Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad není možné, co je to za psychopata!!! Kdyby měl trochu cti v těle, tak by složil poslanecký mandát. Co si ten gauner o sobě myslí?
    • běž se vychcat a chrápat pitomečku Petře
  • plná zlodějů, korupčníků................................
  • A co ostatní korupčníci z ODS.?????? Je to práce ODS a Kubice, který je znám už jedním sviňstvem, co provedl před volbami. A nic se mu nestalo. Nečas si ho vzal k sobě. Ruka ruku myje.
  • Já bych chtěl kapelu ze samých pozounů.
  • Já vím určitě,že po volbách do krajů, celá bublina splaskne a ODS bude zase na koni a bude beztrestně krást a myslet si, že jsou vyvolení. Sobotkovi doporučuji aby se za Ratha postavil, jinak půjde od válu. ODS se umí jinak starat o své kmotry a zloděje!Stejně budu volit ČSSD a neudělám radost Langerovi.Kubicemu a Pinočetce Němcové.Ministr spravedlnosti zase nezklamal a ukázal se v celém světle Užitečného idiota.
    Hádejte, který obhájce Rátha, nebude spěchat s jeho osvobozením ???
  • Co takhle přemístit celou sněmovnu do šatlavy aby tam spolu přemýšleli jak rozkradli a zadlužili celou zem. Byla by to rarita možná jen v Kokourkově aby vězeň zasedal ve sněmovně ! *6*
  • To bude zase divadlo v parlamentu. Žalob jako smetí. Urážek apod. Když dal Macek facku Ráthovi, nevěděl jsem, kdo je větší sv.ně. Ani teď to nevím. Myslím, že by měli všichni vystřelit sami sebe na Měsíc. Policie snad už budě něco řešit, ale právníci je z toho vždy vysekají.
  • A na schůzi sněmovny bude seděl v "oslovské" lavici s "medvědem"???. *2* *2* *2* *14* *14*
  • Němci označili Ratha za nadstandartního politika. Bezezsporu je to čověk který má na víc nez průměrný politický pohrobek bolševika. V modré a oranžové žumpě vyčníval a tam ti malí zbabělí čeští pohrobci bolševika bez rozdílu barvy se jej potřebovali zbavit.
    Jeho blbost, že se ušpinil s politickou chátrou. V rudé vybledlé oranžové smečce jako vyjímečný solitér neměl šanci.. Bílá vrána, uklována!

    Co jej deklasuje je příslučnost obou rodičů k STB. To je jeho koule na noze.. Charakter, to není. A jeho všudyvlezlé židovství???

    Byl ve smečce politické lůzy .Kdo oslovuje lůzu, toho lůza zničí.

    Tenhle rusy přitáhnutý politický a společenský úzus mongolsko byzatského typu s chvastounstvím a velkohubostí, bez zpětné vazvy a zodpovědností je primitivní a odporný společenský systém. Založen na masách, na mase otroků. S Anglosaským typem společnosti se nedá vůbec srovnat. Zde převažuje zodpovědnost jedince a důraz na dobře odvedenou práci a toleranci.

    citace/ Po stránce kulturní znamená smysl pro kvalitu odvrat od novin a rozhlasu (a zejména od televize) ke knize, od shonu ke klidu a ztišení, od rozptýlenosti k soustředění, od senzace k zamyšlení, od virtuozity k umění, od snobismu ke skromnosti, od ztráty smyslu pro míru k jeho znovunalezení. Kvantity si navzájem ubírají prostor, kvality se vzájemně doplňují.
    • Ale nepoudej ty antichytráku a blbečku, dáváš si nick antižid a budeš Žid jako poleno, pocházíš s lůzy která tady zaneřádila všechno a navíc rozkradla co se dá, tebe bych zavřel jako prvního, tipuji tě na přejmenovaného hlupáka Petra.
      • Každý primitiv nenávidí vše, co přesahuje hranice jeho chápání.
        • nežide "žide"proč kritizuješ sám sebe ? Hranice tvého chápání je omezena slepičím mozkem, ale uznej že každý nemůže být chytrý, to by to na světě vypadalo že?
          • Strach je nemoc špatného svědomí
  • Kalousku, pochopil jsem, že si prožírám budoucnost prostřednictvím politických zrůd, tedy, že taková hou va da jako tam jste volím. S pozdravem vámi (politiky) nenáviděný národ.
    Lepší okupant, než vlastní politik s židovským myšlením.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit