Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pany Danica Klein běžela s takovíma debilnýma článkamy a te debilné čeština do sve rodné jazyka srbske reči,Zdravo,už nygdy nepsala do tohoto časopysa,hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mě ještě vživotě nic nezabilo, ale toto je vpodstatě sebevražda.
  • Takový model větroně Fosa dokáže při sestupu až 200 km/hod. Křídla má jak nože, zavadit člověku o krk, tak mu hlavu odřízne. Se vším se musí umět zacházet.
  • Stejně by mne zajímalo,zda se nad našim územím třeba zkušebně pohybují drony.
    Před měsícem jsem zahlédl ve vertikální vzdálenosti cca 400m a horizontálně 200m
    něco co mělo zadní výškovky sklopené dolů,tvaru uváděného na fotografiích a přitom
    nebyl slyšet pohon.Možná proto,že jsem trochu nahluchlý.A ještě,letělo to poměrně pomalu
    na rozdíl od sportovních letadel.Zatím jsem se nikde nedočetl,že by něco takového u nás bylo provozováno.Vzhledem k čilým kontaktům bývalého ministra zahraničí s Izraelci by se dalo něco takového předpokládat.
    Možná se ozve osoba,která má informaci o těchto"hračkách",které by měly nahradit nesmyslně používané gripeny.Lítat na kontrolu hranice přes Polsko do Pobaltí je jistě luxus.
  • Paní Danico Klainová, píšete podle učebnice " Ten spfravnei tšeštin ". Když neumíte dobře česky tak si to nechte alespoň překontrolovat. Podle toho jak se zde nakládá s mateřštinou tak podle toho ta vypadá v celém státě - děs a běs.
    Přeji pěkný den.
  • Správná americká zábava!
  • Měl smůlu, je to riziko. Teď je tady článek, že v nějakém městě kde jinde než v Americe chtějí vydat povolenky na odstřel bezpilotních letadel a letadýlek, že jim létají nad hlavou bezpilotní letadla státní, policejní, armádní a nemají soukromí. Tak je s úplnou vážností chtějí sestřelovat... Už jsou o tom diskuse a varování. *16*
  • Jojo, uz 450ka helina dovede pekne posekat. Ale sedmistovka s karbonovyma listama uz tu ruku nebo hlavu klidne usekne. A svete div se, tyhle modely se opravdu vyrabi na Taiwanu, coz ale vubec nic neznamena...
  • Škoda kluka. Vrtulník podle obrázku má rotor cca 115cm a je to doslová lítající křovinořez. Lítat s tím v blízkosti diváků bez zajištění je obrovské riziko. Bohužel je to stále jen technika, která může selhat.
  • Bezpilotní letoun zabijí už i v USA. Všichni letečtí modeláři jsou potenciálním nebezpečím pro civilisty. Možná, že zkoušel nový typ.
    • To nebude trvat dlouho a stejně to nám modelářům zakážou. Dáme se na pití piva a kouření, to má dnes slušnou podporu i ze strany státu.
      • A pročpak. Dřív se stavělo pouze ze dřeva a balsy, a tohle nikomu hlavu neusekne. Nemusíte se pořád honit za maximy. A tihle "pokrokovci" ať maj svý kluby s ohraničeným prostorem, (mimo jim to sestřelovat, či razantně pokutovat ) a tam a't se třeba pozabijejí....
      • ...se nesmíš divit, modeláři musejí občas přemejšlet, když si na to zvyknou, tak pak nechtějí volit ani ČSSD ani VV ani ODS ani Babiše a tím škodí státu, zatímco kdo sedí u piva a žmoulá startku, ten státu přispívá formou spotřební daně a ještě volí Paroubka, nejstátotvornějšího, nejskvostnějšího politika novodobých dějin ČR. Ale holt když model zabije 2-3 lidi na světě ročně, to je statisticky prokázaná nebezpečná zábava. Zrovna tak třeba rally, tam zahyne i 10 lidí do roka! Proto je třeba to zakázat, stejně jako je třeba vykácet tisíce stromů kolem silnic, on by se o ně někdo mohl zabít... Je hezké, že si náš stát umí nastavit priority... *1*
    • Pryč s imperialisty a válečnými štváči v čele s USA a jejich CIA !!! Nechť zvítězí proletariát na celém světě !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit