Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen těm tlamám vlezte doprd*le,to se vám vymstí *10*
  • Místo linčování cikánů by měli zlinčovat ty politické lumpy,kteří cikány připravili o práci a udělali z nich povětšině lidské stádo povalující se na podpoře.Pak znárodnit veškerý majetek celých rodů uvedených straníků,na náhradu škod této zemi způsobené.Je třeba dodržovat zásadu,že pokud některý politický darebák,svým jednáním,zbídačoval celou tuto zemi,aby nejvíce zbídačil své nejbližší.
  • Cigánsky vajda Attila Lakatos: "Existuje kriminalita Cigánov alebo nie?"
    http://www.youtube.com/watch?v=3jiZYEoW_ks
    Keď som vyslovil, že existuje cigánská kriminalita, 30% cigánov v tomto štáte žiadalo moju hlavu.Problém nie je v tom, že som to vyslovil. Problém je v tom, že nič s tým nerobíme.... my cigáni.Členov celoštátneho vedenia cigánov je potrebné postavit pred súd a všetkých zavrieť do basy, lebo ja mám pocit, že oni cigánsku komunitu držia v kóme už 20 rokov. Bol som v takých dedinách, kde necigáni vedia ísť do kostola len tak, že starý pán ide doobedu a stará pani poobede, lebo keď opustia svoje domy tak ich vykradnú.
    Už je viac ako neskoro, zjednoťme sa. Vy čo robíte niečo pre nás, organizujete rozne stretnutia, ale ani jedného cigánského lídra som nevidel, že by prišli a navrhli by, že poďme cigáni, sadnime si a urobme niečo pre naše rodiny, pre našich vnukov a deti. Vy robíte niečo pre nás.Hovorí sa, že nie je cigánská kriminalita, ale keď z 10-tich páchatelov je 10 cigánov a z 20-tich je 20 cigánov, potom je to čo??Zjednoťme sa, a naučme naše deti, že nie každý učitel je rasista.Učitel dá patku žiakovi, ten príde domov a povie: "otec dostal som patku". Otec príde do školy a zbije učitela, že je rasista, ale pol roka ani nevedel, kde chodí jeho dieťa do školy.Ani nevedel, kde je jeho dieťa, ale je to "rasistický učitel".Keď ma z rakoviny lekár nevylieči, potom je lekár "rasista"? povinnej poistke auta je napísané: "povinné". Cigánom ani toto netreba, kto to žiada, je "rasistický policajt" .Každý je rasista v tomto štáte?Je potrebné okamžite zmenit školšký zákon.V prípade ak cigánske alebo akékolvek dita udrie učitela, zoberme rodinné prídavky. Zoberme im to! Toto nie je možné!Zoberme v rámci výučby 10 až 12 ročné deti na návštevu do basy pre mladistvých. Nech to navštívia! Nech v nich nežije romantika, že aký úžasný je život v base. Treba to v nich zabiť!
    Mám pocit, že Maďarskú gardu a podobné monštrá sme vytvorili, porodili my.Čím viac sme kradli, tým viac narástli.Keď odomňa 4 krát ukradnú moje sliepky, pšenicu, zemiaky, potom aj ja budem Gardista, a to skor či neskor.
    http://www.youtube.com/watch?v=3jiZYEoW_ks
  • Chěl bych se stotožnit s tímto článkem, udělali cikáni pro tento stát, který 90 % z nich živí ?
    Můj názor je ten jak již byl jednou zmíněn : kdo nepracuje ať nejí!!!! Ani korunu nechci dávat těm, kteří umí jenom dělat děti. Vietnamci mi vůbec nevadí většina z nich pracuje a nedělá bordel.
  • Kdo nepracuje, ať nejí - to by bylo štíhlých - nepřizpůsobivých...
  • Vietnamci jsou opravdu výborní,náš stát na nich ohromně vydělává,protože všichni platí velké daně,zásobují naše fetující spoluobčany trávou,papají pejsky z útulkú a celkově náš stát oblažují svou přítomností.Všem,kteří je tak obdivují přeji,aby se k nim co nejblíže přistěhovaly hordy těchto přátelských viet soudruhů a oblažovaly je svou vonnou polívčičkou a svým libozvučným kvákáníčkem.
  • hlavní problém je ten, že cikáni odmala neumí česky, někteří jsou zbytečně ve zvláštích školách i když by mohli třeba i studovat tam je počátek řešení problému
  • A nebýt Vietnamců, Cikáni by asi chodili nazí a bosí a kradli by i boty a oděvy !!!
  • Nebýt vietnamských tržnic, asi by polovina našeho národa měla velké problémy s oblékáním. Umíte si představi, jaké by byly ceny oděvů, kdyby naši obchodníci neměli vietnamskou konkurenci?
  • A k těm našim Cikánům - už jste slyšeli, že by některý Cikán byl ve sportu na špici? Třeba ve fotbale díky své lenosti, která potlačí někdy i nesporné nadání, hrají maximálně okresní přebor. A tak to je s nimi v celém životě. Nikomu by nevadili, kdyby byli normální. Pracovití a nekradli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit