Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už by celá koalice měla jít do háje. Hlavně americký sluha pan Bělobráde. .
  • Nevím,nevím,ale proč si různí kibicové pořád vymýšlejí problémy,které přisuzují různým politikům.Asi nemohou strávit to,že se s nimi odpovědní pollitikové(ti kteří mají odpovědnost za hospodaření s erárem)nehodlají bavit a tím jim nedávají šanci spekulovat - pomlouvat a dávat do úst ,co nikdy neřekli.
    Jediné na čem se už rok točí je Babiš a koblihy.Sobotka podle těchto myslitelů velkého ducha,už měl být víc než půl roku v zapomění.Do Sobotky si ještě sem-tam kopnou,ale jsou to jen jednotlivé výbuchy jakési zloby.
    Výsledek?Když poslouchám lidi kteří mají "všech pět pohromadě" rozumí věci a hodnotili první rok vlády,tak jsem si nevšiml,že by někdo měl o 180 ° jiný názor.(Nepočítám názor hlupáků,jako je Kupka z ODS).Právě naopak.Říkají,že se nečekaně sešla příznivá kombinace podnikatelského stylu vedení (min.financí) a organizačních a stmelovacích schopností min.předsedy.
    Vytahují pořád dokola nepodložené kecy o Petrimexu ve snaze ne tvořit,ale bourat za každou cenu.Je dobře,že se to nedaří.
    Tak jak se říká v doktořině že ticho pomáhá léčit,zdá se že i klidné politické prostředí zlepšuje životní podmínky.
  • I když preference Babišovců jsou vyšší, než socialistů, změny v koaliční smlouvě jenom na popud jedné strany a bez souhlasu další je známkou vydírání. To nestaví ANO do nějak zvláštní poztice důvěrného partnera teď, ani pro budoucnost.
    • Jestli je návrh na změnu čehokoli, třeba i části koaliční smlouvy vydíráním, tak potom vydírá každý, který přijde ze sebelepším návrhem. Myslím, že si pleteš pojmy s dojmy. To bylo za komunistů, že nejvyšší rozdal noty podle kterých se hrálo a žádná změna se nepřipouštěla.
  • Babiš je největší zloděj, jaký se tady objevil během posledních 25-ti let. Proto nechápu, jak mnozí z toho vyvrhele dělají málem boha,
    • A co Nečas a jeho banda zlodějů,třeba Drábek,Kalousek,atd.BLBE!
    • Například se ukazuje že ohledem krádeží ve zdravotnictví měl pravdu. Díval jste se včera na Reportéři ČT? Bylo mi z toho blivno. *11*
      Ohledem vymáhání výživného ale Babiš pravdu nemá.
      Jak se asi má bránit samoživitelka? S tím že bude absolvovat nekonečné eskapády po impotentních soudech a když soud konečně rozhodne v její prospěch, nemá nástroj jak se k penězům dostat? Má si snad platit komando vymahačů?
      Tuto službu by měl poskytovat stát, který tyto nástroje má.
      Čím dál víc si pokládám otázku k čemu nám ten stát vůbec je. Politici ho rádi pasují do role ochránce občanů, ve skutečnosti je to ale parazit, který občany obtěžuje a okrádá. *16*
  • Tak to nám rapidně stoupne počet snědých samoživitelek...
  • a je mi to houby platné......demokracie se ne a ne dostavit.....
    • Demokracii máme, ale ta nesjpočívá v tom, že "někdo" bude o ovce starat. Chybí nám však OBČANÉ, stále převládají ovce, které jdou za tím kdo jim dá koblihu nebo buřta.
      • kdyby vládli a kontrolovali zemi lidé. Není-li tomu tak, nejedná se o demokracii nýbrž stranokracii nebo dokonce dementokracii. A co se týká ovcí, nemůžeš soudit druhé jen podle sebe. Jen proto že ty JEDEN JEDINÝ se necháš nalákat na koblihu nebo buřta, ještě neznamená, že to dělá deset milionů zbývajících.
        • Ale to přece říkám. Zemi spravují lidé, které jsme si zvolili. Ale ono nejde jen o to, že se někdo nechá utáhnout na koblihu nebo buřta. Ony stačí i různé nereální sliby - "Nikdo vám nemůže dát co my vám můžeme slíbit."
          Co mne se týče, buřty nejím, bůhví co je do toho nacpané a koblihu si mohu koupit. *2*
          • To je zajímavé, od doby OF se mi už nestalo, aby zemi spravovali ti lidé, které jsem JÁ volil... *1* *1* *1* Tak by mne zajímalo, kdo tam ty zme.ky pořád volí??? Pravda je, že poslední dobou už vůbec není koho volit...
  • tečko tečko, před paní Semelovou se musíš hluboce klanět a líbat ji sandály, neboť tvůj zakrslý rozum ji nesahá ani po kotníky!!,,
  • Pomoci samoživitelům/kám, když jejich partner na ně hodí bobek, v tom není problém. Problém je v řešení toho, jak z oněch volných matek/otců to výživné+nějaké další s tím spojené náklady dostat zpět do státní pokladny. Kdo je na dávkách, z toho nic nedostanete, i kdyby visel půl mega. A zavřít ho za to? V base stejně přidanou hodnotu, ze které by to zaplatil, nevytvoří.
    Tohle si myslím Babiš vidí a bojí se toho. Prostě tenhle stát má páky jen na ty středně majetné. Ti hodně majetní si to dokáží ohlídat i proti státu a těm bez majetku není co sebrat. A šu.ají všichni a ti co jim to je jedno o to víc.
    • To, co jste napsal, je sice veliká pravda, jenomže on za to, že 25 let po "revoluci" stále 80% národa nemá ani na placení výživného, natož nějaký majetek, který by se jim dal za neplacení sebrat, do značné míry může tento stát. Svojí nekompetencí, svými nesmyslnými rozhodnutími, svým zvýhodňováním cizích investorů, betonářské lobby, "krmením" takových týpků jako je Rittig... a tisícem dalších věcí. A mimo jiné, avšak zdaleka ne v poslední řadě tím, že za celých 25 let nedokázal vytvořit prostředí, v němž by soudy byly rychlé a právo vymahatelné. Kdyby tomu tak bylo, málokterý netáhlo by dokázal nasekat statisícové nesplatitelné dluhy, hned po pár desítkách tisíc by mu sklaplo. Kdyby právo bylo vymahatelné, nemusel by teď možná stát přemýšlet o tom, jak živit samoživitelky místo jejich dlužníků...
  • Pán Babiš,cesty spermií jsou nevyzpytatelné.Najděte klíč k otcovským povinnostem otce a pak haňte návrh ČSSD k přihlášení se k nim.Pokud se stát přihlásí k náhradnímu otcovství,měl by ten otec biologický nahradit státu nejen starostlivost,ale i náklady s tím spojené a soudním znalcem náklady za pokřivení charakteru vývoje dítěte.Ten chudák neví,jak dlouho byl jeho tátou stát a jak dlouho matku oplozující otec.Pak otcové konečně i materiálně pochopí,že spermie nejsou fór,ale setsakramentsky společenská věc.
  • Ano, zavést to jako v Norsku: Když si někdo udělá děti, měl by být zodpovědný, a když se o ně řádně nestará, tak mu je odebrat. A žádné peníze, dát jídlo, ošacení a nocleh, odděleně muži a ženy, aby se nemohli množit.
    • jojo, co třeba zadlužené a neschopné splácet rovnou střílet? Jejich život přece nemá žádnou hodnotu, když si už do smrti nejsou schopni vydělat ani na splacení vlastních dluhů... totéž by se dalo dělat s přestárlými občany, kteří si nespořili dostatečně na důchod...

      Na chudý lidi muší bejt přísnost: nechlastat, nekouřit, NESLADIT, NEPÍT KAFE a hlavně taky ani N E Š U K A T !!! A koukat makat! - Krásný svět... jeden velký openspace...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit