Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PaRis
    Napadlo někdy pana Bicana, že vedle pejorativního nacionalismu existuje také něco, čemu se říká vlastenectví? Čili něco jako mít rád svoji vlast a to bez jakékoliv vypočítavosti? Že někdo může usilovat ve volbách o skutečnou službu lidem a své zemi a ne o to, aby vyhrál, jako ve sportovním zápase?
  • Vypadá to, že v ČR vznikla po dlouhé době pravicová strana.
    Ti, co si u nás léta hrají na pravici jsou jen pseudopravičáci, zloději, nebo obojí najednou.
  • Vlastenec sice je synonymum slova nacionalista, ale má poněkud jiný náboj.
    Jeho protipólem je internacionalista, multikulturník. To mi na rozhodnutí stačí.

    Jinak česká přísloví praví:
    "Bez práce nejspou koláče!" a "Čí chleba jíš, toho píseň zpívej!"

    Čí chleba jí ta obrovská hromada řvoucích "neziskovek" a "nevládek" přesně nevím, ale že je narudlý je poměrně jednoznačné. I když se jeví na povrchu zelený. *15*
  • Realisté absolutně bez znalosti reality. No, kdo by něco takového od takovýhle pitomců taky čekal. Moderní "Realistickou stranu" zakládá osobnost typu Zdeňka Nejedlého.
    • jak už bylo psáno do politiky nechodí žádný slušný lidi
      • Tak tak, slušní lidi se snaží o normální, šťastný život. DO politiky chodí zamindrákovaní a nasraní lidi, nebo lemplové, co jim smrdí práce.
  • Spíše by mělo být nadepsáno - Je libo vládu oligarchů? Pak Volte jen nás.
    • Penta, Kiska postačí si poslechnout
      http://www.ta3.com/clanok/1095135/40-minut-s-robertom-ficom-30-minut-s-petrom-kazimirom-predrazene-predsednictvo-politici-o-novinaroch.html
      a začne se všem vyjasnovat........
  • si Robejšek zůstane v Německu a nesere se k nám, vosel!
    • Jen ať přijde, je to nesmírně inteligentní člověk. Jen více takových Robejšků! Česká republika potřebuje co nejvíce takových lidí. Byl by to i vynikající prezidentský kandidát na prezidenta, tedy až skončí panu prezidentovi Zemanovi jeho druhé volební období.
      • Jestliže je pan Robejšek napojen na Dospivu, pak je nutně napojen i na Putina. Více mi už není třeba.
  • pane redaktore - k Vaší poslední větě: pan Robejšek se nemusí tvářit vzdělaně a kultivovaně,
    pan Robejšek vzdělaný a kultivovaný je.
  • zahrát na jakoukoliv notečku. Ale zejména vyštípat darmožhrouty současné i nově se tady hrnoucí. Socani s lidovcema by za volební hlasy živili všechny. Ostatní bychom je rádi spíš hubili než živili.Všechny.
    • že o tom darmožroutství musíš z osobní zkušenosti určitě hodně vědět, když se živíš psaním příspěvků na internetových diskuzích.
  • Pragmaticky český názor na prezidenta Zemana

    Motto: John Glenn po letu Gagarina řekl; jak je možné, že země která neumí
    vyrobit ledničku, nám dala na pr.el.
    Budu upřímný. Konečně je na hradě normální chlap. Ne naškrobený panák, plný politických nic neříkajících alibistických keců. Mimochodem, kdo sleduje Zemana, ten si určitě všiml, že je nesmírně vzdělaný a jeho komunikace je důvtipná a fantasticky ironická. Ještě jsem neviděl za celou dobu někoho, kdo by v komunikaci Zemana utřel. Jeho perfektní znalosti literární, kdy je schopen citovat z veleděl, ale i z neznámých miniautorů a knih, a to ve zcela dokonalém načasování v daném dialogu.My Češi jsme vždy byli zvláštní, byť mnohdy srabácky rebelujícím národem. A pokud nám toto zůstane, tak si zachováme aspoň zbytek tváře, která nám ještě možná zůstala.
    Budu rád, když Zeman kdejaké pimprlátko pošle do prd.le anebo si udělá srandu - byť je to na mezinárodní úrovni, ale zůstane svůj, než nějaký blb, který poleze všem do zadku, bude se chtít za každou cenu všem zavděčit a prodá nás v aukci první nejvyšší nabídce. Dávno už stejně není doba, kdy by měla být nejvyšší hlava státu reprezentativní ve smyslu: papež - zástupce Krista na Zemi. Takže to, jestli má pupek, dá si panáka a řekne kund.čka sem, kund.čka tam, je úplně jedno. (Vlastně mi teď dochází, že takových je většina chlapů v t&eacut e;to Zemi, takže Zeman je do br ým zrcadlem naší doby.
    Chápu, že mnohým se nelíbí koukat se do vlastního zrcadla). Zeman vyhrál volby, protože naštěstí ultrapravicových pražských byznys holobrádků je méně, než zbytku republiky. Joo - a ještě dodám, že zmanipulovaným pražským vysokoškolákům, bez jakýchkoliv zkušeností, či blbečkům, fandícím coca cole a mekáčům, mluvícím napůl anglicky, aby byli moderní, bych dal pár facek, aby se probrali.Přemýšlel jsem o tom, proč mladší generace nevidí jasně, co se děje. Není to jen nezájmem a jejich nevyspělostí, ale je to také tím, že mají vštípený někde vzadu v hlavičce názor, že ,,na východ" je to mizerný a špatný, nemají tam internet; jezdí v žigulikách a mají tam vůbec kina? Prostě, že vše východně je zpátečnické z pohledu moderního globalizovaného světa, kterým podle nich je i Česká republika.Ale takhle koukají na Západě i na nás, a jaké je překvapení pro mnohé mladé turisty, že tu funguje život jako u nich.
    Podle mě má mladší generace vštípený názor, že amerikanismus je něco vítězného a něco, co představuje blahobyt. Nechápou, že v budoucnosti si ekonomicky ale i politicky bez Rusů (jako zastřešovatele) moc neprdneme.Rusko je prostě složitě neprůchodnou branou pro ty, kteří by nás nejraději vyhubili jako krysy. To, že nás kdysi Rusové obsadili, byla jen mocenská strategie Ruska vůči Američanům. Rusové chtěli ukázat svou sílu a dominanci, aby Amíci věděli, že si tady nebudou moci v budoucnosti dělat, co chtějí.
    Jsme příliš miniaturní stát, abychom mohli cokoliv diktovat a silově nebo ekonomicky se bránit jiným státům. To, že jsme stále pohromadě a existujeme jako Česká republika, je jen proto, že jsme za to velmi tvrdě za posledních 100 let zaplatili... a to minimálně zlatem. Jinak bychom byli dávno rozerváni na kusy všemi státy okolo. Vždyť jsme jak malá provincie, kterou obsadit a vyplenit není pro okolní země žádný problém. Možná náš český jazyk, který je specifický a složitý, nás chrání před jednoduchým spolknutím jinou mocnosti.
    Vraťme se na začátek k tomu, že Zeman není hlupák a ví moc dobře, co dělá. A ví, že slovanský český národ bude jednou moc rád, že jsme Slované a máme tak blízko řečí i územně k Rusům. Neumím si představit, co by se dělo, kdyby tam seděl, přispěchaje z USA Švejnar, nebo teď ten, jehož jméno se nevyslovuje, protože on sám ho ani vyslovit neumí a stále spí. Myslím, že bychom byli rozkradeni ještě důkladněji a směr Amerika navždy, by byl ještě smutnější a otřesnější než to je teď.
    • pojmy jako inteligentní a vychcaný. Není to totéž.
    • Hele, Ovčáku, nech si ty kecy. To co teď chlastá, hulí a straší na hradě, to je to nejhorší co může být. Dokonce i ten hospodský povaleč, harmonikář a ožrala Zápotocký se snažil o určité dekórum když se stal presidentem. Ale tohleto co tam straší teď? Uundy sem, uundy tam, řízek bubble bum... A to má být symbol Zemí Koruny České. Podle toho by nás mělí svět brát jako bandu sprosťáků, ožralů a křiváků.
      • Srovnávat Tondu Zápotondu se Zemanem může jen "poloviční blázen"!
      • zapotocký se ti nějak líbí :-)
      • hospodský povaleč havel byl stejný
  • a na úrovni!. To by šlo. Akorát autor článku to nějak nemůže vydýchat a tak mastí hlouposti okolo. Stát vyprodukuje poměrně dost peněz na HDP. Ale poměrně dost peněz se strácí v sociálním systému. Kdy nekonečné hordy hnědočechů stojí ve frontách požadujíc peníze výměnou za NIC. Ale drze a agresivně. Běda státe, že nedáš. A za hranicemi už se houfují hejna vyžírek s podobným úmyslem. A my musíme dát najevo, že parazity různých barev, vyznání ani zemí původu tady trpět nebudeme. A protože socani mají trvale stažený ocas mezi nohama,budou hbitě nahrazeni jakoukoliv jinou radikální stranou.
    • To je omyl. Hnědočeši dostávají dafki za to, že se množí.
    • Koukám, že máte nějaké jiné brýle než já a za hranicemi už vidíte hejna vyžírek (migrantů)stejně jako to vidí Zeman, Konvička, Vandas, Okamura a nyní už i ten Robejšek, i když tam žádní nejsou. Ono strašit migranty se vyplácí nejen u nás.
      Bohužel už několik století tady máme i minoritní skupiny spoluobčanů, kde pracovní návyky, hlavně cikánů, jsou mizivé, ale to neznamená, že je můžeme nechat umřít hladem. Zlepšit to se pokoušely všechny režimy, včetně toho komunistického, ale úspěch veškerý žádný a před každými volbami je to velké téma co s těmi nepřizpůsobivými a politické strany na tom získávají body. Můžete nastínit, jak by měla vypadat podle vás, taková radikální strana, po které voláte?
      • Naučit někoho pracovat je poměrně snadné za předpokladu splnění několika málo podmínek : 1) dát mu práci
        2) pod hrozbou nevyplacení mzdy vyžadovat aby tu práci v lidských podmínkách odvedl


        no a když tu práci neodvede, tak mu nebude vyplacena odměna.
        Jak jednoduché! Nechť se děje vůle Boží.
        • Ještě Kozino doplňte, kde tolik pomocné nekvalifikované práce najdete, neboť většina těch co se jich to týká, nemají mnohdy ani úplné základní školní vzdělání!
          • No myslím, že dát jim do ruky hrábě a koště a poslat je uklízet ten bo.del v přírodě, na to ta jejich "kvalifikace" stačí. Jenomže oni dostávají dafki za to, že se množí.
          • A čí je to vina?Tohoto havloidního absurdistánu.Já měl na práci cikány a byl jsem spokojen,ale to byla starší generace.Dnešní generace ta pouze natahuje ruku,protože nemá práci.To divadlo kolem prasečáku je ukázka, kam tento stát došel a stačí málo.Zapojit je do práce.
          • Na ten bordel, který je potřeba uklidit v naší zemi se vynaloží hodně práce. Na manuální činnost a vytvoření pracovních návyků není úroveň vzdělání rozhodující

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit