Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ideální stav v mezistátních vztazích neexistuje. Státy V4 jsou na dobré cestě, protože mít excelentní až exkluzívní vztahy s Izraelem je krok prozíravý, pro naši republiku až mimořádně přínosný. Mezi ČR a Izraelem existuje specifičnost bilaterálních vztahů a zejména prezident s premiérem si zaslouží uznání za utužování vztahů s Izraelem.
  • Do Izeraela nejedu jeto drahý zájezd farnosti Štítná Slavičín Nedašov ,jen ta  vstříctnost Izaraela je taková že mosíja jet na letiště k Rakušákum do Švechatu na výslech jako za gestapa Hitlera co prý chtějí v iZraelu dělat mosija vyjet o dvě hodiny dřívě vstáti ,no myslím si žeto není normální že jeto zájezd zaplacený z poctivých peněz lidí z farnosti,které zná farář z farnosti z zpovědnice aj z návštěv domactnosti že umija vařit ,takže jeto spíše potupaa ostuda kterou šíří Rakušáci na letoišti v Švechatu ač jejich Kurt Waldhaim vyvražil židy Italské jako oficír nacistické armády a přesto byl předsedající oSn a President Rakouska kde se peníze davali na konto politika.

    Zázrak by měli udělat Izraelci avyslat Ježíša ab ymenil vodu ve víno v hotelu Galík kde  vody teče zadormo plno z lesních zdrojů studen a oni učtijí třicet korun za džbánek vody ,také taká ostuda já raději lyžuji skandinávsky neb ti sou upřímní lepší nežli Alpské lyžování nebo zbraně Palestině Izraeli pověřených skupin podnikatelů po jednáních USA TRamph  Bbaiš co už dodaval zbarně za Sadama Husajna z Maroca také američan zve do USA to je bordel,zda je bordel i v IZraeli víme že je ,že setsra Marie Magdalena dělal av nevěstinci obcovala  smuži ale tam turisty turistky  asi nevodí tak často jako do Betléma

    • Neuvěřitelné! Něco takového může vytvořit jen nukleární blb. Občas se tady objeví nějaká hloupost. Ovšem tady tento chorý mozek zatím všechno překonal.

  • žiďáčci si nějak vyskakují

    • Soudruh je antisemita? 😯

  • Přepíšeme dějiny a všichni Poláci budou  mít křídla andělská protože -  izraelská vláda má být "ochotna v zájmu spolupráce s evropskými pravicovými populisty mlčet o jejich antisemitismu a falšování historie."

    Neměli by se naši sousedé vzpamatovat a prostě přiznat spoluúčast (dnes už historickou) na něčem tak politováníhodném, jako byly vraždy občanů Polska židovského původu?? 

    • Víte ono je to těžký... Když vás někdo pozve na návštěvu a zároveň vám připomene že jste vrah a stále chcete být, tak si návštěvu taky rozmyslite.

      • Dobrý den Tomas666, možná na rozdíl od mnoha lidí, měl jsem možnost slyšet konkrétní vyjádření premiéra státu Izrael.

        Pokud mi moje znalosti angličtiny dovolují, tak jsem tam nic tak hrubého neslyšel. Důležitý je stenozáznam, kde musíte náznak připomínky opravdu hledat.

        No, příliš taktické a diplomatické to tak nebo tak od izraelského premiéra nebylo. Přecitlivělá reakce je už druhou věcí.

        Přeji hezký večer. 

        • Pro Čecha přecitlivělá... My jsme zvyklí dělat jakože nic, srazit paty a uklonit se ... Ostatně podobne cinicky reagovali Češi v novodobých dějinách často... Zatimco Poláci v 81 se vzepřeli proti režimu, v 1989 nám připravili cestu k změnám... U nás se čekalo co jakože bude, ani se nedivím že jsme priposrane čekali až padne berlínská zeď a vítězoslavně ti odvážnější z nás vyšli na pochod, ne pro svrhnutí režimu, ale aby uctili památku a výročí 50let od  Opletala, aby to nevypadalo moc riskantně... 

          Přehnaná reakce od Čecha zní fakt komicky, protože přehnaná reakce je pro nás kterakoliv reakce.

  • jaká roztržka? Poláci sami spáchali masaky židů v jedvabnem a izrael je hitlerovským okupantem palestiny, západního břehu jordánu a golanských výšin, poláci byli hitlerovi spojenci a obsadili těšínsko 1938 a izraelci povraždí stovky civilisitů ročně ě neustále okupují sýrii, dva agresoři si nemají co vyčítat ,polsko okupant iráku .a oba státy jsou jen onuce usa ,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit