonomickou válku, pak ji bude mít. A my tady v naší zemičce se svoji životní úrovní propadneme někam do roku 1960. Co bude v Rusku je mi šumafuk, protože já žiji tady.

  • Tak pan kancléř? A do Vídně? Ale  to jen tak na výlet. Aby byla výplň ve zprávách. To náš bezejmenný ministr zahraničních věcí tuhle házel ramenama. Jako  že by se s Putinem rád sešel. A všechno mu důrazně povysvětloval. To se musí v Kremlu řezat smíchy. Bezejmenný by rád udělal díru do světa. Krom velkohubých trapných prohlášení by chtěl být i vidět. Problém je v tom, že by jej tam nepřijala ani vrátná na noční směně. 

  • Prioritním úkolem politiků není vést své národy do válek a bezvýchodných situací, pro své ego a PR.

    Úkolem politiků je jednat, mluvit spolu a hledat způsoby, jak zařídit, aby lidé netrpěli.

    V tomto pan kancléř plní funkci odpovědného politika. 

    Roli válečných jestřábů plní naši panáčci spolehlivě. 

  • Rakousko je jednou z mála zemí EU, která není členem Severoatlantické aliance, přičemž kancléř Nehammer minulý měsíc prohlásil, že na „neutralitě“ jeho země se nic nezmění.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    JAKŽE???? Rakousko není členem NATO a nemá u sebe americké základny? Jak se Švýcarskem bez tohoto "výdobytku svobody a demogracyje" mohou žít??? 😯

    • Gorobilypes

      Mají rozum nic víc

      • Máte pravdu Mistře Jodo. ROZUM, TEN NÁM TU CHYBÍ......skoro začínám litovat, že Masaryk rozbil Rakousko a k moci se dostali pucfleci z Prahy. Spodina zůstane vždy spodinou i kdyby měla vládní razítko.....potřebovali bychom důstojného Masarykova nástupce, který by ten chlív po Mnichovu až do dnešní doby dal zas dohromady......😯

        • Kdysi jsem měl Masaryka rád a přečetl jsem všechny jeho knihy. Velký humanista. Potom jsem se dočetl, že za jeho vlády se střílelo do dělníků. Tak jsem ho poslal do pwdele a všechny jeho hnihy jsem vyhodil.

  • Gorobilypes

    No první 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit