Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, my jsme si akorát v té době začínali dělat tu naši restauraci a bylo to tedy docela dost náročné, abych pravdu řekl. Nejhorší na tom všem snad bylo jen to, že to všechno gastro vybavení, které jsme si pořídil úplně nové nám leželo několik měsíců, než jsme ho mohli začít používat naplno.

  • ...nevyhodí, ale nemusí hosta obsloužit...

    Další blbost, která vyšla z MZ...

  • gaheris

    Jistě pane ministře, nemusí ho obsloužit, ale může! A rozhodnutí pana šéfa, vyhoďte toho chlapa, sedí u stolu, chrápe a nic nekonzumuje! Ale pane šéf proč bych ho vyhazoval? Budím ho každejch půl hodiny a pokaždý zaplatí kolik mu řeknu!

  • Potom je tady ještě další možnost proč nebude příchozí do hospody obsloužen. Viz takový tady překážejici jistý okoun. Široko daleko známý svoji drobnou kriminalitou , krádežemi a pokusy nažrat se a utéct bez placeni. Tomu také nic nikde nedají . Kdyby se snad pokusil prokazovat nějakým testem ( velmi těžko ) nechápe vůbec co to je , bylo by to potvrzení stejně paděláné , ukradené , nebo propadlé. Zřejmě všechno dohromady. 

    • Keťáku dostal jsi mne. Stydím se. Zakomlexovaný  mudrc z prasečího chlívku zas promluvil. Napadá kde koho. Akademik, co píše "perzonál" tady zas vnucuje svoje moudra. Opičíš se. Oranžovou kazajku a předtančení s koštětem jsem ti tady krásně naordinoval už dávno. Nic s tím neuděláš. A to je na tom to krásné. Ta tvoje naprostá bezmoc. Bezmoc s tím posmíváním něco dělat. Krása, co?

      • To vim ze vestu a koště ordinujes kdekomu. Píšeš ze života o věcech který důvěrně znáš. Stejně tak ten prasečí chlívek ty cenzura  Vždycky použijí téma na které jsi psal a odpovim ti na něj stejně. Jsi ovšem moc jednoduchý abys to pochopil. 

  • Taková dohoda bude jednoduchá. Hlavně, že to bude ve fleku šustit. To je jediný imperativ pro hostinského.

    Nějaký COVID???? 

  • Ono už pár případů neobsloužení tady bylo. Vzdycky to byla bude  zase sjanda k popukání. Hlavně půjde o to , KDO nebude obsloužen. A priori nepůjde o nějakej kovid , ale asi o barvu kůže , příslušnost k té jaké menšině ( ta tohle ovládá dokonale ) , sexuální orientaci té , těch , neobsloužených osob ... No prostě hospody a hlavně perzonál to doteď neměl snadný.  Ale tohle nařízení jim teda nezávidím. Věřím že nezávislý televize už nabíjejí baterky kamer a foťáků , mazalové od novin brousí tužky , jenom aby z první linie živě popsali ta dizgrymynační dramata jaký se teď v putykách budou odehrávat more . Me tooooo .  Těšim se , ani dospat nemůžu.


    • Dospat? Ty? A co my jako tady s tím? Ty "perzonále". To tě učili v té četnické školce?

      • Nemotej se ty tele do věcí kterejm nerozumiš senochrupe. Natahni si svoji barevnou vestu a alou vysypávat popelnice. Smrdíš i na dálku zbytečnej odpade. 

  • KIMCID
  • Móda zákazů se vrací, i když se při tom obměňuje. Tak např. nejen v zámecké restauraci v Chlumci nad Cidlinou nemuseli (možná nesměli?) obsluhovat v 70-tých letech máničky.

    Pro mladší ročníky: "mánička" v tehdejší terminologii činovníků vládnoucí  KSČ byl mladík, kterému vlasy šly  (Ó HRÚZA!!)  přes uši a vzadu (AŽ!!) přes límec.

    No, ale když se podíváme, jak si restauratéři umějí poradit s momentálními zákazy, tak jsou asi obavy zbytečné... 🙂

  • Vozer se u mne a potom jsi muj clovek. Jinac te neznam. Pokracovani Svejka volne zpracovani nejaky Arenberg . 

  • S. ministře, já se ale nedohodnu s  vaší lží o získání majetku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit