Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další socialistická lež: Za pád Řecka mohou ratingové agentury

    3,1 bilionu korun do Řecka. Peníze nejen eurozóny, ale nás všech, protože mohly být použity lépe. Nejdou na rozvoj, ale na dluhy. A socialisté hledají viníka, protože to přece nemohou nechat na sobě, na jejich špatné politice přerozdělování a podpoře nesmyslů, co přinese každý známý, který ještě nedostal a za politickou loajalitu si jistě zaslouží.
    • Každému selským rozumem uvažujícímu člověku je jasné, že za problémy nejen Řecka, ale i Portugalska, Španělska, Itálie a postupně dalších, co přijdou na řadu, mohou socialistické přežitky. V Řecku totiž skutečná pravice nikdy nevládla. Rozdávání z cizího, žití nad poměry a nadspotřeba ještě nevyprodukovaného. Člověk by očekával férové přiznání viny, pokoru a snahu o škrty nikoli proto, že potřebují půjčit, ale z důvodu prohlédnutí a pochopení.
      • Ale houby, nemáš. Podívej, mysliteli, nejsem levičák, ani pravičák, nemám dluhy, celý život jsem pracoval a mám se v rámci možností slušně. A teď mi řekni, co bys mi ty mohl vyčítat, když mám na háku jak levici, tak pravici? A takových je nás spousta. Nehrajeme si na pravici, či levici, chováme se odpovědně a přitom nekrademe. Jde to, ty fantasto! *3*
        • Naopak.

          Prokazatelně největší část řeckého dluhu nasekala socialistická vláda.
          Proto je trapné a směšné když to zde někteří sovětští pohádkáři svádějí na pravici *5* *5*
  • Stačit jim to na nějaký čas určitě bude, či spíše bude jim to muset stačit !.."Brusel" sice bude pukat vzteky, ale Řecko ze svého vlivu jen tak nepustí a sakra moc dobře ví proč a co by pak za velmi krátkou dobu následovalo..Stačí se podívat na mapu a dát si do souvislosti "dnešní dění" s tím, že Řekové by se taky mohli začít obracet "jinam", konkretně východněji a i směrem k Turecku a to si EU nemůže dovolit dopustit. Oni by jim sice rovněž zas až tak moc nepomohli, to mohou jen Řekové sami mezi sebou, ale jako pomsta EU za debilní sankce i jiné "nepředloženosti", by to v nynější situaci, při tom všem.. co se děje v Evropě, bohatě stačilo i k postupnému zaříznutí celé EU v dnešní podobě do "úplně jiné formy"..Otázka však je, že to asi nebude stačit samotným Řekům, kterým se bude těžko nyní vysvětlovat, že to desítky let takto šlo a nyní to najednou už nejde, protože už si na to takto hodně zvykli a teď nastalo úplně jiné lámání chleba tzv. z mosta do prosta..s tím, že se prostě budou mít chtíc nechtíc o "trochu hůře" a to na delší dobu..
  • Řecko si žije nad poměry, je přesvědčený Wolfgang Schäuble

    Teď Řekové měli čas na řešení svých problémů. Atény, ale hledaly pomoc v Rusku a v Číně, pokračuje v kritice politiky Řecka Wolfgang Schäuble.

    "Rusko má samo velké problémy, jeho rozpočet je plněn především prodejem ropy a plynu, ale ceny těchto komodit jsou velmi nízké. Další rána pro ruskou ekonomiku je ukrajinská krize a slabý kurz rublu a s tím i problémy spojené se získáváním mezinárodních úvěrů," vypočítává neduhy ruské ekonomiky Wolfgang Schäuble.

    "No a Číňané ti Řekům nedají žádné peníze, v nejlepším případě se budou privatizovat státní podniky za pomoci soukromých českých investorů. Nikdo na světě není připraven na to řešit řecký problém," pokračuje německý ministr.
    • *15* *15*
      • Jo StBáku tvoje výhružky že krachující Rusko bude dotovat zbankrotované Řecko
        jsou plané. Ani Čína nemá zájem.

        Řecko musí zase s prosíkem za EU ale tentokrát budou podmínky a kontrola
        tvrdší. Tak dlouho chodil Řek se džbánem pro peníze až se ucho utrhlo. *5* *5* *5* *15*
        • Zbankrotované Řecko nebude dotovat bohaté Rusko, Putin není hlupák na rovni tvého podprůměrného IQ, jakožto většiny amrdólů.
          Zbankrotované Řecko tak bude dál dotovat krachující eurosojuz, dle hesla co si navařili..., a to je cajk... *15* *15* *15*
          • Ulhaný Ivane Rusko je natom po ekonomické stránce hodně špatně.

            Musí dotovat Krym a válku na Východě Ukrajiny. Díky sankcím přichází o stovky
            miliard a ceny ropy klesají. EU se chce vymanit ze závislosti na Ruském plynu.

            Tvé Rusko jde ke dnu jako Titanic.
    • Podle náměstka ruského ministra financí Sergeje Storčaka nemá Rusko v rozpočtu zdroje, aby finančně pomohlo Řecku
  • Výborně. Řecko opět nasadilo EU oslí hlavu. Zavede pochybné reformy a zinkasuje další desítky miliard bez jistoty splacení, hezky se naučilo cucat z evropského prsu. Výsledek se ovšem dal předvídat, eurosojuz Řecko nepustí, byl by to riskantní tah a navíc má jasné instrukce z USA.

    Tak tohle se vám Řekové povedlo... *15*
    • Naopak ulhaný StBáku.

      řecko už tolikrát slibovalo že má nyní poslední šanci. Už i v Německu se volá
      po tom ať Řecko zbankrotuje a táhne.
      • *15* *15* *15*
  • To vše je poze teatrální vystoupeni jen z důvodu, aby dostali na nějakou dobu další finanční injekci k zahálčivému životu. Ale o vrácení dluhu žádná zmínka. Osobně nevěřím politikům ani pozdravení. EU ty peníze ale bude obětovat. Bohužel.
  • ŘEKOVÉ v referendu řekly jasně NE reformám a EU.Podle nejnovějšího průzkumu společnosti Metron Analysis si přejí zachovat společnou evropskou měnu 84 procent Řeků a parlament odhlasoval tvrdé reformy. EU je ještě horší diktátor jak komunisti říkat tomu ale musíme ve jménu demokracie a svobody - at žije svobodné rozhodnutí lidu..........
    • Za komunistů by jsi takto nadávat nemohl plácale
      Za pouhou kritiku by tě v sovětském bloku čekala basa nebo šibenice.
  • Pozor ! Rozhodnutím svého parlamentu Řekové pouze z a v á d ě j í - nikoliv reálně provádějí jakési (nepříjemné) reformy. Na prohlášení a sliby Řeků by si EU nyní už měla dávat velký pozor. Aby to zase nebyla pouze další jednostraná "nalévačka" miliard Euro do Řecka a "skutek - utek". To už tady probíhalo několik let a vidíme, kam to došlo ...
  • a opět v Řecku vyhráli finanční zloději,proto tomu dnešnímu světu říkám PLANETA ZLOŘÁDŮ A *12*
  • Další podvod Řeckých komunistů!

    Ušetří deset melounů ale žádají 50.

    Jak se žije řeckým miliardářům? Neplatí daně a bohatnou ještě víc

    Řečtí miliardáři vydělali stovky miliónů na státních zakázkách, avšak placení daní se jim příčí. Klanům superbohatých Řeků krize posloužila jako vítaná příležitost se „napakovat“ říká
    Seraphim Sefariades, profesor politologie na aténské univerzitě.

    Oligarchy přirovnává k italské mafii: „Příbuzenstvím, sňatky upletli nerozmotatelné sítě. Mají lidi všude. Jeden bratr je u levice, druhý u pravice, další na radnici, jiný v církvi. Politiky si koupili financováním jejich kampaní. Média vodí prostřednictvím inzerce na provázku. Zákony si už dávno zařídili tak, že se stali nepostižitelnými.“
    • Oni neušetří nic. Naopak budou žádat další.
    • ...prostě skoro jako u nás.
      • U nás i v Rusku však mezi největší vrstvu zlodějů patří smetánka
        z KSČ/KSSS a StB a KGB:

        Tito zločinci si tu dnes hrají na podnikatele a pravičáky.
        • ... prostě ti vyčůraní "kabátníci" (bývalé komunistické kádry a kádrové rezervy) !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit