Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až směšné, jak Rath svou vinu přenáší kde na koho. Jenom on je čistý jako lílie. V tom lhaní,osočování, zlodějinách a politickém kulinářství je opravdovým mistrem. Je to obyčejný, a teď se ukazuje, že i prostoduchý a naivní člověk, který svým chováním a činy překročil svůj stín. A teď za to musí pykat.
  • On ten Pospíšil je opravdu asi pěkně vyč---ný típek.Teprve nyní začínají prostřednictvím jeho bývalých spolustraníků prosakovat na veřejnost informace o jeho neférovém jednání a člověk se teprve nyní přestává divit, že se ho Tolja Nečas pokusil zbavit.V každém případě dostal ve volbách přes papulu, protože těm komunistům a populistům, před kterými tolik na bilbordech varoval dali voliči dvakrát resp. třikrát víc hlasů, než jeho profláklé ODS.A nyní dostal novou ránu, když velení ve straně, na které si dělal velké naděje obsadí čarodějka Němcová..Inu začíná nám to jaksi prokluzovat pane Pospíšile, a věřte, bude hůř!!!
  • Dneska byla v TV novinách ůčetní která rozkradla 17 milionů za což dostala 5 let a po odvolání sníženo na 3 roky, samozřejmě je vrátit nemůže, taková je spravedlnost.
  • Je to vyloženě na politickou objednávku, věřím že to bylo zinscenované.
  • Rath neni rozumny clovek ,on se snad povazuje ze "obet".Je to bezna praxe u politiku?
    Kdyz Kalouska propleskne bezny obcan,tak je to Atentat.Ustredi -li pohlavek Kalousek,je to v poradku.Ve skole nas ucili,ze 100cm = 1m.Ted uz to neplati?!
    • Když Kalouskovi vyhrožuje SMS (pes který štěká zpravidla nekouše), je pisatel místo z nebezpečného vyhrožování obviněn rovnou z terorismu; místo aby z terorismu obvinili podle stejné "logiky" ty co schválili resp. schvalují tzv. církevní restituce; psia krew!
  • Rathe a co jako?Tak uz zpravidla spinavci konci.A ni pes po nich nestekne.V normalni praci by jsi o takove penizky nezavadil.Tyhle ti vygenerovala funkce.Takze musis platit.Ale je to fan pocit zlodejsky hajzlik s manzelkou detma milenkou a ve funkci.No marne zapisujes se mezi nejvetsi certifikovane hnoje naroda: takove Klauze Bobosikove Nagyove Zelezne nebo Bursiky.Faj pocit co?
    • Copak manzelka se synem ,milenka s druhym synem -ty se uzivi .Jedna je doktorka,druha
      je politicka,tam to neni problem.Jestli on se uzivi jako doktor,to je otazka.Za praktikovani
      politiky opustil poctivou praci.Ze ted breci nad rozlitym mlekem?Vzdyt si to sam nadrobil,
      on zapomel :ze kdo chce s vlky byt ,musi s nimi vyt.Divim se ,ze ho matky jeho synu
      berou jeste vazne.Bez financi stejne dojde ke zmene,to je asi ten pravy duvod k sebelitosti.
      Nakonec Necas -Nagyova nejsou lepsi.
  • Pokud to spáchal tak jim sám nahrál na smeč. Když tak rýpal do mocných musel počítat
    s tím že se na něj zaměří a když jim dá šanci zničí jej.
    Je však nesporné že hlavní svědek Salačová je nedůvěryhodná. Sponzorovala
    pol. strany a prý si nepamatuje částku kterou jim dala. Jak známo obchodnícï jsou
    lakotní a o prachách mají přehled. Takže lže.
    Ta je schopná pro záchranu svojí kůže svědčit jak si policie bude přát.
    Také je zajímavé že v případu Promopro nedostala policie policie souhlas s nasazením
    odposlechů. Který mocný mafián ve státní funkci zablokoval šetření této zlodějny?
    • Ale on jim žádnou šanci ke své likvidaci přece nedal. Je dosta chytrý na to, aby to neudělal. Byla to past, do které spadl. Jinak by přece policajt nešel otevírat tu krabici za roh, aby nikdo neviděl, co v ní je. Prachy měl pod bundou,dal je do krabice a vínečko schoval a potom si pri něju zašel si pochutnat. takové "podstrkávání" kompromitujících dokladů přece mafie zná už staletí a jsou stále účinné...
  • omylem jste zveřejnili mail bez mého souhlasu soudruzi
  • Pokud tomu tak je zeptejte se Dr.Pancove proč dala takový velkolepý dar panu hejtmanovi kde takový obnos vzala a proč mu to dala?Pan hejtman nepřímo toto svádí na ni tudíž je nutno položit tento dotaz ji.
    • A na co ??? Ty myslíš, že někdo tady řekne pravdu ??? Hihihihi....
  • No tedy, to se ten buzerantský čuňas vyznamenal. *1* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit