Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruzi z Bruselu jsou ještě větší zlo, než byli soudruzi z Moskvy.

  • Europolitici se chovají jako malí, uražení haranti. Už dávno měli být vykopnuti ze svých funkcí.

  • Paní Mayová přece musí velmi dobře vědět., že současná, zcela již neomarxistická tzv. EU..systémově už nestojí na respektu k ostatním., svéprávnosti národů.,či dokonce snad na nějaké "svobodě a demokracii"..ale na zcela jasné, centrálně protektorátní a pro většinu i zřetelně vazalské diktatuře., až takřka zrůdně obráceného fašismu i diskriminaci oprávněných většin, paradoxně ve prospěch menšin !.. v podobném systému., co byl za dob ÚV a centrálního komisariátu v CCCP..tedy., kdo není s námi, jde proti nám atd..a tudíž, stejně tak, jak se vývojově přežil a rozpadl CCCP., na menší části, včetně i násilných rozkolů v mnoha bývalých zemích., Rusko samotné nevyjímaje..čímž nastalo i stěhování národů a tedy i migrace bývalých občanů CCCP jinam atd.. tím samotným., si bohužel bude muset vývojově projít i Evropa, rovněž do rozpadu na menší části a to ze stejného důvodu nereformovatelnosti, odtržení "elit" od reality v běžné praxi i životech občanů atd..To je jasný odkaz i mnohonásobné poučení z historie.."velký Řím, třetí říše, CCCP"..různě podobné snahy v rozdělení na chudé a bohatější státy, jsou střídavě i v samotné USA atd..

  • Slepice May zmanipulovala blbečky, aby hlasovali pro jakýsi "brexit" a když se jí to nedaří, dostává z toho hypertensi.

    • A EU manipuluje naše blbečky, aby chtěli být v EU za jakýchkoliv podmínek. Snad i za těch, kdyby je každé ráno nakopal zaměstnanec EU do pr....

      A proč? No smaozřejmě v zájmu dobra. Lékařské studie států EU prokázaly, že kopanec do pr...je velice dobrou převenci proti hemeroidům. Tyto kopance poskytne EU nejdříve zdarma, aovšem po zkušební době si je budeme muset platit. 

    • KIMCID

      a ty psotník

  • Na mě osobně paní Mayová nepůsobí nijak zoufale.

    No a nám, ale i celému spolku zvanému EU nezbude, než rozhodnutí britského referenda prostě respektovat. Co jiného? 

  • Respektujte i naše policisty...ale už Majka neříká. Protože jde o její islámské miláčky. Konečně mrkněte na to sami.

    https://www.euportal.cz/Articles/19767-to-je-opravdu-strasne-imigranti-brutalne-napadli-a-zkopali-policistu-podivejte-se.aspx?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit