Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poslat je tam odkud přišli k nám do naší republiky, nepracuješ - nemáš nárok na nic a vystěhovat.
    Naložil bych je do letadla a na Indií je vysadil na Kalouskových padácích! *1*
  • Kde to jsme? Proč trestat děti za selhání rodičů a státní správy?
  • Toto by byl lék na cigány a všechny grázly bez rozdílu:
    http://www.outsidermedia.cz/Veznice-v-Arizone-1.aspx

    http://www.s474n.com/veznice-v-arizone-serif-joe-arpaio/ *10*
  • Stále stejné tlachy a řešení? kde nic tu nic.Cikán který přepadává a loupí má stejně jako bílí dostat pořádně přes hubu,když to bude opakovat tak znova přes hubu.Pak si snad cikán dá říct, a když ne tak znova přes hubu.
  • Jednadvacet roků už to vedou lumpové,kteří se lhaním dostali k moci,k tak neslavným koncům,jaké kdysi poznal Libanon.Když Židé napadli Palestince ,tak bral Libanon Palestince jako národní hosty.Ti se začali rychle rozmnožovat,jako naši cikáni.Pak požadovali stále více práv a větší finanční podporu státu.A z Libanonu,kdysi"Perlou Orientu",udělali bojiště občanské války.Ta tuto zemi tak zbídačila,že se z toho dodnes nevzpamatovala.
  • 3 děti a dost! Jinak znemožnit aby měli další děti-budoucí nemakačenky, zloděje a bordeláře nebo šupajdit zpátky na Slovač. Lidská práva jsou také spojena s lidskými povinostmi. Proč by se jedna skupina lidí měla trvale přiživovat, vyžírat a omezovat lidská práva jiných skupin? *16*
    • Tento stav je zde proto,že obyčejný český blb volí do politických funkcí,přes dvacet roků takové politické lumpy,jejichž cílem je pro sebe politikou co nejvíce nahrabat a tuto zemi tak zbídačit,aby se stala kolonií Západu.Hlavním viníkem současného stavu je obyčejný český blb.
  • Uvedený poslanec sice nabízí řadu řešení,ale pouze takových,které problémové cikány nenaučí pracovat a živit ze své mzdy všechny potomky ,které si vyrobí.Zatím to většina cikánů bere tak,že ona je od toho,aby potomky bezhlavě vyráběla a většinová společnost od toho,aby jimi vyrobené potomky dobře živila.Takto si budeme zadlužovat zemi nadále.Je třeba všude kde je dost cikánů bez práce,postavit soustrojí žentour-převodovka-elektrický generátor.Pak zajistit cikánům,v této lokalitě práci výrobou ekologicky čisté elektrické energie chozením v žentouru.Ta se dá dobře prodat Němcům.Podpory pak ihned zrušit.Když budou chtít dobře živit rodinu,tak budou muset v uvedeném žentouru pořádně máknout a ne chodit na sociálku.Kdyby nám zde přes dvacet roků nevládlo vždy stádo lumpů a blbů zároveň,tak uvedené by bylo funkční už dávno.Chce to k moci mladou generaci tvrdé levice.
  • Opravdu to nejsou Cikáni ale nějaký nový kmen romale a ti se na rozdíl od Cikánů o děti nestarají to přenechají hloupím gadžům který to zajistí na věky
    • Odebírat děti není řešení, ani úplně odebírat podpory. Jedině snad omezit podpory, dětem vydávat jídlo ve škole, jinak poukázky - neprodejné, na jméno doručitele se zákazem nákupu alkoholu a cigaret. Máme všude tolik úředníků (a dobře placených) že toto by snadno museli zvládnout, a když ne tak musí udělat místo těm, co to dokáží.
  • Oni ti je rádi dají, udělají si jiný.
  • Ten ma taky dobre v hlave nasr....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit