Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ratha drzi ve vezeni a pritom dost lidem alespon i pomohl...Ostatni zlodeji,co kradli casto a vice,vse jim prochazi,i je z katru pusti na svobodu,jako Nagyovou apod.,jaky je tedy metr zpravedlivosti...To co se zde deje,by venku lehce neproslo..,samy3K9 hnus.
  • to je vizitka naší justice,trafikanti a podvodnice Nagyová byli propuštěni,Ratha tam drží už rok a půl a za co ví snad jen o ni,asi za to že chtěl zachránít nemocnici a kulturní památku,děkovat by mu měli a ne ho soudit,co Parkanová,kolik peněz promrhala ona a je na svobodě,Nedivím se hlavě státu že ztratil důvěru k nejvyššímu soudu,není sám.Když,tak spravedlnost pro všechny a ne jen pro vybranou sortu.Justici zdar.
    • Pane Rathe, vydržte.
    • Ano, souhlasím. Rath je ve vazbě již nějakých 15 měsíců a rozhodně již dlouho nemůže ovlivňovat vyšetřování a předpokládám, že nemůže ani uprchnout, když mu obstavili veškerý majetek. Když byla ve vazbě Nagyová a ti tři úplatkáři, tak se odeesáci mohli podělat, jak jim ta čtrnáctidenní vazba zničila život i zdraví. Rathovo nepoměrně delší vazba ovšem nachává všechny tyto obránce obviněných chladnými. Dnes už mně nikdo nevyvrátí, že Rathův případ má široké politické pozadí.
  • Volby a nová garnitura rozhodnou...kdo pak bude a jak.. vinen či nevinen..Konkrétně Ráth není čistý ve všem ani náhodou a ten druhý ochlasta Kott a bývalý poslanec co se dokonce i pochcal v opilosti, což o mnohém.. svědčí taky.... spíše takový vcelku dost inteligentní, ale přece jen více méně "okresní" drzoun i sprosťák co se jen do všech a do každého navážel a pourážel koho jen mohl..I tak na takový monstr proces s TV, přehnanou medializací a pod. to není, naopak dělá mu to spíše reklamu a časem.. přípravu na návrat do politiky, kde by to pak "některým lidem" pěkně vrátil i s úrokama, čehož se asi "někteří" bojí..Je to scénář, kde jsou ještě i jiné zájmy a vyřizování si účtů od jiných.., jako výstraha pro další za to všechno z minulosti a logicky se s tím z jedné vody splachuje i to ostatní....
  • Rath byl tak chytrej,až je z toho blbej!Scháněl prachy pro Dientsbíra a ten se od něj distancoval no kukačka TOP09 nasazená v ČSSD nemůže jednat jinak sr.č od pohledu vůbec nechápu jak mohl dostat tolik hlasů v prezidentské volbě.A Salačová kradla pro TOP09 zatímco Kott krad pro ODS měli to pěkně rozdělený.Jen Pancová je v tom nevinně.
    • Dientsbir je ten pravej,úplný opak svého nebohého otce a pro ČSSD společně se Sobotkou pohroma.Kde takového člověka sebrali ví snad jen Bůh,proto jsem ztratil v ČSSD důvěru a již ji volit nebudu.
  • Připomíná to politické procesy ve světě po 2.sv. válce. U nás je to Pražské justiční krytí pravicových zlodějen jenom stokrát vyšších.
    Na krytí lumpáren se podílejí úředníci dosazení ODS a STOP v mynulých letech vlády do mnoha oblastí.
    Zatím žalobce a soudce předvádějí špatně zahranou komedi, která je zapojena do předvolební šarády ODS a STOP. Těm se hodí jakákoliv špinavost. Nejde jim vytvořit něco prospěšného pro lidi, ale dostat se zpět ke korýtkům, mlaskat a mlaskat,
  • Omlouvám, se příznivcům pana Ratha, ale já nejsem přesvědčená, že pan Roth je nevinný.A jsem zastánce padni komu padni. Spíš na mě dělá dojem, že si je jist, že bručet nebude, protože on je něco jiného, on může vše.
  • Davide vydrž!Doufám,že si to vyměníš s těma co Tě tam dostali.Boží mlýny melou pomalu ale jistě. *3* *1*
  • onanuji,onanuji a občas mi vystřikne perla do diskuse.
  • Politický vězeň. ODS a Němcová zaklepala bačkorama a tak může mít Ráth šanci.
  • Do voleb ho nepustí. Pro pravičáky je příliš nebezpečný. Bradáčová to udrží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit