Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vidí Nečase, je mi na blití.
  • Princ( I když v podání Vladimíra Dlouhého to mělo nějakou úroveň) se znovu zamiloval do Arabely.Jen se divím,že jsme takového lháře jako je Petr Nečas,jsme ještě nevyhnaly klacky tak jako to dělají Maďaři,Rumuni,Egypťané,Tunisané,Řekové,Syřané,Lybijci a všichni normální lidi.My Češi akorát držíme hubu a nadáváme doma u televize.Nedivím se předsedovi odborů panu Zavadilovi,že nechtějí jít do generální stávky,která je tak potřebná.Lidi to nechtějí,bojí se,jako za poretktoriátu,nedělají nic a čekají co přijede!!!!!!!Porobuďte se!!!!!!!!!! *16*
    • Je to lhář, nevěřím mu už ani že je křesťan. Odírat invalidy, důchodce a rodiny s dětmi a sám si se svojí milenkou cpou báchory penězi, tak to je síla. Těším se, až nastane den, kdy ho poženeme z vily.
    • Jsem vzhůru,ale Vám asi spadl na hlavu balkon.lTo byla šupa.Co?
    • :-))))) pane,dovolte abych se zasmál....jestli vy považujete za normální, všechnu tu chásku,co jste nahoře vyjmenoval za normální lidi,tak jste úplný,ale opravdu úplný blb.... Tu jižanskou bandu lenochů a tu islámskou zběř ? Hmmm,tak to opravdu jste asi z jiné planety a vaše hodnoty jsou odrazem poněkud nižšího stupně,neb to pak také svědčí o vaši úrovni.... Opravdu s takovými trumpety,jako jste vy,pak to tady tak vypadá,jak vypadá. A nejhorší na tom je,když se takoví nýmandi jako vy,dostanou k veslu,ať již z prava,nebo z leva..... Tak se probuďte Vy a zkuste se sebou ještě něco udělat,dokud není pozdě.... *1*
  • Od zastánce poplatků k jejich kritice
    Rath proti Julínkovi nejvíce bojoval v otázce zavádění poplatků ve zdravotnictví, které odstartovala Topolánkova vláda. Rath byl přitom v minulosti zastáncem podobných poplatků. Předchozí návrhy na platby u lékařů vzniklé v 90. letech podporoval.
    Rath souhlasil se systémem poplatků, které v roce 1996 navrhoval tehdejší ministr zdravotnictví Jan Stráský. O rok později se připojil k názoru, že by se pacientovi za ošetření měla účtovat spoluúčast 15 až 20 procent. Jako předseda Lékařského odborového klubu se také podílel na návrhu, který počítal s až 20procentní spoluúčastí pacienta za ošetření, poplatkem 55 Kč za jeden den pobytu v nemocnici, poplatkem 50 Kč za využití pohotovosti, poplatkem pět Kč za lékařský recept. Návrh také požadoval, aby pacienti platili 30 procent nákladů na převoz sanitou.
  • Kdo je pan Ráth?
    Předseda ČLK jako zarputilý bojovník pravice za ODS
    Ministr zdravotnictví a zarputilý bojovník levice za ČSSD
    Jako předseda ČLK prohlásil že by se mělo zvážit zavedení nějakých poplatků ve zdravotnictví jinak to prý naše zdravotnictví nezvládne. Jaké poplatky za jaké úkony a v jaké výši se mělo teprv vymyslet.
    Jako ministr za ČSSD je tvrdě proti poplatkům
    Je to prach obyčejný šejdíř a převlékač kabátů. Je to toulavý uštěkaný čokl který má za pána toho kdo dá víc.
    V politice máme různé hajzly, zloděje a podvodníky. Tento navíc ještě převléká kabáty podle toho jak se mu to hodí.
    Měl by se stydět a odejít z politiky když nemá svůj názor
    • ale má svou kapsu - a ta je hodně hluboká
    • Je to jen prach sprostý vyžírka, jako ostatně všichni jeho kolegové *6* *6* *6* *6*
  • komunistických pohlavárů!

    Já být na jeho místě, tak nevystrkuji noc, a necpu se do politiky, potažmo do vlády!

    Všichni, kdo vědět chtějí, vý co je rodina Nečasů zač, tak nechápu, jak můžete tohoto člověka (Petra Nečase) volit!

    Jste Vy voliči vůbec při smyslech??
    • Ježkovi voči, původně jsem chtěl napsat něco jiného, no již se stalo, jsou tam chyby.

      vý - má být výborná rodina..
  • Je to pravda Nečas je měkota a zbabělec,prý má ze setkání s Obamou velkou trému,snad se tam nepo...
  • Už od pohledu je to dement,cožpak se takto chová předseda vlády?Ona ODS je plná jemu podobných.Tluchř s křivou hubou,Bendl vždy kouká jak i...t a takto by se dalo pokračovat dál.Ona je naše vláda vůbec pěkně vypráskaná.Spící stařík,kam ho postavíš,tam usne.Nervák kalousek,poseroiutka Vondra,možná jen Pospíšil tam trhá řadu.
  • Ať je Ráth jakýkoliv on jediný říká, kde se krade, kdo krade a kdo tomu napomáhá. Od ostatních slyšíme pouze, že musíme šetřit- ale oni ne.
  • Nečas by měl raději zajít občas do bordelu ,zaplatit stravenkami než mu je Kalousek sebere a český daňový poplatník by ušetřil.
  • Já se domnívám, že Rath je ten poslední, který by měl kohokoliv posuzovat. Jeho morální kredit je natolik nízký, že je roven skoro nule. Raději by měl mlčet a zalézt někam pod stůl, aby na něj nikdo ani neviděl. Vybarvil se jako pořádná podagra - ostuda to socialistů
    • že po příštích volbách půjde část osazenstva strany ODS a TOP09 do tepláků!

      Jako první soudruh, ehm, promiňte - pan Nečas, soudruh, no zase chyba - pan Kalousek, no a tak bych mohl pokračovat dále, až bych to ukončil jménem Havel a Klaus. *8*

      Se divíte, že jo?

      Ale podívejte se jak šly dějiny ČSSR a pak dále po roku 1990!! *11*
      • Kalousek s Nečasem jedou v limuzíně na inspekci po Česku.
        Přijdou do školy, střechou zatéká, omítka opadaná,
        všude zima - ředitel žádá 0,5 mil. Kč na opravu
        - Kalousek mu vysvětlí, že je krize a musí se šetřit.
        Druhou návštěvou je věznice - střecha perfektní, nové omítky, všude teplo, na každém pokoji televize, vyhřívaný bazén, golfové hřiště, volejbal, spousta zájmových kroužků - ptají se ředitele, zda něco nepotřebuje, odpovídá, že nic, že mají vše potřebné - Kalousek mu přesto dá 5 mil. na vylepšení posilovny. Sednou do limuzíny a Nečas se ptá Kalouska - tak to mi vysvětli, tamta škola potřebovala zjevně peníze a nic jsi nedal a ve vězení nic nechtěli a přesto jsi jim dal 5 melounů.

        Kalousek se shovívavě usměje a říká:
        "My dva už do školy chodit nebudeme !!!"
    • Urcite nevis o cem hovoris.Rath je jednim z mala primych politiku.Na neho toho moc nevedi protoze neni co...A Ty jses asi nejakej zatemnelej a roven skoro nule kdyz to takhle vidis.Porit si nove bryle a zacni logicky uvazovat nebo zalez nekam pod stul a mlc PODAGRO !
      • co ty drzá ruská náplavenino nám tady kážeš morálku ? Kritizuj si raději Putina .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit