Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je to za kecy, jestli odposlechy byly zákonné či nezákonné? Rozhodující je, jestli ty získané informace jsou či nejsou pravdivé a použitelné. Pokud byly získány nezákonným způsobem, je to věc jiná.
  • Četl jsem zde, že se stal zázrak. Rath nesl v krabici vodu a přeměnil ji na víno jako Ježíš Kristus, ale Rath šel ještě dál, přeměnil víno na miliony Českých korun. Myslím si, že Rath by měl být prohlášen za svatého, toto se ještě nikomu nepodařilo. Borec by byl kdyby České koruny přeměnil na Eura. Samopal co nesla policie s Rathova bytu byla taky pravá, ale během cesty se prý přeměnila na plastovou hračku pro Rathova syna.
    Státní zástupce zase přeměnil Rathovi miliony na 30Kg. zlatého pokladu, který odvezl do Íránu, když jsem to slyšel, tak to byl pro mne skutečný zázrak, státního zástupce, ale zatím tento zázrak ničím nedoložil. Zase nějaká kachna, která někam odletěla a pomalu se na ní zapomíná.
    • Ježíš Kristus se zesral závistí, protože zázraky neumí
      • a
        Taky na tebe dojde až zestárneš a nedojdeš si ani na záchod, potom se neobracej na pána boha, zavolej Zemana ať ti dojde utřít zadek.
        • Pochybuji, že by kterýkoli český politik chodil někomu utírat zadek (možná tak nějakému potentátovi z číny, z EU nebo z MFF, podle politické orientace), ale pořád by taková žádost měla větší šanci, než obracet se na pánaboha. Ten totiž neexistuje. *1* *1* *1*
          • Angel
            Dokaž to, že neexistuje. Necháme posoudit soud o neexistenci boha? Soud nikdy nerozhodne. Kdo soudí bude sám souzen.
            Nebudu ti vyvracet Tvůj názor, ale po smrti to poznáš sám zda existuje nebo ne.
            Kdo se směje naposled ten se směje nejlépe a koukám, že ty to nebudeš.
  • no proto, to by bylo, aby parta čestných a poctivých kámošů v čele s nejspravedlivějším a nejchudším akvokátem v Čechách - Tomášem Sokolem nedostala ubohého soudruha Rátha z krimu ven!!! Takový noblesní, slušný, poctivý, nezištný a obětavý člověk tam přece nemá co dělat!!! A jestli se mu v krabici náhodou proměnilo víno v bankovky, tak to byl zázrak a odměna Boží za jeho dobrotu, o tom by měl kandidát svatosti Dominik Duka kázat a celá KDU-ČSL (včetně bývalého straníka Kalouska) by se měla za Rátha postavit, protože je to stejná obět, jako farář Toufar z Čihošti - ten byl také potrestán a pronásledován za zázrak! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Další, nehorázná ukázka našeho "kocourského" právního systému a různorodého soudnictví v našem státě. Zde je právo ohýbáno podle tíhy úplatků, nebo politických tlaků, nebo svévolného rozhodování podle Jánošíkova "od buka do buka". Soudy by měly rozhodovat suverénně a vždy podle práva, ne emocí a úplatků. Případ Ratha a nakonec jeho "neodsouzení" soudem, když předešlé soudy uznaly fakta a důkazy proti němu, je naprosto důkazným rozhodnutím a svévolnosti našich soudů a soudců. "Není něco v pořádku v našem státě dánském". Není to ekonomika, není to zdravotnictví, školství, bezpečnost, ale právo a jeho vymahatelnost. Rozhodují ještě staré struktury z dob komunistů kde platí, že "vrána k vráně sedá, nebo "vrána vráně oči nevyzobe". Je to zapeklitý problém vlády, Parlamentu, soudnictví a vůbec všech, kteří mají na tom podíl, tedy i nás, voličů. Arogance rozhodnutí o zrušení dříve uložených trestů jenom ukazuje, že tomu tak opravdu je. Nelze se proto divit Bradáčové, ani ministru spravedlnosti Pelikánovi, že s tímto rozhodnutím nesouhlasí a že kauza Rath není ještě u konce. Kdyby ano, tak by to byl precedens, který otevírá dveře všem, kteří jsou u koryt, aby kradli, kradli a kradli do choroty, a nic se jim nestane, protože je tu Vrchní pražský soud, který je nakonec ze všeho vyseká. Skutečnost dneška, která se zdá být až neskutečná. A přece je.
  • Vždyť je to všechno k smíchu.
    Jen tak dál soudruzi. Soudci, státní zástupci to je všechno výtvor komunistického režimu, který stále přetrvává. Nebo že by byly úplně neschopní? To bude tím, že vzdělanost a zdraví rozum těchto lidí je na zvláštní školu. Může se stát, že se Ráthovi omluví vrátí mu peníze, nebo víno. Nějaké odškodné již dostal + poslanecký plat celkem kolem 300 000 Kč.
    Já Rathovi napíši aby kandidoval na prezidenta, nic horší se již stát nemůže. Lepší prezident co má rád peníze než alkohol a.............
  • A kdo zaplatí škody za komunistické kolaboranty z oposmlouvy? A kdo platí ten drahý chlast,
    kterým hradní nemocný notorik častuje své kumpány, které nechá na Hrad svážet na chlast?
    To všechno platíme my, daňoví poplatníci! Ale šmytec! Další volba bude příslušet parlamentu a ne blbům z chlastu prolezlým idiotům!
  • už na věky zůstane certifikovaným grázlem a gaunrem. ty peníze v krabici mu nikdo neodpáře. Je nade vší pochybnost že běžně by státní zástupce k věci příslušný, odposlechy nepovolil.A doktor by si s bandou přikrádal dál ....a tak se osvědčuje, že nejlépe se grázl vytrestá když se prostě veřejně zhasne. Viz komtr Mrázek. Tady mudr je na nejlepší cestě. Přeci nebudeme věčně chodit do práce a darebáci se budou napakovávat.
  • Přes veškeré důkazy a jasná svědectví ze schválených odposlechů, nelze k odposlechům přihlížet. Názor soudu po letech od rozhodnutí jiného orgánu o nutnosti odposlechů, protože se blíží kriminální čin, který nastal a odposlechy jej zdokumentovali.
    Soudce by měl viset za koule i Rathem a dalšími.
    Právo v tomto státě umřelo, vládne zde vekslácká lůza kamarádíčků z golfu a mysliveckých sdružení.
    Po "revoluci" se mělo věšet a má se věšet i nyní.
    • Moc odvážné, i když se to dalo říct i jinak, V Podstatě je to ale pravdivé, až to bolí.
    • Odposlechy ,vážený pane,jsou pro kočku,když nejsou v původním celku a tím znění.A to se zřejmě zjistilo.
  • Dalo se to čekat.Byl to mamutí lov na "křiklouna"v poslanecké sněmovně,který se nebál slovně si to rozdat s Kalouskem,Němcovou a s dalšími pravičáky.P.Rath byl přitom odchován v ODS,odkud se po určité době přesunul k ČSSD.Bylo to vždy divadlo-to hádání v PS-,které dopadlo tvrdě na p.Ratha a hodně lidí to p.Rathovi přálo,hodně lidí to ale také udivilo.Byl to koncert represívních složek s možnou spolupráci s nepřáteli poslance Ratha.Co jsem očekával,se splnilo.Odposlechy velkého rozsahu byly prohlášeny vyšší instancí za nezákonné.Tak jak to asi dopadne?Necháme to na soudu.Jisté však je,že obviněný p.Rath už zřejmě do věznice nepůjde.A odškodnění je na cestě.
    • Takže, jak to bude s odposlechy "tokání" Jaňulky a Péti? Samozřejmě i těch třech uplacených poslanců-nyní trafikantů a zpravodajců- špionů Pohůnka a Páleníka?
  • Říkám to už pár let - bude osvobozen a odškodné pro něj zaplatíme my z daní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit