Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co jsou to ty základní úkoly armády na které nestačí peníze? Může je někdo vyjmenovat?
  • soudně zrušit ods jako zločinné spolčení, její majetek znárodnit, vondru s vidímem zavřít, stáhnout armádu ze zahraničních misí a vycvičit ji k účelu k němuž měla původně existovat, to jest k obraně vlastního území. a hned by bylo prachů dost. je zajímavé že za první republiky jsme měli špičkovou armádu, moderní techniku a ještě se během pouhých tří let zvládl hektický úkol vytvořit betonovou obrannou linii kolem celé republiky. ovšem pusťte k státním prachům na dvacet let modré tasemnice a armáda nebude mít ani na špuntovky. hrajeme si na agresory a okupanty v cizích zemích, miliardy lítají vzduchem v podivných zbrojních zakázkách a kdyby k něčemu došlo tak budeme bránit svou zemi asi cepy a praky jak za husitů, ne?
    • Díky, mluvíš mi z duše. K žádnému konfliktu nemůže dojít a pokud by došlo, tak je s touto planetou konec. A neustálé strašení terorismem? To je nástroj k zastrašování lidí a vytahování peněz z jejich kapes.
  • Armádu snad ano, ale k čemu tolik oficírů? K čemu na 2 brigády genštáb a několik dalších velitelství? Proč vysocí důstojníci a generálové s platy 40.000,- a víc pobírají příplatek na bydlení? Proč armáda neselektuje platy lidí v kancelářích a platy lidí u jednotek? Proč má stávající armáda stejné VVP jaké měla ČSLA za Dzůra? Proč (k čemu) má armáda ta obrovská kasárna, která jsou úderem půl čtvrté prázdná? Proč jezdí na různá velitelská shromáždění a porady každý velitel svým služebním vozem? Proč armáda živí různé bývalé sportovce? Proč normální smrtelník platí u lékaře 30,- (a do budoucna asi 50,-) Kč a proč to má voják gratis? Proč si my, obyčejní lidé, platíme doplatky u lékaře a vojáci ne? Proč jsou stále vojákům (a to i těm z kanceláří) stále poskytovány preventivní rehabilitace, které jsou v podstatě bohapustou opíječkou?. Proč, proč, proč ... ? Pane Vondro, armáda byla, je a vypadá to, že i do budoucna bude, jednou velkou černou dírou. I těch snad 35 mega jste schopni nesmyslně prošustrovat. Co vy na to, pane Vondro?
  • Na obrázku jsou dva: BLBÝ a VYČURANÝ. A tak se tito modráci rozlyšují, další jsou užiteční idioti - to je např. ministr zemědělství Bendl,ten co bil svou ženu, další jsou ti co si nic nepamatují a kradou, jak straky-např. Langer, mimochodem má svého vězně a povídá se, že ho Skříčil uklidil do Ostravské vazební věznice.
  • Celá EÚ šetři. K čemu potřebujemu udržovat jednotky v zahraničí.?
    K čemu jsme za posledních deset let potřebovali Gripeny.?
    Proč nám nestačily Delfíny.?
    Kolik Kč vydělala armáda na svých zahraničních akcích ve prospěch ČR.?
  • Máme více generálů a plukovníků v krásně opentlených uniformách, než bylo v celé federální republice, kdy jsme měli dvouset tisícovou armádu, tisíce tanků a BVP, několik set letadel. Zdůrazňuji bojeschopných. Máme malý rozpočet ? Proč miliardy do jednotek v Afgánistánu, když již nyní víme, že tá desetiletá válka slouží jen amíkům.
  • zrušit armádu.
    stačí záloha, a její pravidelné cvičení.
    • Záloha to není dobrý nápad.To by se ti plebejci mohli naučit zacházet se zbraní a to by bylo nebezpečné.
  • K čemu je nám taková armáda nažehlených oficírů a jimi ovládaných prostáčků bez vlastnich mozků.Dříve v tzv totalitě armáda pomáhala národnímu hospodářství apři živelných pohromách pomáhali vlastním lidem adnesZa peníze našich danových poplatníků
    prosazují zájmy Amíků a jejich kámošů ve světě-ve jménu demokracie
    • To je ale blábol, nepomáhá snad při katastrofách? A Vy jste asi na vojně nebyl. Jenom ty mise u Arabáků jsou k prdu.
  • Jaké úkoly ba nemohli plnit? Vymenovat a ty zbytné škrtnou, nebo zdůvodnit. A silně zredukovat MO i generální štáb. Evidentně o naduřelosti štábů cosi vím, na rozdíl od pana ministra jsam byl voják.
  • Pan Vondra a jeho cínový vojáčci, nepotřebují žádné peníze! Ani při povodních již nejsou k ničemu, nejsou akceschopní.
    Armádu zrušit a nahradit halapartníky, jako má Vatikán.
    Proč máme snášet snižování naší životní úrovně tzv. snižováním, tzv. zadlužení státu, kterým nás krmí tato vláda s nejlepším ministrem financí kalusem ušatým a platit zbytečné lidi ne ve zbrani, ale beze zbraní. Armáda je jen kanonen futr, bez raketových zbraní, letadla pujčená, jak směšné. Jen pěšáci, fuj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit