Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneb - padesátá léta se vracejí...

  • MÁLO, ale pro ten RATh aspoň tak, vykrucoval se jak malej harat chycen přímo při činu s úplatkem v ruce a bude plkat hodiny a hodiny jak to nebyl...😀😂😀

    • Pokud mě policie chytí s větší hotovostí v aktovce, tak je prokázáno, že nesu úplatek?

  • MAN 1 a ty jsi tady jako kdo?Od kdy tady ty příslušník lumpenproletariátu napadáš ostatní?Od kdy má sprostá páchnoucí lůza povoleno tady něco  psát?Zalez do nory chlíve, tady není zájem.

  • svědka kauzy CASA ,tento zrůdný režim falešně+ obvinil ze znásilnění, důvod: aby byl znevěrohněn před soudem a kalousek ,parkanová aspol aby nebyli odsouzeni za krádež 650milionů v kauze CASA ,Kalousek vyhrožoval vašetřovateli mazánkovi ,že ho zničí...dodnes není kauza CASA vyšetřena 

    ...a tohle je ta nezávislá justiční mafie milionu chvilek nenávisti 

  • výborně trest 7 let za 7 milionů ....ale jak donutit ty zrůdy justiční  mafie ,aby soudily zlodějiny havloidních mafiánů ods, topstan,kdu,zel za stamiliardy?? každá pro ČR nevýhodná smlouva=porušení povinností při správě veřejného majetku,viz CASA,církevní tunel,Pandur,Tatra,

    církevní zlodějina 300 mld, zdvojnásobení ceny výkupu energií fotovoltaiky pravicí 2006 PROMOPRO ,Drobil a 3000 milionů čistička , drábekcard,drábeksystem,IKEM,IZIP,pandur,iveco,dingo,samopaly,minomety, opencard ,kocourkova konta z daňových rájů, babákův strýček, bártovy kapříky, ,john oraprint, nechali 12.2 mld z MUS švýcarsku ,liberecká lyžovačka, 650 mega key investments ,dpp praha,  tunel blanka 10 mld,bendl 1 mld ztráta středočeské nemocnice, kalousek padáky ,tunel pražského okruhu 60 mld, LTO 100 mld , tv nova 10 mld , diag human 15 mld , kalouskovy padáky,modernizace tanků za 19 mld, EDS 1,5 mld, 

  • Tak to Davídku vidíš! Přichycen a mrskáš se jak kapřík. Prudíš bonzuješ kde koho. A za vazbu ještě požaduješ poslanecký plat. Málo je takových frajerů. Třeba o tobě se už učí v předmětu občanská nauka. Jako o takovém novodobém hnojovi všech hnojů. Krásný pocit, tě mít třeba v rodině.A nezapomeň do výkonu trestu  nastoupit v bílém plášti. Aby jsi jako vzbudil soucit. Neboj, tentokrát to budou salvy smíchu.

    • Zdravotnická zařízení ve věznicích trpí chronickým nedostatkem personálu.

      Takže Vaše blábolení je mimo realitu!


      • Osobně mi vůbec nevadí, když pan MUDr. Rath bude ordinovat za katrem. 

        Jen se těším, až si vezme do dispenzární péče odsouzeného Bakalu a Rittiga a tak, potom pana Dvořáka z ČT. To bude potom všechno O.K.

        • Zapomnel jsi na koblihare...

          • Jakmile mu prokáží něco špatného, tak šup s ním do tepláčků. Nevím, z jakého důvodu mi přisuzujete nějaké sympatie k tomuto pánovi.

            Jen nemám rád lynč ulice. Na to jsou tady povolaní, jinak bychom se vrátili o mnoho let zpátky. A t bych nerad. 

            • Zadne sympatie naprisuzuji, jen doplnuji seznam... :-)

              • Reakce na příspěvek:

                Ježkovo zrakové orgány!! Seznam???

                Tak to by bylo sakra dlouhé čtení.  to by ani těch 5 tisíc znaků  z daleka nestačilo.😂 


  • Karel

    Představte si jen z 5% pravděpodobností že měl pan Ráth pravdu že to byl komplot a že místo vína mu byly peníze podsunuty(neexistuje nepřetržité video při zatýkání a rozbalování krabice a pamatuji si dobře jak tenkrát média včetně oficiálních příslušníků policie o množství peněz které se do krabice vejdou napřed to byly tři milióny pak pět a nakonec tam možná dostali 7 miliónů a nakonec to bylo další  "oficiální" prohlášení)  spekulovala o množství.Přece když někoho zatýkám a mám na něj důkaz napřed jej ukážu na kameru tj. při zatčení ukážu důkaz před kamerou nepřerušovaně rozbalenou krabici zatčeného a ne že se napřed odnese mimo kameru do auta je tam deset minut a pak se vyleze.A nyní si představte že na vás "klekne" veškerou vahou svých pravomocí státní správa(možná ovládaná nějakým lobistou) zejména policie a justice s téměř neomezenými které platíme my prostředky, z toho mi běhá mráz po zádech.A "spolupracující" možná doopravdy právem obviněná je už jen třešnička na dortu.

    • už jen kauza rath je politická kauza ,přichystaná justiční mafií k volbám (stejně jako čapí hnízdo,kauza bamberk, kauza kubiceho z práva, kauza zemanův kufřík )+ mediální štvanice novinářů, kubiceho mafián z kladna, šel do brna k justiční mafii bonzovat na ratha, a justiční mafie ods, předala kauza ústecké své kumpánce, přitom případ se stal ve středních čechách a všechno měl podle zákona řešit střední čechy ........takže dokonalá ukázka mafie, svým lidem předávali kauzyu ,půl rolku špiclovali ratha i v ložnici .....zatímco kauzy stamiliard ,havloidů ods, topstankdu  ,rath rok apůl ve vazbě .......

      porušení ústavy čr, opět justiční mafie, .........zatímco hitlerovo vojákům tu justice vydává majetky za 3 miliardy rodu valderode '(jeho potomkům) ......to je jasné porušení benešových dekretů justičními zrůdymi ....................

      katolické církvi = kolaborantům shitlerem vydaly hitlerovy pohrobci majetky čr za stamiliardy 

      ...to vše justiční zrůdy kryjí 

      • No je vidět že máíš v té koblize opravdu důkladně vymeteno.

        Vy by jste s tím Ráthem mohli dlat zábavný pořad, kdo vyzvrací víc nesmyslých pindů.

  • Rath příliš na sebe upozorňoval svým ostentativním brojením proti korupci a dalším nešvarům. A tak se snažili nepřátelé demokracie Kalousek a spol. najít na Rathovi nějaké to ušpinění, aby mohl být zpupný Rath kriminalizován a umlčen. A nakonec se ukázalo, že Rath přijal pokrytectví bruselských eurohujerů a dalších prosazovatelů budování bruselské diktatury za své a pokrytecky kázal vodu a sám pil zatraceně dobré víno. Nakonec už Rath věřil stejně jako bruselští eurohujeři a jejich kolaboranti, že koná správně a bez hrozby nebezpečí odhalení, a přestal být nezbytně opatrný, až se ucho od džbánu utrhlo a Rath i se svými kumpány upadl v nastražená tenata. Tak se ukázalo, že naše orgány činné v trestním řízení nejsou zase tak zoufale neschopné, že když nahoře existuje politická vůle drzého a vyzývavého Ratha ztrestat, tak justiční orgány se probudí z letargie a konají. Především může Rath poděkovat sám sobě, neměl kázat vodu a pít víno. Neměl na sebe přivolávat hromy blesky.
    • U soudruha z Vejprt zase propukla schizophrenia eurohuierica, nejspíš k tomu přispěla i ta vedra.

  • V  české republice sou vini všichni policajti soudci lekaři inženýři politici ,takže  MUDr Rath je jen jedním z těch co začli žít po Sametové revoluci svobodně a získat majetky za období totality dělníků rolníků inteligence ,jenže to co kradli kuponovími knížkami fondu privatizace si žijí spokojeně a ješět byli presidentem jako pan Klaus  v současnu je hit pan Babiš faltynek a tak se stál eživí advokáti nejhorší sorta lidí  bezcharakterních.

    Nikdo nepotrestal advokáty z doby Hitlera co soudili čechy  v koncentrácích avěznicích a nikdo nepotrestal advokáty z totality co soudili po roce 1948 letce RAF a zemedelce kteri byli proti kolektivizaci nikdo neptrestal soudce co soudili emigranty a zabavili jim majetky a nikdo nepotrestal soudce ani po sametu .

    Tak je kapitalismu s tak nastaven mafinasky advokacijí soudnictví a policajti to sou jejich lidi

    • No vy máte v té kobliuze také dobře vymeteno.

      Blábol hodný i takových myslytelů jako jsou ti dva super gauneři zeMAN a Bureš/babiš.

      • KIMCID

        Kobliuze 😁😁😁

        • To víš na tvoji dokonalost nemám zeMANofilckový pšouku.

          • KIMCID

            No jistě  že nemáš. Taková  lopata s IQ sklenice vody jako ty,tipický volič Top 09 na bohaté a úspěšné nemá.

  • Meinstreamová média halasně uvádějí, že byl uzavřen největší korupční případ v porevoluční historii. Jako vždy účelová lež!!

    První obětí médií je vždycky pravda!!

    Až bude bručet a všechno vrátí pan Bakala, tak potom se bavme o úspěchu. Pan MUDr. Rath není rozhodně malá ryba, ale hlava to také nebude. 

    • Činnost gangu Rath a spol. opravdu není osou, kolem které se otáčelo polistopadové dění. Největší gauneři zůstali nepotrestáni. Dnes už se ví pro koho a kterými lidmi byla už před listopadem 89 přichystána a na míru ušita podvodná kupónová privatizace, které milióny občanů dělali stafáž.
      • To je pravda. Je ale legrační číst komentáře např. na Seznamu. Pan redaktor by si měl zopakovat pravopis. "Kdyby důvody byli rodinné" atd. Když už se tím psaním živí.....😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit