Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To není důsledek reforem!To je důsledek zlodějny,arogance,korupce a měření několika metry atd.atd!!U nás není právní stát ani demokracie.V demokracii se dodržují zákony a předpisy a to u nás není.Proč není Dallík ve vazbě jako Rath?
  • Copak se změnilo "revolucí"
    Co je zde naše?
    Místo front na banány máme fronty na práci,
    Banány která nechtějí v Německu žereme my. Je zde úpadek školství, průmyslu a zemědělství. Mladé rodiny aby bydleli se musí zadlužit na celý život bez jistoty v práci a hrozbou exekuce a spánek pod mostem / děti v mizerně dotovaném ústavu. Je normální že tomuhle někdo fandí? Co jste za blby? Ten most a žrádlo z popelnice přeji klidně všem voličům těhle hnojů. *16*
    • Těm,co mají nakradené peníze je zdejší bordel šoufl a dokonce jim vyhovuje,proto volí stále stejné gaunery,kteří ten bordel udržují a ještě prohlubují.
  • Je zajímavý příklad:
    Za komunistů se montovali na václaváku kamery a dobytek řval rudý gestapo, teď jsou všude, kdo ví proč a modrému gestapu "revolucionářům!" to nevadí, kde je chyba? A to je ve všem.
  • Bohužel,stávající vláda praktikovala reformy reforem,navíc s diletantsko-technokratickým
    způsobem. Na jednu stranu utahování šroubů tam,kde už nic nebylo a na druhou stranu
    miliardový rozkrádačky a úlety.
  • opět bludy neschopného premiera o nutnosti reforem,ať přízná,že rozkradli co se dalo a ožebračili lid,ale do svých kapes si cpali,dávali vysoké odměny svým náměstkům na ministerstev a o úplatkařské aféže ani nemluvím.Toto je opravdu vláda,ta bude v nezapomění národa hodně dlouho.Své voliče zklamali po všech strankách,ale kdo mohl vědět,že volí takovou pakáž.Pane Nečasi sbalte ty své ubožáky a táhněte poslouchat,jak Rožnovsko hoduny vesele bijú,že jdete konečně pryč.
  • jsem si zatím nevšiml. omlouvám se, netušil jsem že rozkrádání a podvody jsou označovány jako "reformy alias perestrojky"
  • Péťo.nežvatli blbosti,není to důsledek reforem,ale tvoje absolutní neschopnost a neskonalá arogance tvoje a celé ODS. *16*
  • Divím se,že jste všichni tak prozíraví a hledáte viníka u toho,kdo se po 12 letech pokouší dělat reformy,které dnešní vítěz voleb prohlašoval za nutné urychleně provést,celých 8 roků své vlády je ze strachu o koryta ani nezačal. Pak tomu,kdo se jich na základě prohlášení ČSSD o jejich nutnosti v letech 1998-2002 je snaží realizovat všemocně podrážet nohy a snaží se o očerňování nikoliv,jako jako státotvorná strana (prohlášení vládců z let 1998-2006) pomoci tomu kdo chce udělat to co oni nezvládli. Pak je jasné,že se nim nejedná o národ a republiku,ale jen o vlastní koryta. Takové lidi bychom měli z republiky vyhnat a nepustit je zpět. Zatím nám ČSSD dokázala,že mimo slibů nemá žádný jiný program( viz máme program na krizi rok 2009 a po svržení vlády utekli,jako malí kluci a utekli od zodpovědnosti,aniž ukázali,jaký program vlastně mají).
    • Na co reformy? Kdyby s papá bordelem velkým gestapákem tuhle zemi nerozkradli, nebylo by reforem potřeba. Ačkoli, kdo ještě dnes věří na to, že to jsou reformy, tak je imbecillní kre*én jako vy. Jakýkoli zákon vymysleli prasata je na ho*no se spoustou nesrozumitelných novel a spackali i tu přímou volbu prezidenta s těmi hnoji co tam navrhují. Tak tich kryple! *16*
  • Že zhrzený Topolánek vyvede něco tak odporného a dosadí tam takového hlopého knedlíka to jsem opravdu nečekal ani ve snu.Již mlč a odejdi nebo bude hůř lid robotný i nerobotný vás má již dost.A Smetanovi se divím-já bych šel vám zkazit žranici a chlastačku na kongres ODS.
    • Glosators,ty jsi "inteligentní" jako řidič Smetana.
  • Odejdi jako chlap a nefňukej tady, ustřel si palici ty gaunere, nikdo tě litovat nebude *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit