Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor článku se jako vždy mýlí. Ono totiž není 17 000 nových případů covidu, kde je pozitivní každý druhý z testovaných, ale je 17 000 nových případů covidu ze 70 000 provedených testů, takže to není pozitivní každý druhý což by bylo 50% pozitivních, ALE JENOM 24%.
    A takhle vláda lže od začátku testování antigenními testy. U nich se
    pouze počítají pozitivní a ty negativní ne. Když se to pak přičte k
    celkovému počtu testů PCR, tak vyjde úplně jiné procento nakažených z
    celkového počtu.

    V nemocnicích je stále stejný počet nakažených chřipkou. U většiny nakažených totiž covid probíhá jako velmi slabá chřipka.
  • Takze vlastne dobra zprava ! Promorovani funguje. Takhle nejak to bylo udajne u te xxte vlny Spanelske chripky pred 100 lety. Retezec nakazenych se prerusi , virus nebude mit kam se posunout a zahyne , zmizi. Nakazeni + ockovani budou rezistentni proti tomuhle svinstvu. Ja to riskovat neminim , nechavam se pichnout hned zacatkem ledna , ale to nic neznamena. Jestli se nakaza siri dal bez priznaku , nemohu si pomoci , dobra zprava. Virus proste konci. 

  • tobro

    Děsit, děsit, strašit, strašit! A pořád dokola...😎

    • josef.chmela

      Děsí se pouze malé děti nebo dospělí jedinci bez vlastního uvažování a myšlení, většinou voliči tzv. demobloku. Ostatní to chápou.

  • Těžko je nakažený každý druhý když celkového počtu testovaných 70 000 je pozitivních jen necelých 17 000 a to rozhodně není 50%. Takže nelžete a článek smažte jako blábol.

    • josef.chmela

      Prozatím je blábol tvůj příspěvek. Nauč se počítat a chápat psaný text.

  • Je smutné kolik lidí už zde není, představa že můj život končí jen díky  některým sobcům mne děsí. Přeji všem hodně zdraví a dlouhá léta v následujícím období. Roman

    • Romane, hezké přání. Také Ti přeji dlouhá léta v plném zdraví. 🙂

  • Víc testování znamená víc pozitivních. Testy však mají obrovskou chybovost, díky níž nás vláda a covidoví propagandisté oblbují katastrofickými čísly. Kdyby lidi nebyli blbci a zbytečně (když jim nic není) nechodili na testy, tak jsou vláda a covidoví propagandisté nahraní. Jinak, všimli jste si, jaké ticho panuje kolem mladé sestřičky Tiffany Dover z jedné nemocnice v Tennesee, která před televizními kamerami v přímém přenosu sebou sekla na zem po aplikaci vakcíny, kterou teď píchají i nám Čechům. Mainstream sice ten incident odbyl tím, že neměl nic společného s vakcínou, ale ta sestřička záhadně zmizela ze světa, její facebook i tvitter byly zrušeny a někdo i vyšťáral úmrtní list, kde bylo stejné jméno, město i věk, jako má dotyčná sestřička. Takže je dost možné, že ta mladá sestřička už ani není mezi živými.  https://www.youtube.com/watch?v=AG6QL4iO2KM&feature=youtu.be

    • Nechci ti brát tvůj názor ale víš kolik je a ještě bude případů , kdy má někdo nějakou alergii či onemocnění o kterém neví???  To by znamenalo podle tvého přístupu asi konec očkování , nebo jak si to představuješ???

      • Alergie by se ozvala hned a ne až za 17 minut.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit