Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se dám k cikánům a budu se mít jak prase v žitě !
  • Z Ratha dělají nějakého Hanibala /- kanibal z amerického filmu/ aníž by byl odsouzen soudem. Jen na základě nepřímých důkazů vyrobených na zakázku Nečase, neboť jen on může úkolavat zpravodajské služby, která nasadila snad všechny své agenty a techiku, aby na Rarha něco našla. Vše tedy bylo dělané na zakázku ODS a nám hrají divadlo, že byli překvapený, čeho se Rath dopustil. Stejně s Nečasem v tom jede i Němcová. Ta už dávno o všem musela vědět a jen čekala na zavolání. To ona musela dát policii předem své tel. číslo, copak si myslíte, že ho mají na každé poliejní stanici? A ještě jí voali v noci, takže jak by se jinak na její tel. číslo dostali?
    Lidičky, přemýšlejte hlavou a nedělejte si z hlavy plastelíny, co vám cpe vládní verbež.
    A vůbec by bylo nejlepší, kdyby jste volili tu zlatou KSČM. Do nich můžete střílet a přesto vstávají nový bojovníci. Jako car Nikolaj.
    • Peppone, Voni jspu vůůůůl, korunovanej. To jako na zakázku od ODS taky bral Rath ty úplatky? A toto jistě nebyl první! *1*
  • Drzý a všehoschopný psychopat a fašounek s fýrorovskými sklony nepřestává kolem sebe mlátit ani z vazby. Ani náznak lítosti za ty zlodějiny sviňárny. Zasloužil by dvacet roků nejtvrdších prací na galejích. A samozřejmě zabavit jeho majetek na úhradu všech způsobených škod. A ne skončit jenom u Ratha, ale pokračovat i po dalších gaunerech.
    • trosku se pletes!! tohle co jsi ted napsal se hodi na celou pravicackou vladu od kikiny pocinaje! on predstavuje zlomek toho co pravicaci u nas nadelali a stale delaji (kradou jako modre straky). to je jen prirovnani--ODS to ma v popisu prace!!!
    • To je učebnicový příklad psychopata. Vinu dává všem kolem, jenom né sobě.
      Přito jaký už má z ostudy kabát, by měl zalézt do díry a už se nekukazovat. *2* *2* *2* *1*
      • Kočičáku, je vidět, že neznáte staré dobré přísloví které vládní garnitura, nejvíce ODS, naplňuje do posledního puntíku. " Malá vostuda trvá tři dny, velká tejden." Takže pan Dr. Rath to také přežije. Sta miliony za čističku (Drobil) je jeho 7 mil. jako prd. Z ostudy kabát?? Co ukradené pero v Chile??? kam nám ten "zlodějíček" zalezl?? do jaké díry??? Zalezte Vy do díry zvaná p r..l. *16*
  • Kéž by se podařilo pochytat všechny velké ryby, bylo by o moc lépe všem.
  • Ať si každý říka co chce na mě to působí ,že vše je na objednávku,koho to se asi v téhle hře na demokracii nedozvíme.Nejvíc se mě líbí,jak do Dr.Ratha kope s prominutím každý kripl,který sám má máslo na hlavě.Peníze v hotovosti,v krabici od bot,potom od vína,sedm,deset potom třicet milionů,Kdo psal tenhle scénář?.Ten je tak,pro primitivy ,kteří věří všemu co jim předhodí naše nezávislá í závislá média.
    • Hlavně NOVA televize ta leze modroptákům doslova do řiti....Tu si asi ODS koupila
      na to se nedá koukat.Určitě není nezávislá. *16*
  • všichni jsou stejní jeho partajní kolegové a ještě by ho chtěli soudit ??
  • No, ještě napište "chudák Rath" Zloděj, je to! Ale neříkám, že takových není víc......
    • A co kauza sportka a Hušák ? Proti tomu je Ráth žabař.
  • Hlavně jsou rádi ti proti nimž si pan Rath nebral servítky za to co provádějí vůči sociálně slabým, nemocným a důchodcům. Jejich zloba byla a je tak veliká, že bych se nedivil kdyby šlo o zincenování jeho případu..
    • Já jsem ho zažil na vlastní kůži.Já jsem ten sociálně slabý,kterého pro zájem developerů zlikvidoval.Zlikvidoval mě jednoduše-zvedl mi nájem na dvojnásobek,což bylo pro sportovní činost likvidační.Jen pro zajímavost,dneska je tam sklad exekutorů a tak jsem poznával skutečné priority ČSSD já na své kůži.Už tenkrát jsem si byl jistý,že politiku dělá jen pro hromadění peněz,ale va snu mě nenapadlo,když měl kolem sebe tu vozovou hradbu své suity,že by mohl padnout do tenat.Ještě bych chtěl říci jak byl licoměrný.Na předvolebním shromáždění vykřikoval jak bojuje ČSSD proti zdražování elektřiny a ve skutečnosti za podpory všech komunistických zastupitelů odhlasoval největší fotovoltaickou elektrárnu v Evropě.Teď,když čtu ty odposlechy nemohu uvěřit,že ČSSD dá do ruky neomezenou moc takovým kreaturám.Vůbec se nedivím,že tyhle zlodějské strany vyvinuly takové úsilí,aby důkladně zničily Bártu,který prokazatelně ušetřil.
    • Proti důchodcům postupovala již za své vůády ČSSD,jelikož při jejím nástupu byl důchod 49,5% průměrného platu a koncem její vlády jen 40,5% průměrného platu.Proti postiženým postupovala v roce 2009,kdy souhlasila s omezením podpory pro postižené,ale prosadila přidání nepřízpusobilým a těm,kterým se nechce pracovat. Takže to co napadáte,je vlastně jen pomalým napravováním chyb,které provdla vláda v letech 1998-2006 (to ale nevládla pravice). Připomínám,že jsem jedním z postižených,ale mlčím,jelikož jsem neprotestoval,když mne okrádali. Vy jste také mlčeli,tak jen zpytujte svědomí.
  • Má pravdu,cela pro dva a to *12* Vondra je pořád na ministerstvu. *11*
  • Ratha zřejmě čeká ještě hodně dalších překvapení. Zda to bude důvodem pro to, aby se časem divili i samotní socialisté, ukáže čas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit