Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pomalá smrt kapitalismu. Vítězí podvodníci všeho druhu

    "Západní kapitalismus selhává, protože ztratil svůj smysl pro morálnost," píše pro Aktuálně.cz novinář a vydavatel internetového zpravodaje Fleet Sheet Erik Best.

    Co se pokazilo na kapitalismu? Byl to přece tak slibný systém a zároveň původce tolika užitečných vynálezů a vymožeností moderního života. Avšak na počátku 21. století to vypadá, že mele z posledního. Světoví kapitalisté se nedávno sešli v Davosu, aby vyšetřili churavějící tělo kapitalismu, ale ne aby vyléčili chorobu, která jej v hloubi sžírá. Pouze prodiskutovali způsoby, jak jej udržet při životě o něco málo déle. Evropští politici zkouší přikládat pijavice, jakoby pouštění žilou mohlo nějak oživit jeho zmírající orgány. Jak dlouho to pacient vydrží, nikdo netuší.
  • Za vlády komunistů nikde nebyl hlad a ani žádná hospodářská krize neexistoval, ačkoliv nás celý západ bojkotoval a snažil se všech sil. Komunismus musí jednout zvítězit a osvobodit člověka od tyranie buržoustů a celé kapitalistické holoty a pakáže.
    • Kapitalistům se ani nepodařilo ani rozpoutat další světovou válku proti soc. tábor, protože by je čekala ta nejstrašnější odplata a drtivá porážka. Toho se byla vědoma a teď veškerý nashromážděný arsenál zbraní používí proti ostatním demokratickým zemím, jako byl Irák anebo třeba Libye.
  • Voni jsou v prčicích a ještě si tam nadělají miliardové škody aby v těch prčicích byli dřív *1* *6* *7*
  • ja jim fandim meli by vsechny poslance co hlasuji proti lidem povesit .řekove nejsou tak hloupi jako češi.nenechaj si vsechno libit jako češi.jsme narod podvodniku a tunelařu a zavistivi.
    • Jasný. A ty nejsi smrtka nýbrž mrdk"a"...
      • To, že má někdo jiný názor než ty, tě neopravňuje, abys mu nadával. Mně se tvoje názory taky nelíbí a nenadávám ti. Zamysli se nad sebou!
  • poslechněte si toto, je to dost dobrý:
    http://www.youtube.com/watch?v=y9ouVCrplic
  • *1* Jeden z úsporných opatření je snížení minimální mzdy, která je stále o 50% vyšší než u nás. Tak koukejte Čecháčci pořádně zabrat, když jste si odpískali v referendu vstup do tohoto evropského bordelu. Musíte se totiž podílet 38 mld do záchranného fondu. Pro tyto vyžírky jako je Řecko, Itálie a další.
  • Jak jsem psal již dříve. Jsou to divoši a když vidí, že jim už nedá nikdo nic a ani není z čeho, snaží se dělat stávky a demonstrace, jen aby ještě někdo přitlačil pár miliard dolárků do státní kasy. Turismus je nezachrání a tímhle si to ještě více posírají. Nikdo tam nepojede na dovolenou a konec Řecka. Průmysl minimální, zemědělství je jako celek nezachrání a těch pár miliardářů je už odstěhovanejch mimo stát.
    • No, ono je to samozřejmě trochu jinak. Moc se tam obyčejným lidem nedivím. Je to stejné jako u nás. Peníze rozfofrovali a dluhy nadělali politici a různá lobby, ale utáhnout opasek si musí zase jen obyčejní lidé. Taky neprotestují žádní papaláši ani bohatá lůza. Ti si opasky utahovat nebudou nikdy. Jak říkám, stejné jako u nás.
      • Ano, je to tak, jak píšete! Začalo to tím, že řečtí politici falšovali zprávy o stavu řeckého hospodářství, protože se chtěli udržet u koryt. Pak se to celé provalilo a zjistilo se, že řecká ekonomika je totálně na dně. A teď na ty podvody doplácí obyčejní lidé. Klasika!!!
      • Že darmožrouti neprotestovali, když jim nutili 13. a 14. platy a o dalších sociálních vymoženostech ani nemluvím. Tak raději neblinkej... Totiž počátek tohoto jejich průseru sahá hluboko do dob, když nám tu bolševik hlásal o špatnosti kapitalismu *1*
        • Svoji budouctnost si prožrali v uplynulých 20-ti letech. Stejně jako dělníci v Poldovce. *1* *15*
        • 13. a 14. platy a další výhody státní rozpočet nezruinovaly, obrovské úniky byly jinde. Obyčejné lidi nelze považovat za vyžírky. Vyžírkové jsou jejich politici, lobbysti a rozkrádači stejně jako u nás, stejně jako v Bruselu. ČR jede po vzoru Řecka jako podle kopíráku, jen s několikaletým zpožděním. Pravidla tak jak jsou nastavena v EU, jí do krachu dovedou celou. To je nevyhnutelné, protože tahle lůza (ať řecká, italská nebo česká) se svých nakradených majetků dobrovolně nevzdá. A to jsou ty majetky, které těm státním rozpočtům chybí.
          • Nepotřebuji tě o ničem přesvědčovat. Mysli si co chceš, když tě to uspokojí *1*
            • V diskuzi převažuje absolutní neznalost základních principů současného stavu. Masová media už dokázala za ta léta udělat z lidí takové hlupáky, až to je k pláči

              Čest několika málo vyjímkám, které jsou schopny poukázat na základní problém současného kolapsu globálních financí a nastupující technokratické diktatury velkých peněz a korporativního fašismu.

              Řecko je jenom model na kterém bude vyzkoušeno, zda lze pomocí zpervertovaného peněžního systému fiat měny, nekonečných úroků z úroku a dalších zvrácených finančních instrumentů hromadného ničení, ukrást a rozkrást celý národní stát

              Ti, co dnes tupě nadávají na zlé řeky a chamtivé a líné řecké obyvatelstvo si asi neuvědomují zásadní fakt, že přímo před jejich očima probíhá naprosto stejný scénář s tím rozdílem, že blahobytné výhody řeků nám nebudou nejen dopřány, ale naopak jsme vrhnuti rovnou do fáze drastického škrtání a finálního výprodeje našeho státu a státní suverenity. Vítejte v novém věku diktatury peněz, které nikdy neexistovali ...
              Co ty na to Jiříku?
          • hm. Koukám pán je velký znalec řeckých poměrů. Doporučuji hlouběji nastudovat sociální program, který vesele fungoval celá desetiletí, něco se dzvědět o řeckém národním produktu, tak zjistíš, že dle tvého mdlého rozumu je 2-3=5
            • Jistě, kdo má jiný názor než ty je rozumu mdlého, zatímco ty jsi evidentně expert na Řecko. Každý kdo má oči a uši a v hlavě víc rozumu než ty ví, že dosavadní ekonomické fungování EU (a tedy nejen Řecka) není možné. Bohužel ale Evropu (vč. Řecka) vedou lidé?, kteří by efektivnějším fungováním systému přišli o svoje zisky. Řecko má smůlu, že je na tom ekonomicky nejhůře a tak je první na řadě. Ale rozhodně není poslední. Příčinou jeho ekonomické situaci ale není sociální program.
              A raději nikomu nic nedoporučuj, arogancí a urážkami nikoho nepřesvědčíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit