Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věci je třeba nazývat pravými jmény. Všude na světě by taková drobná epizoda o nepromítnutí nevhodného filmu nevyvolala ani štěk. Ale tady okrajový plátek je vděčný za každý štěk. Společnost už odmítá permanentní chránění uřvaných a vychcaných příživníků. Pokud už je musíme živit proti naší vůli, tak o nich nelze točit oslavné filmy. Též za naše.Pak se lehce může stát že to tady najednou bouchne. A nebude čas mastit takové a vysloveně prolhané objednávkové články. Ony totiž budou lítat poctivé české facky. V hejnech.
  • Problém je v tom, že cikáni jsou nejlínější plemeno na Zemi, ukažte mi někdo jediného cikána, který byl dobrý v nějakém sportu...
    • Nejlínější lidské plemeno jsou Češi (jejichž součástí jsou Moraváci a Slováci). Tihle lidi jsou totálně neschopní přemýšlet.
      • Rosťo, ty musíš být těžce poškozený......
    • V těžkým běhu, když s ukradeným bojlerem zdrhne policajtům!!!


      !!!
  • A proč nenechat rozhodnout Neviditelnou Ruku Trhu?

    Film distribuovat do kin a vydělané stovky miliónů korun věnovat na rozvoj rómského fotbalu...
  • to máme těžké. Dnes mi jeden Rom nadával do české huby. Marně jsem se mu snažil vysvětlit, že jsem narozen na Moravě, nejsem tedy Čech nýbrž Moravan. Řekl jsem mu že je rasista což pána rozčílilo..... *6*
    • Také mi jeden takový hlupák nadával a já jsem mu řekl, že tím nadává i sobě ať se podívá do občanky co tam má napsáno. Samozřejmě, že tam měl zbabělec napsáno Národnost Česká. Prostě nevzdělaný trotl.
      • Mohl jsi mu odvětit:

        Rom a Rom a Romane,
        ať se to víc nestane!
  • Čechy čechům!! Kdo neskáče není čech hop hop hop!!
  • Proč nepatří na fotbal?Copak tribuny nejdou rozebrat a prodat do sběrny?
  • Pro autora článku... v tom článku chybí odpověď té "hrstky agresivních rasistů", proč je naštvalo že by se ten film vysílal na jejich stadionu. A promiňte, jestli je jejich odpověď "protože jsme rasisti", pak jdete to oznámit policii pro podezření z trestné činnosti... hádám § 356 to je. Nebo Vy patříte k těm co přihlížejí jak jiní páchají trestné činy a nechtějí s tím nic dělat?

    "A protože rasistů je mezi fanoušky Bohemians jako máku"
    Opět... budete jen tiše přihlížet tomu, že tolik rasistů (jako máku) páchá organizovanou trestnou činnost? Takže ač máte jistotu že k trestné činnosti dochází, tak to neřešíte? nebo s nimi sympatizujete?

    Ještě Vás upozorním, že pokud se mílíte, pak Vy jste možná právě spáchal zmíněný trestný čin:
    § 356
    "Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k.... skupině osob .... bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. .... Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,... spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem".

    Ještě stojí za pozornost, že promlčecí lhůta u takového trestného činu je 5 let.... takže pokud se po volbách nepodaří politikům urychlit soudní jednání v takových relativně jasných případech, pak i kdyby se jednalo o zmíněný trestný čin, je to před zákonem "v poho".
    • Anebo ten paragraf vedle o hanobení jiné skupiny osob
  • Všimněte si, že nikdy u těchto multikulti sr.ček nevyjde článek s esnahou objektivně zhodnotit, proč jsou cikáni tak neoblíbení, ale proč třeba s východními Asiaty nikdo větší či menší problém nemá a ti jsou integrální součástí naší reality.
    • Bingo. Přesné. Skutečné příčiny nikdo nehledá a to nejen u cikánů, ale ani u teroristů a různých "střelců".
  • spartaaaa !!!!!! neeeeee voleeee !!!! cigaaani !!!!! cigaaani !!!!! cigaaani !!!!! spartaaaa !!!!!! neeeeee voleeee !!!! cigaaani !!!!! cigaaani !!!!! cigaaani !!!!! cigaaan utoci a davaa gooool !!!
  • Tenhle článek psal někdo hrozně zaslepenej. Takhle nabádající a jednostraně pojatý článek snad nemůže ani nikdo brát vážně. Žumpa, absolutní dno novinařiny. Fanoušci Bohemky se jen zasmějí, nálepku nejsympatičtějšího klubu Bohemce nikdo nesloupne, a rozhodně ne snužka nesmyslů napsaná na tomhle webu. Jediné pochybení ze strany klubu je v tom, že v počátku takovou akci začalo vůbec plánovat. Nikdo z fanoušků rozhodně nemá nic proti tomu že je to film s romskou tématikou, hlavní třecí plochou je státem podporovaná zločinecká organizace Hate Free, která pomáhá film produkovat. Nebýt tohohle "růžového politruka", film by se možná promítal, a to nejen v Ďolíčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit