Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tím chce NATO říci,že tam bude skoro na věky,alespoň pokud tam bude nějaká ropa,kterou by přes nastrčené politické figurky dostávala lacino.Zatím se jí nevede.Ukazuje se že NATO je zločinecká organizace se vším všudy.Všechny naše lumpy,kteří nás tam zatahli,bude třeba odporážet za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.
  • Kteří to civilisté jsou ohroženi? Doufám že né ty ozbrojené bandy hrdlořezů co si říkají povstalci ! Celá tato Kampaň mi připomíná situaci v Kosovu kdy si nemůže stát sjednat pořádek ve vlastní zemi. A to stačí když jakýkoliv zločinec nebo terorista se přejmenuje na osvoboditele nebo povstalce proti (samozřejmě) nenáviděnému režimu tak je s něho ještě :hrdina !!!
    • Mafie celého světa spojte se ,vlastně vy už jste spojení! Nezapomenout na naše psychopaty včele s panem Nečasem!
      • Nečas už měl být dávno za oslavování vrahy Mašíny,naražen,za vlastizradu na kůl.To to dopadne,když vejlupek ze zavedeného bolševického rodu ,začne dělat pravicovou politiku.Pak je to na blití.Pokud tam nebyl nastrčen komunisty,aby lidem,v této zemi,pravicovou politiku ,nejméně na sto let znechutil.Pokud tomu tak je,pak se komunistům jejich záměr podařil.
  • Kadáffí za 42 let vybudoval stát s nejvyžší životní úrovní v Africe. Že je diktátor a exentrik, slabého vůdce v kmenovém zřízení by dávno sežrali i s chlupama. Je to jiná kultura a islámská kultura, takže o nějakou krev není nouze, vývoz lidských práv z EU je jen pitomá iluze. Francie budovala svou "Středomořskou říši" a Kadáffí přestal poslouchat, dokonce si dovolil Francii vypovědět smlouvy na dodávky jaderných elektráren a zbraní za 40 mld.eur, to se neodpouští, že. Takže když se v Benghází zorganizovalo povstání, tak se Francie mohla přetrhnout v RB OSN a za pomoci Anglie a USA tu rezoluci prosadili. Jenže oúha podpora povstalců je nad rámec té rezoluce a Francie bez likvidace Kadáffího a vítězství povstalců se k těm dodávkám za 40 mld.eur nedostane, proto ten křik a snaha o eskalaci konfliktu a požadavky na NATO aby se angažovalo na straně povstalců. Povstalci jsou stejné krvavé bestie jako Kadáffí a spol., vyřídí si se svými odpůrci účty jakmile budou mít příležitost a to obě strany bez rozdílu. Kdo je lepší? Ať si to Lybijci rozhodnou sami. Do toho nemá žádný sebestředný potrhlý napoleonek co mluvit. A účastnit se této bitvy za velikost Francie, to ať si Sarkozy řeší sám ,bez nás.
    • Tyto iperialistické sračky v podobě válek odpoutávají pozornost od vlastních ,zejména ekonomických problému. Kdo dnes válčí ve světě? USA ,nejzadluženější stát z celé planety. Vnucovat někomu společenský řád zbraněmi,tedy válkou a žvanit o demokracii, tím se maskuje hlavní cíl, získat nerostné bohatství dané země!Tento debilní styl zahraniční politiky zejména USA,pak plodí terorismus.Státy které se nemohou vojensky postavit k odporu se uchylují k terurismu,což je voda na mlýn na další vedení válek.To všechno je ještě umocněno vlezdoprdelismem takových psychopatických šašků, kteří nyní sedí ve vládách většiny zemí Evropy.Ta naše nevyjímaje!Pikatní je, že takový debil jako je třeba Tluchoř nebo Nečas, si dovoluje něco žvanit o demokraci, či jejím ohrožení,když sami nevědí ani zbla o co vlastně kráčí.Těmto debilům stači 101 hlasů v parlamentu a mávají s 10 milionovým národem ,jak chtějí.Běda, když má někdo tu drzost ,mít jiný názor než oni!Okamžitě je to nedemokratické!Vážení kam se hrabe totalita komunistů proti té dnešní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ehem jdu se zase vyblít!
      • I když jsem se za komunistů,jako antisocialistický živel byl nucen prošlápnout až ke komunistickému soudu,tak vám dávám za pravdu.V porovnání s tím politickým dobytkem,který nám dnes vládne,by i komunisté padesátých roků,museli nosit svatozář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit