Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a znovu se k tomu vracím - jedna píše o ohromné solidaritě vzájemné mezi uprchlíky i veřejné, druhá, lékařka, o násilí, které na svých spoluběžencích se jiní dopouštějí, o znásilňování a okrádání v Africe i na lodích i o vraždách....takže z vrahů a násilníků a zbabělců a obětí, kteří sem společně dorazí se vytvoří naše nové odborná společnost?
    Ti, kteří znásilňovali a vraždili na lodích a také kradli, k nám přijdou vykonávat svou prospěšnou praxi..top jsou ti vzdělenci? nebo snad ti, kdo jakoby neviděli, že někoho vedle na lodi znásilňují a vraždí?
  • fakt je, že se nám ohledně uprchlíků, jejich přijetí zde, jejich složení, jejich motivací už lže tak, že člověk neuvěří ani náhodné pravdě.
  • Aha, to je jistě tatáž paní, co před nedávnem tvrdila, že na Kosu není téměř žádný uprchlík. Nyní v podstatě tvrdí totéž i když předchozí zprávy hovoří o tisících uprchlíků, které samospráva Kosu nezvládá, o plážích plných proděravělých gumových člunů a o nepokojích v řadách uprchlíků. kdo na Kosu byl, ví, že je to tak malý ostrov, kde se problémy s takovým množstvím uprchlíků prostě musí projevit. Bylo tam krásně, ale nyní bych tam již nejel. Škoda.
  • a co jejich bankéři a podnikatelé a politici a celebrity... taky pomáhají? *15* *15* *15* *15*
  • očkování proti všemu .... kdo to zaplatí?Jeden přeočkovaný kousek, to je 6045 kč.Které vysolíme místo do našeho zdravotnictví, dětem, důchodcům - tady přivandrovalcům z Afriky.Přijde zima.TO bude chtít být v teploučku.TO bude chtít jíst,šatit ....Ale jaksi za naše.Stačí mi když vidím hordy hnědočechů tlačící vrchovaté vozíky z Kauflandu.Ale ty vozíky žhrádla jsme jim koupili ač neradi my.Stát od nás vybral peníze a nasypal to do nich.A te'd čekají na výkrm ti z Afriky.
  • potřebují ty vtěrky vylifrovat co nejdříve pryč.Nejlépe do střední Evropy.Aby se tady usadili a pěkně v pohodě tady na nás parazitovali.Ale to je právě to, co jim potřebujeme zase my tady vymlátit z hlavy.Tady není zájem mít potíže, někoho opatrovat a živit!Dělit se o zdravotní péči a sociální programy .....
  • Informace o pomoci uprchlíkům z pohledu Češky nelze paušalizovat, nicméně i tak mají tyto informace svoji výpovědní hodnotu. Postoj Řeků a potažmo Evropy k uprchlíkům se může radikálně změnit. Nic v této záležitosti není konstantní.
  • No tak ať pomáhají, jejich věc, ale ať si je tam pak také nechají, ju? *3*
  • Autorova prosluněná lež a láska jistě přemůže moji temnou pravdu a nenávist!
  • "Zároveň Kyritsis požaduje i větší zpřísnění ochrany hranic. "Apeluje na řeckou vládu, ta ale musí dále apelovat na Evropskou unii. Když EU nevydá nějaký pokyn, aby se uzavřela hranice, tak řecká vláda to sama udělat nemůže. "
    .
    Tak tomu nevěřím. Vždyť povinnost chránit hranice mají země stanoveny v Schengenské dohodě. Možná by do ní Řekové mohli nakouknout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit