Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad mi prominou všichni rodiče menších dětí.

    Jsou mladí, většinou zdraví a jistě si najdou (když budou chtít) způsob, jak se o své děti postarat.

    Osobně si myslím, že "státní peníze" by měly být využívány jen pro bezmocné a odkázané na pomoc státu.

    Proč by se peníze všech měly dávat mladý, zdravým a schopným lidem?

    Nemyslím to zle vůči nim, ale v zájmu těch, kteří si prostě sami pomoct nemohou. Abychom nemuseli sbírat víčka.  

  • PavelN

    Tento stát jde úplně do ........ Pracujícím se házejí klacky pod nohy a těm co sedí doma se přidává aby zůstali doma co nejdéle. Tohle dopadne velice špatně

  • vanhorne

    Dnes Koblihar slibi koblihu, narod jasa, zitra koblihar prohlasi, doslo uhli dosla para a mouku na koblihy sezraly mysi, soryjako bude lip.

  • Chtějí se zavděčit všem za společné peníze a ono to nějak drhne.

    Nakonec se tenhle vládní spolek nezavděčí nikomu a všichni na něho budou házet špínu.

    Přijde ještě větší populista a bude vymalováno! 

    A zdejší žlučovití přispěvatelé si budou muset vyhlédnout jiný cíl vulgarit, než je pan velkouzenář. 

    Kdo chce moc - nemívá nakonec nic. 

  • Současné "vedení" ČR by mělo jít příkladem a věnovat na důchodový účet nemalé částky z nakradených peněz ( Bureš) či z penězovodu z Číny a Ruska (Man), Divím se, že je to ještě nenapadlo!
  • Pro premiéra A. Babiše problém (sociologie.netstranky.cz/19-cast-ministr-a-dite.html). Nemusel to být problém ani pro Babiše ani pro ministryně Schillerovou a Maláčovou. To by ovšem jmenovaní museli vzít zdravý selský rozum do hrsti (pokud jej mají) a začít myslet především na pracující občany! Dostatek peněz ve státní kase BEZ ZVYŠOVÁNÍ DANÍ už tak vysokých daní (ve skutečnosti 43,44 % místo údajných 15 %), není problém. Je potřeba jen maličkost, dát do pořádku ÚČETNICTVÍ ve státním důchodovém systému. Do pořádku nejen z důvodu zbytečně vyhozených 47 miliard korun v letošním roce. Do pořádku především z důvodu podpory bezdětnosti. Penězovod od důchodců, kteří vychovali tři a více dětí k důchodcům bezdětným dělá 129 milionů korun denně. Penězovod z dividend  pocházejících z investic pracujících rodičů do výchovy dětí.  
    • Dovolím si připomenout, že ve stávajícím systému rodiče investují do výchovy dětí, ale cizí peníze.

      Od rodičovských příspěvků, porodného nižší daně přes školství až k zdravotní péči. Jak jsem na to přišel? Mám děti a umím počítat. Soukromou školu jsem mohl "poskytnout" jen v jednom případě a jen na část docházky. Nemohl jsem poslat, jako moji prarodiče, dvě nejmladší děti ve dvanácti letech do služby.

  • Pořád platí heslo "Jak jde o prachy, tak neznám bratra !". Vřava nedůstojného hádání o přidruženou sumičku k tzv. rodičovské je převeliká a dokazuje chudobu obyvatel české kotliny. Česká kotlina byla vyluxována zahraničními chobotnicemi z nadnárodního kapitálu za pomoci místních kolaborantů typu Klause či Kalouska. Obyvatelé byli okradeni a duchovně zdecimováni a klausovští propagandisté jim udíleli hraběcí rady typu "Ať se každý postará sám o sebe !". Ti, co okradli poctivé lidi, pak okradeným radili, jak se mají dál zachovat (sic !). A situace se rapidně zhoršuje, neboť k chudobě a podřadnému postavení slušných a poctivě pracujících lidí se přidává budování příkaznického systému, který je naplněn asociálními restriktivními opatřeními a vše je zastřešeno na mezinárodní úrovni zaváděním eurohujerského totalitního režimu. Současná vládní koalice doplácí na svoji lidskost a dobrotu (zejména ministryně práce), když se předtím ve společnosti nahromadila zhoubná rezidua naštvanosti a zoufalství z třicetiletého budování zdeformované demokracie pod kuratelou největších vykuků a gaunerů. Současný systém nejlépe vyhovuje gaunerům a poctivé lidi dohání k zoufalství. Proto bude mela kolem rodičovského příspěvku ještě větší. Vláda sklízí to, co zaseli před ní jiní darebáci, kteří seli nenávist, závist, zlobu a další hořké plody.
  • Volby dopadly jak dopadli, jen chrchloidi typu Jégla je prostě
    probrečí. A my tady pak čteme tyhle nesmyslný pitomosti, hodný rozoumku
    tříletého dítěte!
    • trošku si vopraš pravopis, filozofe
  •  Michal a Petr: 7. díl o podsvětí, mafii a české politice: Jiří Kajínek, gangsteři a odposlechy           https://www.youtube.com/watch?v=LpHcSgxFxr0&t=955s    

  • A tie hente dotacie , tie nebudu ? Kuda sa podely , vite lebo neviete  Faltynek ? Cudne. 

    Doterazky som ich vzdycky neako vycapoval , hodil na svajcarsku rodinu a hybaj jedeme dalej . Kde se stala chyba ?? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit