Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Otázkou pak zůstává, zda takové spodní prádlo pak chceme nosit. Ale jako já rozumím tomu, že dneska ty tlaky na ekologii a recyklaci jsou fakt obrovské. No, nebudu to nikomu cpát nebo tak. Já se budu držet svého. Dělám potisk textilu a tak trochu vím, kudy v tomhle odvětví běží zajíc. A možná byste se divili, jak fungují všechny ty firmy, které jsou jakože eko a fair trade. :) 

  • My teda spodní prádlo nerecyklujeme. To by mi přišlo hrozně divné :-D . Oblečení, které nenosíme, dáváme na charitu, ale spodní prádlo ne. Objednávám kvalitní spodní prádlo pro sebe i pro manžela, takže nám vydrží dlouho a pak už bohužel letí jenom do koše a objednávám nám další :-) .

  • milacekpublika

    Zase bych to s tím recyklováním nepřeháněl. Jasně, spodní prádlo se dá vyprat, ale třeba takové obnošené sexy spodní prádlo pro ženy bych asi manželce kupovat nechtěl. To jí raději vyberu nějaký ten nový kousek přímo z obchodu. Ostatně nekupoval bych to ani pro sebe, protože mi přijde, že je to fakt nechutné. ;-) 

  • Velice zajímavý článek o recyklaci. Je pravda, že staré oblečení co člověk už nechce nosit buď prodá nebo daruje třeba na charitu, ovšem se spodním prádlem je to opravdu oříšek. Já bych si použité spodní prádlo nekoupila. Objednávám si ho ze z obchodu Astratex a uplatňuji slevové kupóny z https://slevovykupon.net/ , prádlo je tak levnější a já ušetřím.

    • Hlavně aby taky nerecyklovaly zeMANa!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit