Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co do těch vašich idiotských národopisných studií taháte Čechy. V dobách minulých,když byl někdo
    divnej,tak chrápal před hradbama,a to v celý Evropě.
  • jaci romove pokud vim tak jsou akorat zasrani cikani
  • Blá blá blá šáša crusty. proberte se už vy kryplové nahoře. Že nejdete bydlet mezi ně, ani kocáb gaunet na 100, i když to sliboval mezi ně nešel. Neexistují pro ně žádné právní normy a povinosti. Nejhorší je, když cikán řekne dobré ráno sousede. Tím pádem jsou nemovitosti v okruhu 200 metrů neprodejné, Jakpak je to u němců a vietnamců? Došlo to jen tam kam havlové, klausové a rumlové a další porevoluční póvl chtěli. Oni by měli být první s prosttřelenou tlamou.
  • Celej článek je špatně a je to politicky korektní blábol. Češi nikoho nenávidí. Čechům nevadí Vietnamci, Němci jsou ok, když nebudou hajlovat, nevadí nám Rusové. Ale češi nesnáší nespravedlnost, pocit, že se doma cítí cizí, protože cikáni mají větší právo na život, víc peněz, žádnou práci, ochranu ze všech stran, můžou si dovolit, prakticky co chtějí a to všechno za naše prachy. Nejvíc je na tom bitá obyčejná česká rodina. Přídavky v řiti, příspěvky žádný, takže vychovat dítě v český rodině je desetkrát dražší, než u cikánů, kterým to stejně platíme všichni. A tak oni mají hodně dětí a pro českou rodinu je jedno někdy až moc, víme? Možná bysme měli vzkázat politikum - chceš mít dobrý voliče? - podporuj český rodiče!
  • Je to všechno úhel pohledu. Třeba pan prezident Klaus má Romy rád protože žije ve skleníkovém prostředí odtržen od realného života. Neřekl ani slovo o tom že by zákony měli dodržovat všichni bez rozdílu .Nic takého neřekl jen alibistické kecy. že majorita romům hrozí silou. Kdo ale s brutální silou začal ? Kdyby dostal nějaký rom mačetou po hlavě tak by se spustil mnohonásobně větší mediální povyk než že to byl bílý čech.Lidé v podhradí ale ví své ,a nejvíce je štve když je někdo označuje účelově za rasisty .Je snad rasista ten kdo se chce v klidu vyspat či žít v čistém a bezpečném prostředí a dovolí si na to nepřízpůsobivé romy upozornit ? Nechali jsme se zahnad do kouta lidmi kteří pro společnost jsou jen zátěží a nejen to oni nedodržují ani základní pravidla občanského soužití.
  • Pokud Němci žijí ve své zemi,při návštěvě naší země se chovají slušně,nenatahují ruku do naší státní pokladny a nechtějí z Česka dělat protektorát,tak nám nevadí.Pokud by cikáni všichni pracovali ,jako za komunistů,vyráběli si jenom tolik potomků,kolik umí svojí prací živit,k většinové společnosti a na veřejnosti,se chovali slušně,tak by těm rozumnějším lidem nevadili také.Pokud si své požadavky a názory budou chtít prosazovat s mačetami v ruce,tak budou vadit celému národu.Když je pak přihlouplý Nečas bude obviňovat,většinovou společnost z rasismu,tak jim to bude jedno.Za stávající kapitalistický svinčík může Nečas také.
    • 100% souhlasím. *16*
  • "Češi, čtěte o své nenávisti". Takže otázka výzkumu zněla:"Čechu, koho nenávidíš?" Takže ze svých daní si platím výzkumníky, kteří mi vyzkoumají, že jsem nenávistná Češka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit