Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • estébáček větří co nejvíc urvat a pohodlně koupit , tak jako vždy v minulosti , bohužel . Ok pro podnikatele  , ale ne pro vedení státu , ten se skládá z více lidí než z jednoho plavajzníka s  poskokama.

  • se to kecá , tady je na estébákovi z čobol aby našel kompromis a vysvětlil  riziko , oni ty lidi zas tak hloupí nejsou . 

  • ok a z čeho se bude sponzorovat biopaliva a solárka  atd.? , ano vždy když se budete moci rozhodnout kam s penězi tak radši sobě , proto OSVČ nikoliv zaměstnanec . Spočítejte kolik peněz z alkoholických nápojů či tkzv. uhlovodíkových paliv má stát , takže tady spíše dýlujou odvody státu , není to vše tak černobílé .To se nebavíme o některých podnikaní s dotací kde je přínos hodně diskutabilní viz. jeden řepkový plavajzník . Samozřejmě první v krizi jdou ty nejslabší , ale pak padá na hubu střední třída (a to dlouhodobě)která je velmi důležitá  pro společnost jak názory , tak schopností něco udělat .V žádném případě neschvaluji daňové uniky , pro stát jsou daně důležité aby mohl fungovat a je také záhodno je nejen vybírat ale i racionálně využít - na tohle dojely daleko starší státní útvary či civilizace než je ta naše.

  • Copak - soudruh STB má na ksichtu český kvalitní respirátor...

    Proč ne nějaký ten čínský šmejd, který za velké prachy nakoupil...

    Že by jim nevěřil...?

    Nevěří a tak ty smradlavé šmejdy opět pošle důchodcům...?!!!

  • Pravda - neplatil si daně nebo minimálně - tak tu pracku schovej - nic...

  • Žádné kompenzace, putikářům pouze z toho, kolik platili na daních a jejich "pracovníkům" co dělali bez smluv nic. Ještě kdy dostanou ti "vytížení " státní pracovníci nižší platy za dobu co nemohli pracovat jako ostatní? O tom Bureš ani Alenka nehovoří.

  • josef.chmela

    To je v pořádku. Stále jsme na tom skoro nejhůř v EU.  Zakázat vycházení už od 19:00 do 06:00 a po celý den se nevzdalovat od bydliště více než 10 km, kromě cesty do práce.

    A šmejdi vlekaři co chtějí svými kecy vydírat vládu, když chtějí opravdu něco udělat, tak ať na ty své sjezdovky (všechny jsou na soukromých pozemcích) dají "Zákaz vstupu - soukromý pozemek" a nemusí se obávat nekontrolovatelného shromažďování lidí.

    Ale oni budou jen prudit a dělat naschvály. Žádné odškodné bych nikomu nedával.

  • To nebude strana a vláda, ale jeden lékařský odborník nějaký slovenský čobol, potřebuje asi rozjet ekonomiku, aby mohl "vydělávat". Je vidět, že se jemu ani jeho kamarádíčkům vakcína nedaří.

  • Tak to jsem vážně zvědavá, co naše strana a vláda vymyslí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit