Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rakouský kancléř by si po schválení měl zpívat Bůh chraň královnu, jenže místo královny tam bude Bůh chraň kancléře. Rakušáci si to jistě nenechají líbit a pak bude muset kancléř urychleně emigrovat do Ruska.

  • josef.chmela

    Dělají to správně kluci rakouští.

  • Schallenberg upřesnil, že neočkovaní budou moci z domova odejít do práce, na nákup nezbytně nutných věcí a na zdravotní procházky. Policie bude kontrolovat namátkově. „Nežijeme přeci v žádném policejním státě,“ podotkl.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A to je správné....to schvaluju....😯 s těma neočkovanýma mizerama se vůbec nebavit.  Na jeho místě bych znovuotevřel Mauthausen.....buď se necháš "dobrovolně" naočkovat, nebo půjdeš do lágru.....můžeš si svobodně a demogratycky vybrat.  To by tak hrálo aby se nechalo otrávit je pár důvěřivých naivků. KDYŽ SKAPAT, TAK VŠICHNI....

    • Soudruh (Parteigenosse, tovarišč) Realista by chtěl opět budovat v naší zemi socialismus když ne rudý, tak alespoň hnědý?

        • On ma ten blbec občan ještě řadu jiných jmen pod kterými tady otravuje a smrdí. Viď dědku občane !!

      • Já chápu,  že vy Soukmenovci máte pichulku nařízenou od Vašeho  dochtora Mengeleho, a rádi byste to nacpali do každého člověka na planetě, a kdo neuposlechne vašeho rozkazu, šup s ním do koncentráku.  Ale staré časy náš milý esesáčku ovčane skončily. Svobodymyslní Lidé zvedají hlavy, už si nemůžete tak vyskakovat jako před osmdesáti lety.......ale rozumím ti, že to pořád zkoušíte....to byly časy když jste beztrestně masakrovali Evropu, co? Moc ti to chybí?  😉 Klidně do sebe nacpi deset dávek, když ti to tvůj fírer nařídí, nikdo ti nebrání.......ale nevnucuj své nacistické bludy druhým.....

  • Chápu, že jsou jedinci, kterým to očkování může vyvolat zdravotní problémy. V takových případech je třeba očkování pečlivě zvážit.

    Já mám obě dávky a chystám se na třetí. A proti chřipce se nechávám očkovat vždy na podzim už po mnoho let a nevím co je to chřipka...

  • Takže začíná šikana a diskriminace neočkovaných...

  • goyim

    Chybí už jen poslat tohoto pána do Neměcka a můžeme si dát repeté. Navrhuji modro-bílou barvu pro nášivky ve stylu loga Pfitzeru.

  • Skvělý nápad! Ať se občané II. kategorie léčí kde chtějí. Ať se třeba zaříkávají. Nelze parazitovat na ukázněné části společnosti. Ještě lepší nápad má jeden pan starosta tamního města. Až dojdou na JIPce místa - vyvézt všechny neočkovance na běžná oddělení. Tam ať bojují o své zdraví.Neukázněný nemůže zabírat místo ukázněnému.Už tak parazitují na systému. Doma, doma v kuchyni by neočkovancům  bylo nejlépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit