Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokážete odhadnout, kolik by stálo popsané bourání v případě, že by to byla armádní zakázka?

    (Já ne, již na základní škole mi vytýkali nedostatek fantasie.)

  • Nejspíš to Špatně chápete... Chápejte to politicky! 

    Toaleťák není přece projet za půl miliardy, na to se výběrový řízení klidně vypsat může!


    Až se posuneme k tomu, ze veřejná správa bude dávat veřejné vystupy začnu se koukat jestli opravdu je veřejná správa pro veřejnost... Do té doby je stát jen forma nadvlády, kdy se okrade 10 000 000 lidi a rozdá se to podle úsudku pár tisíců. Jasně má to kolem tu saskarnu volby, to aby okradení měl pocit, že za toho zloděje si může sám a nebouřili se. Ale to nic nemění na tom, ze například ani smlouvy o běžných věcech nejsou veřejne.

    Já o své iluze přišel, když jsem viděl, ze město za zbourání malého popelnicoveho přístřešku (práce pro jednoho dělníka s bouracim kladivem na pár hodin) při rekonstrukci silnice zaplatilo 60 000kc... A odvoz tim vzniklého odpadu dalších 40 000kc, přičemž tu suť jen naházeli do základu silnice.   Sem ti říkal, ze když je tohle jediný co jsem schopen tak nějak odhadnout (toho dělníka jsem pozoroval) jak to si je s těma ostatníma polozkama... Jestli jsou taky vic jak desetkrát předražený. 

  • Ani jsem netušil, že takového ministra osvěty a kultury a ještě něčeho máme. Je jako Yetti. Všichni vědí, že je, ale nikdo ho neviděl😛

    Nová doba, host vyhazuje vrchního - lajdoši z archivů vyhazují ministra. Sáhnul jim na kancly. 

    Tak to má byť a tak je to spravne!!!

  • Cca 100 zaměstnanců má muzeum umění je docela dost. Co tam tak dělaji? Ale chápu že už si v nové budově rozebrali kanceláře a najednou jim někdo z Prahy kazí plány.

  • josef.servit.9

    Obecně řečeno zaměstnanci muzea je podezřelé! SOUKUPA BYCH OKAMŽITĚ ODVOLAL Z FUNKCE.


  • Z článku:"Ministr Staněk ale rozhodl, že na stavbu SEFO je třeba vypsat soutěž. Proti jeho záměru se ohradila řada odborníků". 

    Na nákup toaletního papíru z veřejných peněz musí být vypsána soutěž, zatímco na stavbu za půl miliardy nikoliv? 

  • Pokuď ministerstvo, vedené panem Antonínem Staňkem, rozhodlo o nutnosti architektonické soutěže před zahájením práce na stavbě Středoevropského fóra (SEFO) v centru Olomouce počínalo si v souladu se zákony a zvyklostmi v této oblasti aktivit v České republice.

    A oni zaměstnanci musea v Olomouci, kteří petici podepsali, jen a pouze neomaleně vyzývají k porušování právních předpisů v této oblasti. Což by mělo skončit přinejmenším u komise pro přestupky "obecního" úřadu v Olomouci 

  • Současný ministr kultury je téměř neviditelný a přesto anebo právě proto v tichosti ve svém závětrném a zapáchajícím zákulisí spřádá podvodné projekty a připravuje novoty, které mají vážně poškodit zájmy mnohých občanů, např. zvýšení poplatků za televizi a rozhlas. Ministr Staněk se ukazuje jako nekompetentní k výkonu své vysoké ústavní funkce.
  • KIMCID

    Tak se nad tím dopisem nasmál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit