Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení spoluobčané,
    myslím,že následující je velmi smyslné-

    Poslední vůle Adolfa Hitlera

    Především zavazuji představitele národa a celou jeho družinu k pečlivému dodržování rasových zákonů a nemilosrdnému odporu proti světovému traviči všech národů, mezinárodnímu židovstvu.
  • Patří tam... už tehdy jsem psal na internet
  • Když Čunek chtěl řešit problematiku cikánů,tak už tehdy psal na internet,že by měli přestat cikány oblbovat političtí lumpové o nějakém budoucím kapitalistickém ráji.A po pravdě cikánům řekli,že tato země je rozkradená,zadlužená a astronomicky zadlužená.A v budoucnosti na jejich štědrou podporu nebude.Proto jim alespoň poradili,aby prudce omezili rozmnožování jejich populace,jinak ,že se budou jejich děti rodit do strašné bídy.Místo toho političtí lumpové v oblbování cikánů,s budoucím kapitalistickým rájem, i občanů nadále pokračovali.Dnes už začínají sklízet vládní lumpové,plody svého lumpáctví a svojí troubovitosti.Nejrozumnější by bylo znárodnit veškerý majetek všech politických rodů,straníků,kteří zde od údajné revoluce vládly.Samotné straníky těchto stran nahnat makat do pracovních táborů,kde by makali ,v takovém tempu až by se jim od zadku kouřilo.Pokud z nich jsou někteří křesťané(například lidovci),tak by uvedené mohli nazývat spravedlností Boží.
  • Chce to změnit zákon o volebním právu, aby některé skupiny a "mladíci" už nebyli zajímaví pro volební manipulace pol.stran a jejich falešných ochránců a slibů při volbách a tím, se přirozeně ztratí jejich nepřiměřená ochrana proti ostatním, včetně dvojího výkladu zákona a různých nároků na které jiný občan nikdy nemá nárok ač dlouhá léta pracoval a daně,soc. i zdr. poj. si platil. Neplatíš daně,nepracuješ pro společnost, nemáš čistý trestní rejstřík, nemáš volební právo do něčeho mluvit ! Volební právo má být výsada vyvolených, kteří na tomto základě mají pak i jiné výsady a práva a ne, aby toto právo měl i ten, kdo nepracuje , přiživuje se, krade a i jinak dělá hanbu zemi , která ho z peněz ostatních zadarmo živí bez užitku pro ostatní i jejich potomky a ještě po této zemi mají tu drzost plivat a urážet slušné lidi. Tito si budou vždy dovolovat jen to co jim ostatní dovolí a ze svého zaplatí místo,aby se to dalo těm co skutečně pomoc potřebují a hlavně z nich něco pak je. Neexistuje jediná země na světě, kde by tito byli jakýmkoliv ekonomickým či jiným přínosem, nikde je nechtějí a naprosto nikde o ně nikdo nestojí. Pomoci "rasismu" si je země pouze přehazují jako "černého Petra".
  • jsou to vychechtaní bubáci,podporovaní naší vládou proti nám,jen se divím ,proč nemáme bubáky ve vládě,v parlamentu,to je přeci diskriminace,ne?
  • Pouze radikální a s nulovou tolerancí postihování krádeží, znásinění a dalších excesů. Zavedení trestu smrti i za 3x opakovaný lehčí delikt. Vyřeší se přeplněnost věznic a cikánská otázka zároveń.
  • Náprava se musí začít tak,že ty nejvíce nepřispůsobivé cikány se zažnou lifrovat Klausovi na Hrad.Havlovi na Hrádeček.A všem odesákům je nastěhovat do jejich luxusních rezidencí.Aby je učili lepšímůmu životu.Též včem církvím,které pobírají státní příspěvek, posílat houfně ,nepřispůsobivé cikány, na fary a církevní paláce.Aby za ty peníze co ze státní pokladny vytahli,učili alespoň nepřispůsobivé cikány zbožnosti.Když se to takto začne,pak se v řešení tohoto problému,pohne určitě dopředu.
  • Něco s s cikány se musí už udělat, nebo to skončí špatně!!!!!!!!!!!!!!!! *16* Nějaký ostrov a cikáne ukaž co umíš, postav dům, vytvoř pracovní místa...a pak nebudeš na nikoho brebtat, že jsi diskriminován..
    • udělat ano-plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn *2*
  • a tzv. bila vetsina je jako pracovita, nekrade, stara se o svuj majetek, nema dluhy atd? asi nezijeme ve stejnem state,protoze byste takhle hloupe nemohli zvanit!! ziju v praze a jeste jsem tady nepotkal cikana bezdomovce nebo zebraka!!!zato "bilych" flakacu a vselijakych pobudu je tady spousta.. cikany branit nechci,ale nehrejme si na nevinatka a nepovysujme se.. ta ubohost, omezenost a buranstvi "vetsiny", co denodenne potkavam na ulicich, je docela sklicujici..kazdy "prisny kritik ostatnich" by mel nejdriv zacit u sebe!!! *12*
    • asi žiješ v jiném státě trotle,jinak by jsi to nemohl napsat,ale neboj,ted den se blíží a tebe to taky semele a třeba pak v kriminále budeš nějakému tomu černému zvířeti sloužit *1*
  • Čím víc se jim bude ustupovat,tím pro tuto republiku a majoritní společnost to bude cesta do pekel.Dodržovat zákony a né aby se režim takto podbízel.Jinak z toho není východisko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit