Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkně to má partička gaunerů vymyšlené.Než přišel RJ tak stála jízdenka OV - Praha zpáteční, přes 1000kč. A nepomohla žádná sleva! A najednou je tady konkurence a šupáci na ČD srazili brutálně cenu.ALE.Po celé této trase prodávají jízdenky vždy minimálně o 10 kč levněji než Regiojet.Dobře ať se mezi sebou přebíjejí.Ale jen se vezme tentýž kilometrový úsek kdekoliv jinde, výrazně přeplatím ale výrazně než na zmiňované trati.To se jim to kapitalisticky soutěží když je stát královsky dotuje!Takže my všichni doplácíme na to, aby mohly ČD soutěžit.A to tak, že cestující z jiných tratí doplácejí na slevněné podbíjené jízdenky na hlavním tahu.
  • jsou drzé až hanba! Pokud se nedostavil RegioJet nevěděli co si za cestování říct.Najednou to šlo srazit o polovinu.Ještě že tady pana Jančuru máme.Jinak ty stejné vyžírky by vyšroubovaly cenu jízdenka až k ceně letenky.Těsně před Jančurovým příchodem ČD už rýžovali neuvěřitelné částky.RegioJet je pořádnou hrozbou pro nanasytné dopravce jak tady tak na Slovensku.Se vsadím , že jen co skončí tam na trati, slovenský křivák hned vysoko převysoko vyšroubuje cenu jízdného.
    • když vyžírkou je i Jančura,ten vyžere jen to nejlepší a o ostani at se postara stat,on existuje i druhý pohled a ono se tomu příznivci asociace nenažranejch občanů moc nedaří taxi ani drahy.Drž se sveho kopyta -autobusů a nebud nenažranej a zase se mu začne dařit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit