Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno je rozkradené,ostuda po celém světě tento národ je díky Klausovi a ostatním jeho kradákům slavný,tak co dál.Kdo má něco proti Komunistům tak co tohle:Takové vyjádření veřejně je opravdu chlapské ! Za vlády komunistů sem měl práci,bydlení,sociální jistoty,ROH se slušnou dovolenou,jídlo se dalo jíst a dalo se i stěžovat když byl důvod.Dneska mám strach,žiju ve stresu a zdraví v prdeli.Jídlo není jídlo,ani pes to nežere ! všude se krade a podvádí,na nic nemám nárok a stěžovat si už teprve ne.Nemluvě o tom že ani na slušný pohřeb nemám,vlastně na žádný.Tak nevím,připadám si jak v koncetráku.To už není dávno život,jeho smysl je nenávratně pryč. *3*
  • Tentokrát jak tady bylo řečeno má pravdu. Kam jdou peníze vybrané na sociálním pojištění. Když vezmu, že je nás deset milionů lidí krát kdyby jen tisíc korun. Tak by mě zajímalo kam ty peníze jdou. Pokud mě dokáže na toto někdo odpovědět.
  • Tedy to je nádherný prasečí xicht. S tím rozkrádáním začali soudruzi hned po válce.
  • tuto republiku roozkrádali už od dob našeho milého pana prezidenta václava havla po hadrové revoluci
    hcete se bavit o lucerně ,nebo o barandovských zahradách
  • Po údajné revoluci,právě vedoucí funkcionáři odborů,byli tou"pravou rukou" politických zlodějů,kteří tuto zemi rozkrádali.Nyní když je vše rozkradeno,tak ,s křížkem po funuse,řvou,jako když je na nože bere.
  • Právě mezi důchodci je nejvíce těch ,z toho přitroublého lidského stáda,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak pomáhalo rozkrást tuto zemi,přes kuponovou privatizaci a prodej podnikových akcií.Pak se klidně dívali,jak političtí zločinci rozkrádají ostatní.Proto by uvedení důchodci zasloužili vyplácet důchody,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Ušetřené miliardy použít na splácení astronomických dluhů této země.Dodržovat zásadu,že kdo si dluhy nadělal.ať si je také zaplatí.A ne je přes dvacet roků,lumpácky přesouvat na budoucí generace.
    • Opakujete se, to jsem již četla.
    • Podle tvé inteligence a názorů soudím, že si vychodil 8 x 1 třídu Pomocné školy!!!
  • je velmi těžké rozhodovat o penězích jiných, nicméně, mělo by se s veřejnými penězi nakládat opatrněji, v této společnosti si již politici dost ublížili, dosud zpolitizovaní ekonomové hráli vabank - tedy jinak řečeno poku/omyl, proto máme prázdnou kasu, nebo spíše děravou
  • ... tentokrát má s. Zavadil pravdu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit