Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman musí být prezident a nějaká rajda mě nezajímá !!!!
  • Paní bývalá starostka Sušice byla do Senátu zvolena jen proto, že její soupeřka si svojí asociální politikou ve svém regionu(Hartmanicko) uřízla z ostudy kabát, a jiná alternativa v podstatě nebyla.Jinak jako starostka Sušice neudělala nic, a proto následné volby vyhrály "modré straky"!Protože v Senátu více méně pouze seděla, aby brala senátorský plat(téměř nulová aktivita) a pro svůj region neudělala vůbec nic, čekal jí konec její senétorské anabáze.A protože je jako advokátka logicky správně vy ůraná zavětřila a změnila nejen region, ale i opollitickou stranu, protože na Sušicku by jí již skoro nikdo nevolil, a doufá, že pod praporem jednoho z největších podvodníků našeho polistopadového období bude moci pokračovat ve svém senátorském nicnedělání.Myslím ale, že to Domažličtí obyvatelé prokouknou a bude bez šance.Jen by mě zajímalo, co bude v rámci své agitace tentokrát na Domažlickém náměstí rozdávat.V Sušici to bylo pivo a krabička zápalek se svým portrétem (mimochodem zanedlouho pak Solo skončilo)!Že by se tentokrát nechala zvěčnit na tradiční chodské keramice?Tak Chodové bacha!
  • A zůstane Sobotka, Zaorálek a Škromach = trio hičkok!
  • Jiřinu znám od školních let a byla to vždy proradná potvora, která se ale uměla o sebe dobře postarat za každé situace. Kdyby zde od zítřka vládli Marťani, bude od pozítří Jiřina zakládat spolek pro přátele Marsu ! Fuj tajbl !
  • Strana která má na volebním lístku za kandidáta senátora nebo poslance se stává nevolitelnou. Ten člověk nemůže už nikdy poctivě pracovat
  • Kdyby p.Zeman nekandidovall na presidenta,tak bych mu takovéto úprky do jiných stran ztoleroval.Opravdu ,je třeba pomoci ČSSD hlavně v parlamentech obou komor,neboť komunisté nejsou moc použitelní,je zde určitá zkušenost.Ale pozor,může to být také podraz od p.Zemana,který se svým manšaftem může ČSSD poškodit.A tak by platilo"z bláta do louže".
    • A co se tím docílí! Nic, bude to jen horší!!!
  • Máš pravdu sušický občane. Víme všichni co to bylo za karikaturu, když ještě seděla v Sušici na radnici ! Co ona tam může pro lidi udělat ? Je to k smíchu !
  • Rippelovou zná celá Sušice, protože z ní pochází. Je to opravdu karieristická rajda, která nemá nic jiného v hlavě jak si nahrabat a je jí zcela jedno jak a u koho. Vím o čem mluvím, znám jí léta osobně a raději bych podal ruku praseti ! Jestli jsou ve vládě všichni jako ona, tak (a že asi jo) je mi jasný proč se tenhle stát potápí !
  • Zase další politická rajda,která hledá cestičku,která by jí snáze zajistila v budoucnosti dobře placené koryto.Ale Myslím,že střelila vedle.Jak ČSSD,tak Zeman,jsou stejný politický dobytek.Při té bídě,která se na tuto zemi valí,s uvedeným,už velké štěstí neudělá.Prostě bída už u stále více lidí klepe na dveře,tak konečně začínají přemýšlet.O reciklované politiky nebude zájem.
  • Slušná to žena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit