Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kromě té "silnější pozice" při žebrání má tento premiér ještě jiné nápady, jak pomoci své zemi?
  • Donald Trump: Když Německo nezachrání Řecko, Putin pomůže !!!
  • Ivane nelži!

    Tvé rusko přiznalo že nemá peníze na pomoc řecku.
    Rusko totiž po sankcích samo balancuje nad bankrotem. *2* *2*
    • Simonku ty si ale chytrýýýý. A co to je ten bankrot? *14*
      • No to je něco jako v USA. *15* *15* *15*
  • Donald Trump: Když Německo nezachrání Řecko, Putin pomůže

    Spojené státy by neměly zasahovat do řecké finanční krize, prohlásil miliardář a kandidát na prezidenta USA Donald Trump v interview pro televizní kanál Fox Business.

    „Já bych se nevměšoval a nijak aktivně bych se toho neúčastnil…Nechal bych to na Německu. My máme dost svých problémů", prohlásil Trump, když odpovídal na otázku televizní moderátorky o tom, co by měly dělat Spojené státy ve spojení se situací v Řecku.

    Podle jeho názoru by neměly Spojené státy zapomínat, že „celá situace s eurem" byla vytvořena kvůli konkurenci s USA.

    „Německo se o to postará. Po pravdě řečeno, se zřejmě zapojí Vladimir Putin a situaci zachrání, když se to Německu nepodaří. Takže si myslím, že Řecko na tom bude lépe, než se lidé domnívají", zdůraznil kandidát na prezidenta a dodal, že Spojené státy zasahovat nemohou.
    • Putin bude rád když před bídou zachrání vlastní manšaft. Pochybuji že by chtěl ve své vlastní kase udělat díru 300 miliard Euro. Když mu musel Zeman odpustit 65 miliard euro našeho dluhu. *1* *1* *1* *1*
  • To se nám to bužíruje když nám lidi pučujou. *1* *1* *1*
    V květnu 2010, když zemi hrozil státní bankrot, Řecku poskytly Evropská unie a Mezinárodní měnový fond úvěr ve výši 110 miliard eur.
    2012 Dluh Řecka činí cca 160 % HDP tedy celkově 350 miliard eur
    2015 Dluh Řecka činí cca 175 % HDP.

    Deficitní hospodaření Řecka : 1998 počátek falšování deficitu za účelem přijetí eura. 2004 odmítla EU výsledky řecka jako zmanipulované. 20. října 2009 Giorgos Papakonstantinu, tehdejší řecký ministr financí, v Lucemburku na schůzce ministrů financí oznámil, že bývalá řecká vláda lhala Evropské unii o schodku státního rozpočtu. Deficit rozpočtu na konci roku 2009 dosáhl 15,4 % HDP. Veřejné zadlužení v roce 2009 dosáhlo 126,8 % HDP. TO ZNAMENÁ ŽE SCHODEK ROSTL TÍMTO TEMPEM UŽ OD PŘIJETÍ EURA.

    NIC SE NELEPŠÍ jen se to zhoršuje. Například : Dne 10. června 2015 řecký Nejvyšší správní soud rozhodl, že škrty v důchodovém systému z let 2012 až 2014 byly protiústavní. Vláda Syrizy byla tedy pověřena reformu minulé vlády zrušit a důchody vrátit na původní částku.
  • Ulhaný Ivane s nickem Řecko jsi směšný jako vždy.

    Rusko už vzkázalo že nemůže dotovat Řecko protože samo díky sankcím přichází
    o miliardy. *1* *1* *1* Ruský ministr financí přiznal že bude muset škrtat
    v sociálních oblastech včetně důchodů.

    Váš Putin po Hitlerovsku nasliboval lidem na Krymu lepší platy a ti už začínají
    brblat protože zatím ten slib zůstal jenom na papíře.
  • Ještě vás trošku podojíme a pak s úsměvem půjdeme. Nechte si váš eurosojuz. Přijdou další, již máme rozjednáno s Ruskem a Čínou. Naši armádu rádi přijmou do svých řad.

    *15* *15* *15*
    • Jo.... Číňani vás konečně naučí rozhazovat, pobírat dávky, čtrnácté důchody a neplatit u lékaře jako je to u nich v socialismu zavedeno již léta. *1* *1* *1*

      Ovšem v to případě jdu koupit akcie fabryky na ostnatý drát. Určitě se zvedne spotřeba až budou Řeci zdrhat s toho blahobytu *1* *1* *1*
  • táhněte! Tady nikomu nebudete chybět,Jo panečku jak se sypaly evropské penízky to se držely dlaně.Aby se urvalo co nejvíce.Nadělovaly se královské důchody překrásné úřednické platy o kterých v Evropě ani nikdo neslyšel že by mohly být.Ale ono najednou všechno prasklo.Líná verbež si myslela že ono to nějak dopadne.A Evropa se slituje.Nad línýma vyžírkama které umí jen stávkovat, solidárně stávkovat?A též pěkně demonstrovat? A nyní když je třeba povracet nabrané se jako budou veřejně sebemrskat?Houby - vyhnat!Vyhnat kůže líné a zákeřné až daleko do moře.
  • Tsipras má bohužel pravdu. EU je dítětem amrdolů, stejně tak jako ISIS.
    • Totalita a chudoba jsou děti vašeho SSSR.
  • je třeba v těchto těžkých dobách podpořit. Je nasnadě cesta ve směru Irsko a Island. Řecko musí říct DOST okupaci a vydírání EU a jejich bank. Řecko musí jít dál svou cestou, opět svobodné, nezávislé, autonomní a s původní měnou. Další dotace ze strany EU jsou naprosto irelevantní a nežádoucí, není zapotřebí dalších "záchranných" balíčků, neb se tyto minou účinkem stejně tak, jako ty předchozí.
    • Řecko zadlužila socialistická vláda takže to nesváděj na EU a pravičáky ulhanku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit