Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože jim vzali rodiče.
  • Což v tak útlém věku je pro děti nejdůležitějščí. Tak malé děti nepotřebují kontakt s dalšími dětmi. Že nechodili ven, tak chodili na balkon a dívali se z okna. To je týrání? Měli se líp než, když matka jde od mimina do práce a nevěnuje se mu. Stát se stará o co nemá. O co by se měl starat, tak se nestará.
  • A to pro tak malé děti je nejdůležitější. Tak malé děti nepotřebují ještě kontakt s jinými dětmi. A že nechodili ven? A to je týrání? Stát se sere do čeho nemá. O co by se měl starat, tak se nestará. Děti se měli líp než děti, od kterých matka jde do práce a hlídá je někdo cizí.
    • Je to tak, Děti byli ještě hodně malé. Jaká špatná výživa? Dávali jim jidlo- výživu pro kojence ve skleničkách, což nejsou jediní.
  • Dost Tě dávám Benito za pravdu. Dejme tomu, že děti měli k životu vše potřebné, ale izolace od okolního světa by je časem doslova odrovnala. Stejně by v tom bytě nemohli žít věčně a vůbec si nedovedu představit, že třeba po 15ti letech by vylezli na ulici, tak je první auto přejede ! Naprosto by neznali všední nástrahy dnešního života a obvzláště v Praze. Chovali by se jako kdyby přišli z pralesa a byli by velice zranitelní. Tohle ti dva blázni (rodiče) jaksi nedomysleli. Ještě se zde ale nabízí možná spekulativní myšlenka a to, že je chtěli dříve či později prodat ! V každém případě to velice vybočuje z běžného chování civilizovaných lidí a po právní stránce by to byl asi taky pěkný oříšek.
  • Tak trochu raritní připad, kterých není zrovna mnoho. Pokud se prokáže že děti nebyli podvyživené, zanedbané a nebyli týrány, tak z právního hlediska je to malér asi jako když mi chytnou kouřit v kině. Najde se ale určitě pár paragrafů na zatajení dětí úřadům. A vůbec mi najde na rozum, jak to
    chtěli ti dva pošukové praktikovat dlouho. Co škola a dál ? Stejně by to jednou prasklo. V každém případě by to nemělo dobrý konec a to hlavně pro ty děti.
  • Kdyby si koupili šprc. ky,(asi nejsou dost alternativní a v bio kvalitě), tak paní nemusela dělat cviky na ztrátu menstruace a přivést na svět děti, kterým nebyli schopni ani ochotni dát adekvátní péči. Sama přiznala, že kdyby věděla o baby boxech, tak by je tam šoupla. To je normální? To je naprostá nezodpovědnost, sobectví a nevím co ještě. To si mysleli, že je budou doma držet až do důchodu? Nahaté a o šťávičkách? To je, Radku, příšerné jednání. Neomluvitelné. Jak se mají k první dceři ani nemluvím.
    • Určitě tam vše v pořádku nebylo. Navíc musela na toho manžela zavolat policii, tak se na to přišlo. Ale nejsou to tipicky týrané děti. Možná se měli lépe, než hodně takz. normálních dětí. To nevíme. Připadá mně jen že stát se snaží trestat za odlišnost. Proč by musel každý chodit ven z bytu. Je to sice ujetý ale když někdo nechce, tak proč mu za to brát děti? A cjaká je lepší strava kus párku nebo bio kašičky. Možná jso zdravější než ty na párkách který jsou stejně dnes už namletý ze slepičích pařátů.
      Vytvořili jsme si společnost postavenou nahlavu a kdo v ní nechce žít tomu vezmeme děti. Hurá!!!
  • Kočičáku a Petře umíte číst? Přečti si to ještě jednou a pochopíš, že nic neudělali. Paní nechodila ven. Na to má snad právo. Byla doma s dětmi. Ty tudíž byli taky doma. Co se těm dětem dělo? To nebyli přivázaný děti jako v jiných kauzách. Je to samozřejmě podivný životní styl, ale my lidé se máme lišit.
    • Radku, to není otázka životního stylu, ale projev naprostého pomatení. I zvířecí samička ví co její mláďata potřebují a snaží se jim to poskytnout. Až budeš mít vlastní děti (jestli se k tomu někdy doprcuješ), tak poznáš, co takové dítě potřebuje, aby se z něho stal normální fyzicky a psychicky zdravý a vzdělaný člověk. A že nic neudělali? ZANEDBALI POVINNOU VÝCHOVU SVÝCH DĚTÍ. Jen je třeba rozhodnut otázku jejich příčetnosti a tudíž zodpovědnosti za své chování a podle toho je zavřít do kriminálu nebo do blázince.
      • Petře dopracuju. To víš, že bych to takhle nedělal. Povinnou výchovu možná zanedbali, ale jak? Že je nadali očkovat? Jsou názory (i mezi doktory) že to více škodí než pomáhá. Nebyli to tipicky týranne děti. Měli co jíst. Měli pečující mámu. Chovala se k ním možná lépe než většina jiných matek. Viděl jsem ji mluvit, je úplně normální.
        Je to otázka diskuze. Možná bychom se domluvily, ale tady je malý prostor.
      • Takže je každý blázen, který se snaží být jiný a žít jinak než jim nařizuje soubor výplodů chorobomyslných kryplů říkajících si vláda? Si blbej jak pučtok. Vždyť je to to co jste vy dobytčí hlavy chtěli, demokracii a najednou se vám to prasata nelíbí? Fízlové místo toho aby honili zločince si chladí žáhu a honí triko na těchto případech. Že těm dobytkům a tobě nevadí, že spousta lidí žije v ještě nuznějších podmínkách díky bandě zlodějů co tu vládne. Ty zmdry nikdo nestíhá a nežene k odpovědnosti. Prober se k o k o t e *16* Jak třeba žije církev, kterou tak o nás bez nás banda zlodějů odškodňuje.
        • Gemo, to přece nenařizuje vláda, ani dnešní, ani nijaká jiná – to nařizuje příroda a tísíce let civilizace. Nejrůzněhjší pomatenci žili i za komunismu (cítím z tebe, že jsi tenkrát byl spokojenější). Ty případy nebylo těžké ututlat, to musí každý objektivně myslící člověk uznat. A k dalšímu argumentu – ty rodiče k tomu přece nedohnaly nuzné podmínky, ten "borec" u soudu řekl, že vydělává 30 000,- čistého. Po odebrání dětí si zajeli na dovolenou do Španělska... A jinak co se týče tvých nadávek druhým diskutérům, jsi asi zamindrákovaný a zapšklý nepříliš úspěšný člověk. Pravděpodobně volič KSČM anebo nějakých neonácků (podle věku).
          • Mimo to, já to neschvaluji, ale v rámci demokracie kterou jste chtěli to nelze ani odsoudit. Kdo ví jak to bylo. Třeba to byly komunisti, ty přece jedli děti za živa a týrali chudáky disidenty
          • Díky za analýzu mé osobnosti, asi budeš úspěšný psycholog-samouk. Už jsem psal,v jiných fórech, že nejsem komunista ani svazák na rozdíl od vás kteří jste nevynechali ani jednu schůzi ROH a pokračujete v lezení do p r d e l e kdyby tu byl raždí. U vás vy tlamy - kde dojde argument musí nastoupit to o komunistech. Na tuhle pohádku už vám nikdo neskočí. K poměrům té rodiny: laskavě se nauč číst než tu začneš blábolit tvé bezduché názory. Copak budeš dělat až tu komunisti zase budou? Zase budeš kouřit péra jim. Jako po válce byl každý partizán
            Omlouvám se, že jsem si dovolil mít jiný názor, to se dnes nenosí. Byly doby kdy se to také nenosilo, ale to jsme měli fabriky, zemědělství atd. Teď máme jen takové kryply jako jsi ty a petr a vládu plnou Vám podobných.
        • Gemo, jsi obyčejní primitiv a hulvát. Diskuse s tebou není možná, škoda slov.
          • A pan neomylný, který vše ví a zná a líbí se mu zlodějská garnitura. Pán, který si nevidí do huby a je ducha mdlého bude věčně kritizovat jaký-koli názor, a mačkat ctrl+c aby nás přesvědčil jak je chytrý a vzdělaný.
      • Corr.:
        ...dopracuješ...
        ...rozhodnout...
  • Spíš patří doživotně do blázince.
    • Takové ku..vy jedině zastřelit!!! Bez milosti!!! Ty ku..vy ze sociálního odboru, také, za naše peníze nic nedělají!
      • JJ,SOCIÁLKU TAKY NAKOPAT DO P.R.D.E.L.E.všimněte si když je s dětmi něco závažného tak sociálka to dávno ví,a dělá že nic nevidí.a kde je to v poho tak děti trhají od rodičů před TV.
        A ti lidé jsou magoři,sektáři,ty dát do blázince.no řekněte která máma by rodila nad hajzlmísou?
  • Tak že by se to samé vyzkoušelo na nich. Schválně jak se jim to bude líbit. Třeba to že budou nahatý jen v plínkách? *2* *2* *2*
    • Děti měli 1 rok a 2 roky. Ty ještě nosí plínky. A když je teplo tak proč ne. Moje děti v létě také byly v 1 roce jen v plínách. Co je na tom?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit