Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak

    Americký herec Steven Seagal navštívil trosky zajatecké ubytovny Jelenovka (CZ titulky)

    ...velmi zajímavé povídání, Anton J. bude asi v šoku...


  • Je to celé jenom obludná komedie, jejímž cílem je, aby se rafinérie a distributoři nebývale napakovali. Není to problém reálné ekonomiky, ale ohromná loupež za bílého dne.

    Spotřeba stejná, ropy teče stejně, ale ceny letí do nesmyslných úrovní, protože se uměle vyvolal chaos. (Co by, kdyby)

    V Heidelbergu na univerzitě se už studenti prvního ročníku učí jednu obecnou obchodní zásadu - vyděsit a fakturovat.

    A tohle probíhá v přímém přenosu u nás. Svedeme to na trh, na zvýšenou poptávku, na burzu a další nic neřešící věci. A penízky se jenom hrnou. Komu? 

  • leopodstanicky - na psychiatriích, uzavřených částech,  je ještě jistě míst dost. Klecová lůžka, prášky na utlumení a podobně.

    • ano ano nyme

  • Chcem kúriť americkích brydlycovým plinom bez ohľadu na jeho cenu a ynfláciju..

  • Chcem sa od ruskej ropi odstryhnúť

  • To je tak, když ratlík štěká na dobrmana...

    • haf, haf haf haf haf haf !!!!

  • Jó poteče, ale jen do doby, než šmejd závislý na koksu Zelenský vymyslí další úskok, kterým by mohl nás vydírat. Kyjevská fašistická junta jsou zločinci a my si ty hady hřejeme na prsou. 


  • Podle Fialy je nejdůležitější odstranit závislost na Rusku. Asi si dodávky uhlovodíků plete s Marshallovým plánem. Kdo ho přijal, nakonec prodělal. V mládí špatně vychovaní lidé jsou nyní politikové na politických funkcích. Green DEAL to nevytrhne. Větrná energie vysušuje území a plaší ptáky, fotovoltaika s nárůstem teploty snižuje svou účinnost a do krajiny zrovna nepásne, ale - budiš. Budoucnost fotovoltaiku vylepší. Když se do výroby elektroaut započtou všechny náklady, vycházejí elektroauta dráž než klasická auta.   Likvidace starých baterií je nákladná, elektroauto nelze při poruše odtáhnout, jen naložit a odvézt. V elektroautech je obrovitý elektromagnetický smog. Po zkušenostech se majitelé hybridních vozů těchto zbavují.

    Jaderná elektřina je stále perspektivnější. Germáni uvažují prodloužit doby provozu svých jaderných elektráren. Už také převládá názor, že se budou stavět ve velkém jaderné elektrárny mini. Třeba o výkonu několika megawatt. Uhelné elektrárny s dobrým odsířením také nevidím zcela na odstřel. Viz v Polsku.

    Ve vývoji je geotermální energetika, kdy lze několik kilometrů vrtem do země tlačit vodu a jinde pak z horké vyvěrající vody vyrábět elektřinu.

    • Fiala je blbec.

      • Normálně logicky myslící občan, nepřízemního rozhledu, jej musí jen odsuzovat, pokud není podobně jako on loutkou sjednoceného Západu, sionistů. Slizký Fiala například vedl jihomoravskou Kalergiho pobočku. Tedy frontmen NWO. Něco jiného musí říkat pro veřejnou spotřebu - to se mnohdy jednodušším nízkoformátovým spoluobčanům zalíbí a jsou ochotni jej volit. Takovým se třeba na komořím V. Havla Schwarzenbergovi, členovi Bildenbergu, moc zalíbil motýlek a později jej volili za prezidenta. Kdo vidí hlouběji, může polykat prášky. Nebo emigrovat. Psychiatr MUDr. Hnízdil řekl, že za ním chodí lidé lidé s duševními problémy. Mají je mnozí z politiků...

      • Pan premiér Fiala je premiérem této těžce zkoušené, válkou zmítané země.

        Od Užhodrodu až po Mykolajiv ho všichni milují.

        Konečně premiér, na kterého může být každý Ukrajinec hrdý!

        Tak mu nelajte do blbců prosím. Je to profesor politologie a jako takový ví všechno lépe. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit