Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám Kafko, že jsi skutečně velmi "zdělaný" Mudr. Kde jsi studoval tu pomocnou školu. Tvoje písemné vyjádření, včetně pravopisu tomu napovídá. *1*
  • Vím zcela určitě, že první zahraniční cesta nevedla na bratrské Slovensko ale do Německa. Když se však uskutečnila návštěva člověka, který o řízení státu nic nevěděl ale konverzi zbrojního průmyslu vyhlásil, s otevřenou náručí přijat obyvatelstvem nebyl. TO, že Havel nebyl jejich člověk je naprosto pochopitelné.
    Pohled slovenských politiků na V.H. se zřejmě oproti lidu změnil-.
  • potom teda nechápu, proč nám sem lezou za prací, proč si neudělají pořádek doma, když chtěli být tak samostatný a havla si mohli klidně přibalit, když ho tak záviděli, nebýt toho, že nechal zavřít sládka by naším presidentem už nebyl, nemám ráda kult osobnosti a vlez doprdelky, který si jdou pro čárku na václavák
  • Škoda jen .že se nepodařilo na severu Moravy | Havířov,Karviná ap.|zlikvidovat to bolševické zlo.Byl sem tam 2 roky v dolevh,bydlel v Karviné,ale od té doby jsem to po republice nikde nezažil.To byli tak líní lidé,hlavně že měli odznak na klopu a nějakou funkci.Stačilo,že dělal domovního důvěrníka a myslel že nemusí na šachtě makat.No hrůza.Přes týden marolili,pak se nechali uschopnit a šup sobota,nedělě fárat a vydělali víc jak my,co sme makali celý týden.Ani holky se nám nelíbyly,protože byly komoušů a to sme nechceli.A je to tam bohužel rudý dodnes.
  • To se nedivím, vždyť spolu a s Klausem, rozdělili (bez referenda) Československo.
    • Josefe rozdělení Československa nebylo a nemohlo být dílem pouze dvou lidí, přeceňuješ jejich schopnosti. Osamostatnění Slovenska bylo vůlí většiny slovenského národa. O tom, zda Slováci "smějí" mít samostatný stát nemohli Češi v rozhodovat v referendu. Ono totiž vznik ČSR v r. 1918 připojení Horních Uher, Podunajské uherské nížiny a Podkarpatské Rusi k Zemím Koruny České neodpovídalo historickému vývoji. A také ideu tzv. "československého národa" Slováci nikdy nepřijali. A tedy jak prohlásil jeden slovenský politik: "Musíme sa rozísť, abysme sa opäť zišli v Europskej únii."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit