Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v v Černobylu je mista dost mozna by tam vlezli kdyš se nebudou tak rozmnozovat Kozlov Brno
    • Tak to jo no my češi se taky rozmnožujem přeci ne
  • To je kompost, nejste o mnoho lepší, než Ti, na které kydáte... *2* *1*
    • Vostatek a tady? A takova to byla pekna nedele.
  • Bydlím kousek od města romského spisovatele Karla mnou zvané Přerom.Všechno o čem ten ....... píše je lež,ostatně jako vše co jim vyleze z otvorů a pod..Kto tohle město zná,ví kde zmínění Karlové bydlí a co dělají všem slušným lidem v okolí.Třeba v blízkém "černém" Tescu plivání na pečivo mladými Karlíky,krádežemi zboží nebo věcí spoluobčanům a to nejen v tomto obchodě,ale i ostatních nevhodně umístěných této ver..ži napospas.Policajti na ně každý ví co asi.Takže ne oni,ale slušní lidé se bojí kolem zmíněných lokalit projít,aby nebyli napadeni.Doufám,že se v brzké době všichni přesunou do svého nového krásného domova v Anglii a více o nich neuslyšíme.Už jste tam Karlíci měli být dávno a hlavně se už nikdy nevracejte vy ........................!!!!!!!!!
    • Přesně tak! Jít večer do okolí nádraží nehrozí! Už bychom se z těch jejich ghett nevrátili! A co teprve projít od tzv. černého Tesca na nádraží? Věřte či ne, vždy tudy jezdívám jen autobusem, pěšky bych si netroufla ani náhodou. To oni nás tu přepadávají za bílého dne! Nepracují! Křičí po nás, že jsme bílí. Zmlátí vás, jen když se na ně podíváte. Nebo incident, kdy byl člověk zbitý jen proto, že je okřikl, aby nepředbíhaly v řadě na pečivo. My, co pracujeme. Tedy já zatím ne, jsem studentka, ale moji rodiče ano, my tu nemáme pomalu co jíst, asi nebudou mít ani na vysokou školu... Tak sakra, čí je tahle země? Naše nebo cikánů? Sakra, vládo, vzpamatuj se a něco s tím dělej!
  • Měli by taky napsat toto:
    Mladík v Brně brutálně zkopal malého školáka, záznam již zkoumá policie
    Na internetu se objevilo video zachycující brutální napadení malého školáka o poznání větším útočníkem. Podle dostupných informací od uživatele Daw3ful, který video na server Youtube.com vložil, se jedná o 15letého útočníka romské národnosti a 10letého školáka z Brna.
    Brutální napadení v Brně
    zdroj: Youtube.com
    Dnes 17:23 - Brno
    Podle neověřeným informací se nejedná o první útok, který se odehrál v místech, kde záznam vznikl. Na videu pořízeném mobilem je zřetelně vidět chlapec menšího vzrůstu, který couvá před větším útočníkem. Během chvíle je mladý školák se školní brašnou na zemi, dostává několik ran pěstí a kopanců do hlavy. Vše za doprovodu sprostých nadávek "kameramana".
    Místní policie se záznamem začala zabývat a celou situaci se pokusí vyšetřit. Zatím se však neozval nejen žádný svědek události, ale ani napadený chlapec či jeho rodiče.
    „Zabývat se tím samozřejmě budeme, bohužel nevíme, s jakým výsledkem. Zatím se neozval žádný svědek nebo poškozený,“ říká policejní mluvčí Pavel Šváb.
  • Ať také napíší královně, jak tady znásilňují, přepadávají a kradou . Jak parazitují na různých dávkách, které oni dostanou bez problému. Kdežto ti hajzlové bílý chodí do práce, platí pojištění a daně, všechny možné platby a nedostávají tolik dávek jako oni. *16*
    • Ježíšmarjá, to ne !!! Královna by je vykopla a oni by tu zůstli. Ale obávám se, že to stejně tak dopadne, i když jí to nenapíší. Inteligence Service také není hloupá, aby to nešvěděla...
  • Už za vlády France Josefa se vědělo, že cikáni jsou národem, který nic dobrého nepřináší, proto také měli přísný zákaz vstupovat do měst. To bych zavedla i dnes. Jediný co umějí je krást, lhát a nepracovat. Jejich děti nechodějí do školy, proč by taky měli, když je stát celý život uživí. Stát je ve všem podporuje a proto si dělají co chtějí. Jen ať jsi jdou *5* ale pochybuji, že si je ostátní státy ponechají. Kdyby v tomto státě byl stejný metr na všechny jak na čechy a cigány tak by žádný problém nebyl. Je to jen na nás jak dlouho si to necháme líbit!!! *16*
  • Pokud máte někdo znění toho dopisu, okopírujte jej prosím sem, abychom se zasmáli. Děkuji. Sajrajt jeden cigošskej.
  • Ten dopis musí být hnusná blitina. *12* *12* *12*
  • Pozvala bych královnu Alžbětu do Ostravy na jízdu MHD s ubohými Romy.Jednu zastávku, víc by nevydržela.Dala by jim potom tučný příspěvek, aby zůstali doma.A o to jde.
  • Ano, potvrzuji! Kocáb se skutečně snažil! Například v kralupském hotelu Sport při jednání vládního výboru pro otázky tzv. romské (cikánské) komunity nemrhal časem a ač ženat se svojí americkou manželkou Marshou a matkou svých dětí, ke které to měl do bydliště v pražské Troji cca 25 km, tak místo cesty domů raději v Kralupech zůstal přes noc za účelem studia anatomie své čokoládové asistentky Lejly Abbásové, se kterou má dnes již dítě. Kocáb svoji hříšnou pelešivost tedy nepřísliš úspěšně vydává za snahu o řešení situace v romské komunitě, resp. za diskuzi se zástupci romské komunity. V jistém přímém přenosu těsně před rokem 89 Kocáb řekl, že chce bojovat za demokracii! Jenomže dodnes asi neví, jaký je rozdíl mezi demokracií a entropií...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit