Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase jedna ukázka Západního jasnovidectví. Tu tentokrát předvedl Australský předseda Abbott. Kdyby mu šlo tolik o pravdu, pak ho muselo především zajímat proč Ukrajinská FSB vnikla a zmocnila se záznamů s dispečinkem řízení letů, který odvezla. Stejně tak zprávy SMS odeslané v době katastrofy od španělských řídících letu. Taktéž proč letěly ukrajinské SU 25 v letové hladině civilních letů, když mají být o 6 000m níže a jestli nešlo o překrytí naváděcího letového paprsku falešným, vedoucím k odklonu o 14 km z koridoru a navíc do prostoru Kyjevem vyvolané bitvy, když tam předtím přivezl system BUK. Tato fakta nezničí nikdo tím, že pohne troskou letadla, aby dostal z pod ní rozpláclé, či jinak poškozené ostatky. Tohle už není ani trapné, ale přes všechnu tragedii směšné. Rozzuřenost Kyjeva nad tím, že černé skříňky, které by dopadly stejně jako letové záznamy dispečerů, se mu nedostaly do rukou, ale byly předány Malaisii, je patrná z toho, jak hned obviňují povstalce s manipulace. Malaisie nejsou USA- nejsou ani tupí aby manipulaci nepoznaly a nemají potřebu bezuzdně lhát. A tady je ten kámen úrazu. je třeba dopředu zpochybnit záznam. Pak můžou mediálníma intrikama zmatení pozůstalí místo po Kyjevu a Porošenkovi chtít vrátit mrtvé po Putinovi.
    A propous, v životě by mě nenapadlo, že budu někdy v životě obhajovat pozice Rusů. můžu si za to ale sám, protože nenávidím pokrytectví a tuctové lži a je mi jedno, kdo to dělá.
  • Pohled z druhé strany: http://www.ac24.cz/
  • Ptejte se kdo by měl profit ze sestřelení letadla?
    1. Rusko: nesmysl už takhle je proti nim vedena nenávistná propaganda
    2. Povstalci: úmysl je blbost, jedině snad omyl, to ale vyvrací vojenští analitici. Raketový systém dokáže ovládat jedině vyškolená obsluha, která evidentně musí umět rozeznat civilní letadlo od bojového. Mohlo by se jednat o pokus sestřeli vojenský letoun letící v radarovém stínu civilního letadla. Dvě stíhačky prý vedle něj dokonce letěli a je to známá finta používaná pro skryté přelety.
    3. Ukrajinaská armáda: jedinně v případě pokud by to následně dokázala hodit na povstalce či Rusko. Určitá možnost je i se snahou sestřelit letadlo s "nenáviděným Putinem" letící v témž koridoru o 40 minut později akorát že to popletli. Odstranění Putina by jistě uvítal i západ kterým by ukrajinská armáda vyřešila "problém".

    Takže si to přeberte jak kdo chcete, komu a jaké propagandě tohle neštěsí posloužilo.
    Každopádně lží z obou stran bude ještě hodně.
    • Ad 1. souhlas. Co by tím Rusko získalo. I když člověk nikdy neví co se může zrodit v ruské hlavě řídící se stepní "logikou" a napájené vodkou.
      Ad 3. Nesmysl. I kdyby takto uvažovali, bylo by to nesmírné risiko prozrazení. Celý tamější prostor je jistě hlídán satelity.
      Ad 2. tu vyškolenou obsluhu tam spolu se systémem jistě Rusko dodalo. A tovarišči znají jedině sílu, ve své ruské sebestřednosti si myslí, že svět se musí točit kolem nich. A navíc byli jistě jako obvykle pod párou. A když uviděli letadlo, tak neuvažovali (ti "automati" toho nejsou schopni) co je to za letadlo a proč tam je a "sundali" ho. Nad "jejich" územím přece žádné letadlo létat nebude. A jestli bylo "nepřátelské", dobře mu tak a jestli bylo "přátelské", jeho chyba. A že jsou nějací mrtví? Eto ničego, nas mnogo.

      Takže ono to neposloužilo nikomu, ale byl to důsledek nesmírného bo*delu, který je rusům vlastní. Strašný omyl, který velmi uškodil Putinovi.
      • Doufam ze se uz jednou z toho Putina pokakas!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Ty ses do neho stejne asi blazen, kdyz se od neho nemuzes odpoutat co? Ses teplej nebo ne? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Soudruhu PAPe, proč měníš nick? A proč vůbec takto reaguejš? Holt, chybí argumenty, že. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Za nestesti musi brat plnou odpovednost za nestesti berou obe2 strany +letistni dispecer ktery stroj navedl do bojoveho vzdusneho prostoru
  • Pokud Kyjev spoléhal na bezchybnou pomoc americké tajné služby a dlouhé společné přípravy, stejně jako na světovou bezbřehou toleranci jejich činů, nemuseli se ničeho bát...
  • Moskva se zachovala správně,že skříňky odmítla.Správné je bylo předat v pořádku Nizozemcům.Je zajímavé,i když letadlo padalo údajně z deseti kilometrů,tak nebyl dodnes zveřejněn žádný přepis komunikace s řídící věží.pouze se hrají jenom komedie,jak uvedené hodit na Rusko,které v uvedeném logicky namočeno není.
  • Tak - to je velmi důležité. A potom také, aby to byly opravdu ty pravé černé skříňky. Nějk to jejich předání dlouho moc trvalo (když původně měly jít do Moskvy) !
    • Původně měly jít do Moskvy? A to řek kdo? Husajn Obama, nebo náš "kníže"? Vážně pochybuji, že Kijev transport do Nizozemsta připustí, bez úpravy od hochů z CIA. Kde je záznam z ukrajinského ŘLP? Ten taky ukradli putinovi lidé? Jsem přesvědčený, že se nic nevyšetří.
    • Aby mohli být skříňky předány Nizozemcům,tak se museli napřed Nizozemci na místo tragedie dostavit.Udělej bobo úkrok stranou.Asi si stojíš na vedení.
      • Na vedení si zjevně stojíš ty, a nevím nic o tom, že bychom si připíjeli na tykání ! Proč Nizozemcům, tady píšou Malajsijcům - umíš číst (nebo voni jsou dysgrafik apod.) !? Předání už nabízeli před pár dny Moskvě (?) - to Ukrajina snad nemá kompetentní státní orgány pro oficiální převzetí černých skříněk a předání dál k jejich anylýze ? P.S. Nikdo se přímo na místo tragédie pro předání černých skříněk samozřejmě DOSTAVIT vůbec nemusí, meleš nesmysly, jiných způsobů (rychlého) doručení je určitě povícero.
        • Ještě dodám: pokud bych měl čisté svědomí, tak bych se snažil ty černé skříňky co nejrychleji předat nezávislé mezinárodní organizaci. To otálení svědčí o pravém opaku. Anebo o neskonalém bo*delu, který tam panuje.Nejspíš platí obojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit