Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy cikán lže ?Hned jak otevře hubu !
  • „Kdyby tu policisté nebyli, pravděpodobně by k nějakému napadení došlo a něco zlého by se nám stalo. Jsme policistům vděční. Nevíme ale co bude dál. Máme strach o děti. Romové si tu teď zamykají dveře. To nikdy nebývalo," doplnil Rom.....

    hahááááááááááááááá,tak tak jsem se už dlouho nezasmál!!!Co na to bílí v Přerově??Taky byli zvyklí nezamykat *1* *1* *1* ????
    A kdo ze zodpovědných úředníků mi zodpoví posílení policejních složek pro cigoše?Kdo to bude platit? Proč je furt chráníte,zmetky vy.cané?Už tak nás jejich blahobyt u nás stojí miliardy ročně.Důchodci jsou označováni za příživníky,přestože často od 15ti let makali jak mourovatí,ale na tuto sebranku se nesmí ani pomyslet kriticky.Ti jsou potřební a my je musíme chápat....no to víte,že jo,Kocábisti,stejně je donutíme zmizet odtud.Vy tomu jenom pomáháte!!!
  • Nebojte se,na každé prase se vaří voda-i na to černé!!!!!!!!Ale taky je si třeba lidi uvědomit,že slova nic nezmůžou-nutné jsou činy!
  • Je třeba problém cikánů vidět realisticky.Díky troubovitosti politických lumpů,se nám ,za posledních jednadvacet roků,cikánská populace nebývale rozrostla,ale pracujících cikánů je asi tolik jako bylo ke konci šedesátých let.Tehdy i já jsem prvně spatřil tvrdě pracujícího cikána na výkopových pracích a nesmírně jsem si ho vážil.Komunisté skutečně udělali,za peníze daňových poplatníků ,hodně na začlenění cikánů do společnosti.Z cikánů ,jako kočujících zlodějů,udělali komunisté pracující lidi,platící daně.To stádo politických lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci,udělalo z cikánů,většinově se povalující lidské stádo na podpoře.Vlivem špatně nastaveným sociálním dávkám,se cikáni,jako vedlejšáku,začali věnovat,masivní výrobě potomků.V přesvědčení,že oni jsou od toho,aby takto potomky vyráběli a většinová společnost ma za povinnost ,jimi vyrobené potomky,dobře živit.Vzhledem ,že se naše země řítí ke státnímu bankrotu,na uvedené nebude.Nejschůdnější ,je zajistit všem cikánům práci a aby se tou prací živili sami a své potomky také.Protože začne lavinovitě narůstat cena elektrické energie,tak je třeba ze všech dospělých cikánů ,bez práce,udělat výrobce ekologicky čisté energie.Pak jim zrušit sociální dávky.Tím začne rychle klesat rasismus.Když nebude většinová společnost na cikány doplácet.CHce to ,v cikánských lokalitách pouze nainstalovat,soustrojí,žentour-převodovka-elektrický generátor.Tak budou mít cikáni výrobní prostředek k výrobě elektrické energie.Ta by se pak velice snadno prodávala Němcům.Chce to ,pouze mít vládu rozumných lidí,kteří by uměli reálně posoudit možnosti této země a ne utopistické voly.
  • Romové si tu teď zamykají dveře. To nikdy nebývalo," doplnil Rom.!!!!!!
    To snad neni pravda, moji rodiče cely život za totače nezamykali až po revoluci když je cigáni 3x vykradli tak museli nechat na "vesnici"!!!!!! nechat namontovat tzv.kouli na dveře. To nikdy na vesnici nebývalo dokud cigánské gangy nezačly dělat nájezdy na naše důchodce.
  • To, že se zvyšuje odpor "dobrovolně" místo domů a do své rodiny odevzdávat své peníze někomu jen tak pro nic za nic, který si pak za to doma válí "zadek, kouličky a pipku"a ještě na něho celý život dělat, tak tomu se nikdo nemůže divit.To by se nikomu nikde nelíbilo. Každý ví na všech stranách až moc dobře, jak to ve skutečnosti je. Je třeba nebát se a znovu nazývat věci pravým jménem..Přestat podporovat flákače, zloděje, podvodníky,drzouny a vyčuránky,kteří z tohoto tématu žijí je věcí čistého rozumu, cti a zdravého pudu sebezáchovy, že z těchto a jim podobných nikdy nic nebude! Na to měli času stovky let...Buď budou pracovat na státní práci, když jsou živeni z našich zdaněných peněz a nebo ať jdou jinam. Máme svobodu pohybu po celé EU v rámci "demokracie",kde jim to určitě budou trpět s láskyplným pochopením k jejich odlišnosti i k tomu, že nikde na světě nejsou v ničem žádným přínosem až na to, že občas někde zahrají a zatancují...
  • Co řekne cikán či cikánka tak opak je pravda a dějiny to už mnohokrát potvrdily.Jsem už pamětník a když mi matka řekla "necygaň" tak měla na mysli ať nelžu.Dejte nám práci, volají cikáni pokrytecky ale ve skutečnosti o ní nestojí zvykli si po generace parazitovat a o změnu nestojí. Bojí se o své děti? O ty malé vesměs protřelé gaunéry kteří terorizují okolí ?Jejich narůstající agresivitě je třeba čelit a to ne slovně ale odebíráním soc.dávek a policejním obuškem toho se oni nejvíce bojí a taky toho že by jim zkončil zahálčivý život.Kůň který je moc bujný tak je mu třeba ubrat obroku aby moc nevyskakoval a o cikánech které si sami vykrmujeme a jsou bez užitku to platí dvojnásob.
  • Chudinky mám návrh, děkujeme odejděte !!! *16* *16* *16*
    • Nebo lépe, HOĎTE SI TO !! *16*
  • chudáčci rómové,oni jsou rak slušní a pracovití a ti čeští rasisti jim nedají a nedají pokoj je to hnus. *1*
  • prolhaný cikáni!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit