Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rasizmus naruby?V USA ho mají a nadále vzrůstá.Využívá ho,respektive,zneužívají demokrati z DS.Narostlo to do takové výše,že "musel"nastoupit republikán p.Trump,který to chce silou svého prezidentského úřadu eliminovat.12-13 % černošského obyvatelstva posilují migranti Hispánců a jiných barevných národů.Před volbami tehdy p.Trump prohlásil,že je třeba najít metodu zastavit nárůst barevného rasizmu,neboť příští volby prezidenta USA vůbec nemusí být....Proč to?Zcela jednoduše-zabití černocha v USA policií vzedme vlnu černošského násilí,když je to opačně-téměř nic se neděje.A co je zvláštní jsou odstraňovány sochy a památníky z doby války Jih proti Severu.Kult osobnosti černochů má vzrůstající tendenci.Soudy obsazené černými soudci soudí stranně.Dejme tomu,že si s tímto fenoménem Amerika poradí,ale na jak dlouho?
  • Portrétovat opici je rasistický čin? Hm, tak holt jo!
  • Pokud někdo začne mluvit o rasismu, tak je to většinou ten největší rasista. Ostatní tam třeba vidí vtipnou situaci.
    • :D ... Jestli jsi běloch, tak jsi dle definice rasista, a smiř se s tím.
      Např:
      https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/sep/06/white-people-solution-problem-munroe-bergdorf-racist

      Nebo MTV "Novoroční předsevzetí pro bílé kluky"

      https://www.youtube.com/watch?v=SBluYsydAVc

      PS: to druhé fakt nebyl fakenews?... nebyl :D
  • Dřív jsem nebyl rasista dokonce mě záleželo aby cikáni měli lepší práci ale dnes se přistihnu že je tady rasismus naruby a že ho i podporuji !!! Třeba i ty Lety !!!
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jak-to-bylo-doopravdy-s-taborem-v-Letech-Ziskali-jsme-klicovy-dokument-524661
    Víte já jsem optimista jinak bych ani občas nemohl něco napsat na tiscali !!!
    Ale ještě "fór" když tam bylo o Obamovi a Kenyi .
    Říkalo se ,že test u policie /kluci promiňte ale někdo to musí odnést !/ a otázka kde je žena nejčernější ? Nikdo nevěděl ale jeden účastník kurzu měl dotaz, že by chtěl vědět kde tu "keňu" žena má
  • Negři jsou sami největší rasisti. Pro bělochy nemají jiný výraz než bělouš, bílá tlama nebo bílá s. v. i. n. ě. Čím víc se jim ustupuje, tím víc natahují pazoury. Stejný jako u nás morgoši. Amerika se musí vrátit do padesátých let a tvrdě, tuto situaci zvládnout.
    • vanhorne
      "Negři jsou sami největší rasisti."
      Nejhorsi rasisticke swijne jsou ti bili advokati, kteri z toho tezi zlato, ti je stenkruji aby cerni a aborigines jeceli" discrimination and rasism".Asi pred 2 tydny porota osvobodila bileho farmare, ktery zastrelil ozbrojeneho, ozraleho a zfetovaneho indigenous lupice (Gerald Stanley / Colten Boushie case).Parte ozralych mladych rudych bratru dosla ohniva voda, naskakali do auta a jeli hledat dalsi.Po ceste meli defect, auto nechali v prikope a sli asi kilometer az prisli k osamele farme. Stal tam nejaky tractor, 4x4 a SUV a to si vybrali aby mohli pokracovat v honbe za ohnivou vodou, ale bylo zamcene proto rozstrileli okno. Farmar kdyz slysel v noci strelbu vzal handgun a jednoho lupice zastrelil.Ted je po cele Canade velky rev, ze bili vrazdi rudochy.I ten nas blbounek little Justin kvici, jak se rudym bratrum ublizuje. Jeho fotr Pierre byl jiny koren, ten dovedl zakrocit, kdyz Quebeck zacal kdysi delat bordel.

      .
      • Můj otec pracoval pracoval jako profesor na torontské univezitě a zde prožil i podstatnou část svého života. Navštívit jsem ho mohl až po pádu bolševismu. První co mě v Kanadě překvapilo bylo větší množství lidí, zanedbaných, věčně opilých a až agresivní žebrotou, obtěžujících a zevřením spíše podobných našim cikánům. Byli to však místní Indiáni. Žebrali všude, když jste seděl v předzahrádce nějaké restaurace, při zastavení auta na křižovatce mlátili plechovými hrnečky do oken vozu a chtěli peníze na kořalku, přitom se chovali dost agresivně a pokud jste jim do hrnečku dal nějaké drobné, div vás nepokousali a vyřvávali " only papers". Přitom jsou ze strany kanadského sociálního systému , kompletně dotováni a toto je bráno jako refundace za "jejich" zabrané území bělochy. Přesto jim to nestačí a téměř všichni žijí kriminálním způsobem života. V okolí jejich osad se, ve slunečním ,země doslova blyští jako zrcadlo, kde se však odráží jen střepy z rozbitých lahví od alkoholu.
        • dány do vínku stejnou intelektuální a fyzickou výbavu. Kdo si to není schopen přiznat, je nemoudrý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit