Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toho šmejda by měl někdo sejmout jako Kenedyho, život takového hajzla je bezcenný, jen škodí své zemi .
  • Pokud vyhraje Obama, Írán použije jadernou zbraň, ale pokud vyhraje Romney, použije jadernou zbraň USA. Tento fašistický fanatik totiž vloni prohlásil: "Bůh stvořil Ameriku, aby vládla světu!" Chystá se také zrušit úsporné opatření v sektoru obrany. Tento šílenec musí být zavčas zlikvidován, jinak světu hrozí apokalypsa.
  • Ono je to vlastně jedno, Putin, Romney jeden větší šmejd ,než druhý. Tady si můžeme pokecat a ti potroublici z Ameriky si zvolí stejně toho nejhoršího. Ty naše volby jsou určitě taky důsledkem našeho patolízalstvi k USA. Klídek..... hlavně, že nám soudruzi z německa věnovali "českou zabíjačku" .......to chce jenom zacinkat klíčema (ale francouzkýma a po hlavě českých disidentů, ti šťastnější už natáhli bačkory)
    • lidé teď svou bídu svádí na disenta a podobně

      to v jakém stvu je náš stát , je tvoje záležitost, ty si špatně volil , ty si se neozval když bylo potřeba ,, ty si neprotestoval když se ti něco nelíbilo !!

      "revoluce " přinesla změny , jenže lidé si myslí že to někdo udělá za ně ..

      *7*
  • a kdyby američané nevpadli do iráku a nepovraždili tisíce nevinných lidí, vpadl by jistě irák do ameriky a použil by k tomu ty zbraně hromadného ničení (které prý měl ale nikdo je nikdy neviděl). a teď tu o červené karkulce ZA DEVATERO HORAMI A DEVATERO ŘEKAMI.....ať je obama jaký je, musíme uznat, že ve spoustě věcí se drží zpátky a chová se rozumně na rozdíl od některých politických fašistů jež usa bohužel mají
    • Obama přišel změnit Ameriku , , přišel nastartovat změny , samozřejmě těm temným se to nelíbí a brání se a koupou kolem sebe, naftařsko-zbrojní lobby , jenž řídila stát ztrácí pozice..a Obamovi házeli a házejí klacky pod nohy neustále..ale marně, změny k lepšímu už byly nastratovány, i když se to zatím může jevit jinak !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit