Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po vstupu do EU jsme nesměli pracovat v německu a rakousku po dobu 8let.
    Tak ať si je hostí ten kdo si je pozval a zničil jejich domovy. Máme ingenýrů plnej parlament i senát!!!
  • Stejně tak i musí platit., že se musí v zájmu a pudu vlastního sebepřežití rozjet i odpovídající obrana i jiný odpor proti "těmto"..Naše země nikdy neměly ani kolonie, ani otroky a už vůbec se s námi kolonizující země, co v "běženeckých zemích".. kolonie i jiné zájmy měli stovky let..a nehorázně na tom bohatli.,dosud nedělili o své obrovské zisky tzv, na cizím i z cizího..Naše země tedy nemají žádný důvod, ani jinou povinnost nyní řešit to, co si způsobili právě kolonizační země na "Západě" od nás..a které by se najednou kupodivu s námi chtěli "dělit", ale ne o zisky, ale hlavně o problémy., co sami způsobili jiným i jinde.. a chtějí se k nám chovat jako bychom nyní byli jejich kolonie my., bohužel i za pomoci mnohých "našich" kolaborantů, "neziskovek", zrádců atd....
    • ČR je zodpovědná například za Afghánistán, Irák, Jemen, Sýrii,... A ČR z kolonizace ostatních zemí taky zbohatla, byť ne přímo. Ale to holt omezenci nevidí.
  • Hezký projev měl Trump v Polsku, na rusáka platí jen karabáč. Nevím jak se s tim vypořádá Lihoš Eman- český Donald Trump *15*
    • Projev Trumpety byl trapný i k smíchu zároveň......taková komunistická hesla a mazání medu kolem huby.....dávno ohrané písničky! *7*
    • Ano opět jsi si vzal z celého projevu jen pár slov že? zajímavější bylo tohle:

      http://www.denik.cz/ze_sveta/trump-ve-svem-projevu-pochvalil-polsko-a-zkritizoval-evropskou-unii.html
      • co to tady kdákáš ruskej lotře, nikdo ti to tu nevyvrací, je dobře, že Trump kritizuje EU, kritika je podstatou demokracie, pokus se něco zkritizovat v Rusku, zničej tvou rodinu a dostaneš kulku do zad..
        nějak se vám to soudruzi hroutí, Trump se bratříčkovat s ruskými okupanty nechce, nafta klesá, Rusko bude za chvilku na huntě ještě víc než je, nedívím se že vyšiluješ

        CCCP Game Ovar
        • Aha a kritika v hamburku se řeší tím že ze stříkaček lítá hedvábí a policisté demonstranty hladí *1* *1* *1*
  • Multikulturní aktivisté, merkelovci, bruselští eurohujeři, sluníčkáři a mnozí další Evropané ve službách bossů z neziskovek chrochtají blahem při stále zvyšujícím se počtu imigrantů. Doufají, že do Evropy bude přestěhováno všechno obyvatelstvo Asie a Afriky.
  • To je neskutečné. To si neumí EU s těmi inženýry poradit a nebo na tom někdo tak vydělává a my mu to platíme?Po příchodu do jakékoliv země ihned vrazit do ruky koště a vydělat si na jídlo a ubytování. Potom teprve uvažovat o tom, zda ta která inženýrská opice je pro nás užitečná..A ty, co je podporují, ať jim dělají dohled a ručí za ně.
  • Jak to že naše media nepíšou o rozehnaných protestech na G20?
    • Holt skutečnost je někdy jiná, než píší Putinova fake-news media, s tím se budete muset smířit.
      • A včil mudruj b l b e

        http://www.denik.cz/ze_sveta/nemecka-policie-rozehnala-demonstranty-proti-summitu-g20-vodnim-delem.html
        • Pak nechápu, proč jste psal, že o tom naše media nepíšou. Já se samozřejmě taky unáhlil.
          V BBC jsou záběry. Ostatně v BBC a vůbec spolehlivých britských médiích, tedy ne bulváru jako Daily Mail, je toho opravdu hodně, o čem naše media neinformují, a fake-news média spadající pod Putina tím míň.
          • to je také jediné medium CZ které se o tom zmínilo
        • rosta.adam plus to že rusko je v G20 taky *1*
  • 1. Je rozšířeným omylem, že na člověka, který se dopletichařil k moci, náhle spadla inteligence a charakter. Není tomu tak. Tzv. "mocný" je stejný trouba jako všichni ostatní. Proto od něj nelze paušálně očekávat dobrá rozhodnutí.
    2. Člověk funguje podle přírodních zákonů - usedlík si buduje hnízdo a zdroj potravy. V místě zůstává a své stálé prostředí nevyžírá - uhynul by hlady. Kočovník si nebuduje hnízdo, přemnožuje se a své dočasné prostředí vyžírá. Když už tam nic k jídlu není, letí jinam. Vyhynou hlady ti usedlíci.
    3. Evropa tento útok na vlastní existenci může snášet jen do určité míry. Pak začne jít o život a nezbyde než začít jej za každou cenu bránit - buď usedlíci, nebo kočovníci. Pak ovšem může dojít na zbraně. Dokáží tomu "odborníci" kterým trvalo pouhé 3 roky, než jim to začalo docházet, této krvavé lázni zabránit? Podle mne zatím nic rozumného nepředvedli. A to Itálie, Francie, Německo, Rakousko, Švédsko má dnes, v době 3. generace původních gastarbeitrů a občanů s kolonií řadu "vyloučených zón", s jejichž obyvateli si dodnes neumí poradit. Máme si tyto zóny založit i u nás?
  • Jak je zastavit?je potřeba vyčlenit určité území mezi Sýrií a Libyí a za peníze které do nich vkládáme postavit město,na výstavbě aby se mohli sami podílet a také by si všeho více vážili.Vždyť nás přijdou na miliardy a nevíme co nám jejich přítomnost do budoucna přinese.
    • Přestat rozdávat peníze.
    • Václave jaké peníze někomu dávat. Tobě dá někdo něco zadarmo?
      Jsem muslim dáte mi někdo něco zdarma? Už se těším jak za Vaše peníze nakoupím zbraně potom Vás vyhladím a zaberu vaše majetky a Vaše děti mi budou dělat otroky.
      Politiky magorů, který mají v hlavě piliny a k,sračky je víc než dost.
      • by jsi zapadl, pokud tam uz nejsi. Ale tipuji te tak na nejakou vtratnici nebo hlidace v kauflandu s obcasnym pristupem k netu. Napis nam prosim jeste neco co ve slovniku nenajdeme a nejake postrehy z opravdu nevsedniho cestovani. Treba Salzburg - Liecht 100 km a potom hned do Italie . Opravdu jsem se tak krasne uz dlouho nebavil. Ono take potkat takoveho blba jako jsi ty ...
        • U mne seš negramot Salzburg - Unken je to cíp Německa který má 100 km.

          Přeji ti hodně štěstí a vzdělávej se jinak zůstaneš pořád hloupej jinak se budou bavit jiní na tvé konto.
          • psal jsi jestli jsi schopen se upamatovat o jakemsi Liechtstein. Unken je neco novyho ty Hanzelko . To jsi vycetl v obecnim zadarmo rodokapsu ty lingvisto co ve slovniku nenajdeme ? Napis jeste neco at je sranda. Treba jak te svlikli nemci do naha pri ty kontrole . Vubec se jim teda nedivim a to te nastesti neznam osobne. Ja bych te asi rovnou pro vystrahu zastrelil.
    • To se hezky řekne/napíše, ale daleko hůř udělá, byť území mezi Sýrií a Libyí je docela rozlehlé. Bezpečné místo tam není.
      Uprchlíci českou kulturu mohou obohatit o to dobré, co češi zavrhávají. Samozřejmě, nese to i svá rizika, ale ta nese už jen vstaní z postele. Jako extrémistů je procentuelně všude +- stejně, což znamená, že českých extrémistů(a tedy potenciálně nebezpečných lidí) tu bude vždy početně víc než islamistů.
      • aktuálně jsi největším nebezpečím ty! Není zájem tady živit vtěrky které nikdy nebudou pracovat, jen čerpat výhody systému, které my draze z daní platíme. Pokuk se neosvědčilo v DDR tady to nezabere. Proto platí vyhánět! A ty stávající hnát svinským krokem.Musí pykat za to, že rozhádali celou EU.
  • řadách.Takovým plíživým a zákeřným křivákem je třeba pražské Gymnazium N a d K a v a l í r k o u. Tady se pedagogická partička extra vyvedla. Před prázdninami stačili vyvézt své studenty do NDR. A to za účelem aby se zčuchli s imigantskou chátrou tam se povalující! Jinými slovy naše děcka byla nenápadně vehnána do komunikace a kontaktu s vetřelci z Afriky. Jakože jak se vede a poznávejme se .....Samozřejmě bubáci z Afriky nezaváhali a předestřeli novinky ze světa islámu. Tak běžný člověk se té cizokrajné chamradi brání, ale pedagogové tady z gymnazia to rodičům za zády servírují opačně!
    • Každá škola ukazující pravý charakter uprchlíků, tedy i ta vámi kritizovaná, by měla být veřejně pochválena, neb děti učí myslet. Myslím, že vám by taky prospělo, kdybyste se s těmi lidmi setkal naživo. Ještě byste pak byl rád, za to, že nejste na jejich místě.
      https://www.youtube.com/watch?v=UHHvKKE4Uww
      • mým cílem je hnát tu bandu odsud! A té která už se nalezla vždy a všude dávat najevo opovržení a hanbu. Tady není pro ně místo. Víš?
  • Okamžitě pryč z EU!

    Okamžitě opustit odporné prolhané NATO!

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/rozhnevany-juncker-vynadal-europoslancum-jste-smesni-a-absurdni/
    • super, soudruzi v kolik vám to odjíždí ? *3*
      • Kam? Do Paříže, nebo snad do.brusele??!

        *6*
        • Paříž, Brusel ?? no tak na vás komunisty tam čekaj jako na smilování, myslím že jim tam stačej ty černý netáhla, ještě si tam natáhnout rudou lůzu *15*
        • víme BTW, do Brusele
      • *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit