Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O hodně věcech se v jeho okolí běžně a dlouhodobě vědělo.. a tento posmrtný bulvár už má jen smysl v obyčejném, kalkulu tzv. spisovatelky Obermannové ke zvýšení své nákladovosti a tím i přísunu peněz z tohoto jejího "životního příběhu" s kterým by se raději teda ani neměla vůbec chlubit jestli to bylo tak jak píše a která se tímto do bulvárních řad zařadila stejně jako prase do předem určeného chlívka...Zkrátka do mrtvol se nekope...stejně to už nikomu nepomůže a číst to bude jen ten co si to půjde za své peníze koupit a rochnit se v tom..
  • Panu zapšklému a všehoznalého Petrovi.
    Dědulo, najděte sobě na nettu svédectví Daniela Strože, jinak Havlova jediného vydavatele, kterak popisuje alkoholické dýchánky p. Havla z Vondrou, končící válením v extrementech
    svědectví o vyvalování opilého p. Havla v potoce a další.Mimochodem ,potvrdil to i Frank Zappa, který po návštěvě na Hradě na otázku novinářů prohlásil, že nabyl dojmu, že Hrad funguje jako dobře zavedená restaurace!Toť fakta milý Petře.A pokud se týká manželské věrnosti odkazuji na prohlášení jistého jiného nevěrného politika:"Když si V.Havel chodil domů pouze vyměňovat košile a ponožky tak to nikomu nevadilo!"
  • Pokrytec Havel si to zaslouží !
    Největším zločinem komunizmu nebyly tisíce zahubených nekomunistů – ale znevolnění a totální zneschopnění milionů otupělých poddaných, kteří ztratili schopnost k samostatnému a nezávislému myšlení a tím i k životu. Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Božím trestem za pokrytecký samet a dovršením Února 1948. Tehdy byl KSČ, vedoucí silou lenivého, kolaborantského a závistivého proletariátu, (s podporou tří oportunistických stran „národní fronty“ a křiváčka Beneše) po pečlivě převzatém vzoru dvou sousedních velkých totalit, uloupen skutečným pracujícím majetek za BILIONY, avšak „revoluční" (neústavní) cestou a zaveden feudalizmus dědičných kádrových soudruhů (bez několika přespříliš snaživých a vlezlých rudých „sionistů“- tehdy preventivně Gottwaldem popravených). Pak si to nedočkaví a nadržení soudruzi a jejich „prognostičtí“ přeživší obřezaní superagenti „oposmluvně demokraticky zlegalizovali a zprivatizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ (náhražky komunisty pohlcené ČSSD). Lůze (tj. „pracujícím“) rozdali kuponové knížky, neradi vrátili část zničeného majetku několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína a disidenta Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, cizince, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý solventní daňový plátce i nesolventní volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“, trvající až do té doby, než ruský protektor převezme českou smrdutou radioaktivní kotlinu do své gubernátorské a investorské správy, lenivé příživnické čecháčky přesune za Ural a nahradí je Novými Rusy (a tím zároveň mimoděk „pomstí a rehabilituje“ vyhubené sionisty a vyhnané Němce). Ohánějí se "standardní parlamentní“ nacionalistickou kleptokracií (bojovníka za svoji zločineckou, s nikým normálním nesdílenou „svobodu“, huhňavého superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“). A s její pomocí úspěšně sabotuje a diskredituje civilizovaný evropský kapitalizmus - na povel KGB.
    Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně nenávistném kádrovém principu konsolidovaná a „vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně spolu soupeřící: 1) „revoluční“a „uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické izolacionistické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat.
    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • Redakce, děkuji za zveřejnění této "zprávy zásadního významu." Cítím se kulturně obohacen (a to jsem nepotkal žádné bromy) a mé obzory jsou opět širší.*1*
    Nebýt cirátů, které nečasova vláda dělala kolem havlova úmrtí a pohřbu (seriál vyšel i zde na tiscali.cz), dnes po vaškovi ani pes něštěkne. Paradoxní je, že víc je nenáviděn právě vašek - pomiňme, zda oprávněně - a nikoli vláda, která nám umožnila okusit styl pohřbů z 50. let.
    Mimochodem, nevíte, jestli se pro dalšího vašíka nechystá dřevěné pyžamko? Sice se mi pompézní pohřby hnusí, ale v jeho případě bych se přemohl...
  • Anonym Lojza na Hrad.
  • no mně se líbí jak uboze se všichni IQ tykve a kolik jich je, snaží z něj dělat svatého. Přitom i jeho spolukumpáni se o tom baví docela veřejně a dávají to k dobru kde se dá-. A je mi ouvej jak urputně se jej někteří netopsavci snaží chránit... proč asi???
  • prosim vas, drzte huby, jed vam od nich kape velmi nepekne....spisovatelka je velmi nefer, kdyz uverejnuje po jeho smrti veci, proti kterym se nemuze branit...
    • Když se mohl bránit, tak lhal jako ve všem. Lidumil, ale celý život chlast, protekce a děvenky.... *16*
    • Jenomže ona to uveřejňovala ještě za jeho života pipinko...hm? To že si mezitím odkočil, za to ona nemůže. Píše dál. Jen více takových kteří nám přiblíží jeho charakter. Škoda že nežije Karel Kryl. Ten by mohl povídat...
    • Spisovatelka mu asi marně nastrkovala svou vagínu a tak se teď mstí. Čiší z toho typická ženská zákeřnost a podlost, nestydí se pomlouváním mrtvého vytřískat prachy.
    • Jed kape tobě z huby !!!!
    • zbabělé *11*
  • A chudák si zničil zdraví. Manuální prací rozhodně ne. S kamarádem Landovským a spol si ho zničily samy když u flašek a cigaret bojovaly den za dnem na hubě bojovali s bolševikem.
    Kdyby neměl tu nejlepší zdravotní péči jako hlava státu už zkolaboval dávno.
  • Byl to prostě lokaj dobře placený ze zahraničí. mouřenín který odvedl svou práci. šlechta a církev se nyní mohou domoci majetku který za staletí nakradli. Jeho milosti byly vrcholem naivity.
    Propustit kriminálníky z komunistických věznic. Brzy tam byly zpět. Ono totiž ty chudáci nebyli oběti zlého režimu ale skuteční kriminálníci kteří patří za mříže za každého režimu.
    Byla to ostuda. představitel národa který si prožil svůj mnichov jeho ústy horoval pro odtržení Kosova od Srbska. v Kosovu dnes vládne západem uznaná drogová mafie.
    Lidské práva ho tolik trápilx. Ale jen na Kubě a Pekingu. U režimů které podporovaly západ jako Egypt, Turecko a jiné mu nestály za komentář. K bouřím lidí proti kapitalismu se vůbec nevyjádřil.
    Zrušíme NATO až komunisté zruší tu zlou Varšavskou smlovu. NATO prosperuje vesele dál jako prodloužená ruka strýčka Sama a roztahuje se na blízký východ a k ruským hranicím.
    Byl to jen opileček co zdědil majetek a tak si mohl žít ve vlastním od prostých lidí zcela odtrženém světě. O jeho fešáckém kriminále psal již Petr Cibulka.
    Hysterie po jeho smrti a vlezprdelkování umělců připomínalo kult osobnosti. Výrok Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností a zhoršením sociálních jistot. Nevěřte jim ! při současném marasmu si může každý udělat představu kdo mluvil pravdu a kdo lhal na vlně iluzí opojenému národu.
    • Ty jsi buď mlaďoch a opakuješ bláboly komunistických zrůd nebo jsi už ve věku, kdy Tě trápí dementia senilis nebo Alzheimerova choroba.
      • Prosímtě, Péťo. Řekni nám něco o mongolsko-tatarských pastevcích, kteří k nám dovlekli komunismus. To už tu dlouho nebylo. A tak rád jsi to tu dával k dobrému... *1*
      • Náš chudáček Petr se ozval. Jaká to tragédie pro tebe ty králi bojovníků s bolševismem že v dnešním světě vládne zločinný kapitalismus který vedl třídní válku se svým ožebračeným lidem a lid vede třídní boj proti korupcí a rozkrádáním státního majjetku stále tučnější panské klice.
        Ale klídek kup si v hračkárně figurky vojáčků a doma hezky bojuj se zlým bolševikem.
        • Je prostě potřeba brát věci jaký jsou. Někdo je odkojenej pivem, někdo Hitlerem či Stalinem a někdo Havlem. A vejsledek se potom projeví....
    • svatá pravda!
  • Dle vyjáfření bude to asi o tom, co se dělo po vydání knihy (Tedy asi o té zákulisní politice). Pak by to bylo hodně zajímavý, pokud to nesežere cenzura). Toť otázka.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit