Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom,že přijde doba,kdy se zase rozzuřené davy vyřítí do ulic,se začalo rozhodovat ihned po údajné revoluci,kdy došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky.Díky převelice velké troubovitosti obyčejného českého blba nám vydrželo to budování kapitalistického svinčíku,k naší škodě,dost dlouho.
  • Nechte si ty bolševický pindy soudruzi. Voláte po násilí, ale pokud se pokusíte opět zničit demokracii další revoluce už nebude sametová. To už jsme zažili, když tu vládli komunističtí burani a země, která byla na úrovni Bavorska skončila technicky zaostalá v roce 89. Běžte už do háje nebo radši do koncentráků v Severní Korei.
    • Vážený a milý Alexi.
      Čo bolo, to bolo. Těrazky je tuná nejhorší býlí v modrejch barvách. Nestraš bolševníkem,
      jest on oproti vám neškodnou léčivkou. Nó a pokud chceš mocímermo srovnávat nesrovnatelné.
      Co takhlenc dvacet let mezi rokem 1918 a 1938 oproti létům 1989 dovčíl ? Kapitálismus, jako
      kapitálismus. Stejný prostor, stejný národ, stejné časové údobí - zhruba.
      A teď se ukaž, blamáš.
      Jestli na to ovšem máš. *3*
      • Nemá, tenhle chudák Alex má problém s pravopisem a není zcela jisté,jestli nemá problém udržet i stolici!
    • ..a kde jsme teď pane Alexej? To snad nám teď ti bavoráci nedej bože dokonce nezávidí tu naši vyspělou nezkorumpovanou demokracii a prosperitu? A ještě jedna drobnost - tu zemi dle Vás tehdy na úrovni Bavorska zničila PRAVICOVÁ TOTALITA hnědokošiláčů, kdyby nebyla nacistická okupace rusáci by nikdy neměli šanci tady zavádět bolševiky.
  • Tento týden určitě k výbuchu ulice nedojde.Ale pro budoucnost je dobré si revoluční"vercajk",včetně bejkovců a okovaných násad od krumpáče,pro jistotu,připravit do revoluční pohotovosti.Aby pak národ mohl vykročit ,do ulic,s pádným argumentem v ruce.
  • ODS: "jako že by se náš lid probudil? -tak to zme klidní, ten si nechá kálet modrý z nebe na hlavu už dvacet let" *1* . A ve volbách se náš lid rozhoduje na základě emocí (jako třeba - toto je můj kandidát, nosí pěknou kravatu..), nevěřím že ti mladí co poslechli Mádla s Issovou viděli volební program TOP nebo ODS .
  • Řečeno příliš diplomaticky pane Havlíku. Banda rozpočtových přikrádačů a stranických skorozaměstnanců, kteří nemají jiné voliče, než sami sebe a zapojené příbuzenstvo. Tady je třeba hledat těch 20%. 20% voličů i ukradených peněz ze státních zakázek.
    Problém ovšem je, že totéž činí ČSD, je-li u moci. Ti navíc mají skutečné voliče, kteří jim jejich
    krásné předvolební plky baští.
    Špína je zažraná, ARIEL nepomůže.*9*
  • Místo píšťalek a transparentů "podávky".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit