Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • řekove jsou chytry narod.dostanou dalši penize ktere nikdy nevrati.proto jim fandim.hloupej kdo dava a hloupejši kdo nebere....sliby chyby....jsme nepoučitelny ...at žije hloupa eu......
  • Řekové byli odedávna marxisté, nic nového pod sluncem.
  • Řekové přinesou bohům oběť: euro nebo svobodu s prosperitou!!!
  • Když vstupovalo Řecko do EU vládla tam tvrdá pravice a pro vstoupení do EU se i podvádělo a kritéria pro přijetí se falšovala se souhlasem potentátů z EU no a pravicový ráj byl udělen. Výsledky jsou patrné co je EU za spolek a půjčování Řecku bylo koryto pro Německo a Francii a její zbrojovky dodávájící zbraně Řecku a pohádky konec. *11*
  • "EU" je zlo a jako takové je třeba ho zlikvidovat od kořene. Řekové mají dobře nakročeno. Pokud se vyrvou ze spárů této krvelačné saně čeká je strastiplná a dlouhá cesta plná nástrah, pomluv, šikany a odříkání, ale jejich děti jim budou jednou blahořečit!

    P.S. Blíží se volby, mysleme na to!

    Vlasti zdar!
  • Pominu li kdo se zadlužil. Ať už dopadne referendum jakkoli......
    Minimálně 3 týdny bude trvat než nějaká další injekce doputuje. Mezi tím nebude fungovat bankovní sektor - nebudou mzdy ani plné dávky. Nebude s čeho.
    Tím se řecko tak jako tak odvaří.
    Jediný přísun peněz bude skrze v hotovosti platící rekreanty. Těch ale nebude dost a ještě jich ubyde. Velké hotely budou na bankrot protože nebudou sto zajistit ani potraviny pro ubytované. Krom obchodu ze suvenýry budou všechny ostatní na zavření. Zboží bez peněz jim nikdo nedoveze a bankou platit nebude nikdo chtít protože je to nedobytné. A to za žádné zboží. Ani za to vyvážené.

    Totální bankrot řecka právě začal. Bůh jim pomáhej.
  • Marxisté potažmo komunisté, za celou dobu od jejich vzniku a existence, byli vždy pronásledovány jako křesťané v dobách římského císařství a přinášeli své největší lidské oběti pro spravedlivější společenský řád než je hyenistický kapitalismus.
    Ať žije internacionála !!! Proletáři, spojte se !!!
    Řekové ! Pracující lid celého světa je s vámi. Nebojte se, v nejvyšší nouzi vám pomůže přítel nejvěrnější - veliké a slavné Rusko, které vždy zasáhlo a pomohlo nezištně všem národům v boji za svobodu a shození otrockých pout !!!
  • jedina moznost aby se rekove zacghranili je aby ihbeed!!! zauticili na araby a najekli tam lodema a bomby a letadla pak by je osbsadili a a mord!!!!! udelalai by desivej mord!!!! a měli by moznost se spojit s italii a mord na araby do afriky taky mord a mord!!!!!!
  • Pomateným Marxistům se podařilo vždy zbudovat jen chudou totalitu.
    Viz Kuba SSSR KLDR a Východní Německo.

    I současné řecko nejvíce zadlužila socialistická vláda.

    Takže kvičení zdejších Rusofilů že za to může pravice je hodně mimo mísu. *1* *1*
    • Tvým vzorem je Simone jistě třeba Mogheriniová, současná šéfka diplomacie EU, dříve příslušnice radikální levice a členka italské federace mladých komunistů, které se fotila s rudým šátkem s Jásirem Arafatem. To není marxistka? vyjádři se k tomu.
      • Ivane pokud máš nějakého přítele jménem Simon je to tvoje věc.
        ale nemusíš s tím pořád otravovat na debatě.

        Ráda bych se vyjádřila ale voláš nějakého kluka tak se obrať na něj ju. *5* *5* *5*
        • Nemáš protiargumenty viď? A to, že tu vystupuješ pod různými nicky jsi sám přiznal. Popravdě řečeno, nedokáži si představit člověka, který se takto chová. Ty musíš být opravdu zajímavý exemplář.
          • Ivane zase po StBácku překrucuješ pravdu k nepoznání.

            Měla jsem pouze jeden nick - soudružka pusinka.
            Ten byl vaší ruskou stranou neustále kraden. A následně byl kraden každý další nick
            který jsem si udělala. Takže jděte do háje zloději a pokrytci.
  • Každá země má své starosti. U nás je jednou z největších starostí mnoha lidí to, aby se uzákonil plošný zákaz kouření v hospodách. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit