Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Západní kapitalismus selhává, protože ztratil svůj smysl pro morálnost," píše pro Aktuálně.cz novinář a vydavatel internetového zpravodaje Fleet Sheet Erik Best..
    Co se pokazilo na kapitalismu? Byl to přece tak slibný systém a zároveň původce tolika užitečných vynálezů a vymožeností moderního života. Avšak na počátku 21. století to vypadá, že mele z posledního. Světoví kapitalisté se nedávno sešli v Davosu, aby vyšetřili churavějící tělo kapitalismu, ale ne aby vyléčili chorobu, která jej v hloubi sžírá. Pouze prodiskutovali způsoby, jak jej udržet při životě o něco málo déle. Evropští politici zkouší přikládat pijavice, jakoby pouštění žilou mohlo nějak oživit jeho zmírající orgány. Jak dlouho to pacient vydrží, nikdo netuší...
    • Co do toho pletete kapitalismus? Německo vede ekonomickou válku proti všem zemím Evropy. Ničí je nesplatitelnými půjčkami, které jim vnucuje za pomoci domácích kolaborantů. Až se to všechno zase zhroutí a nedejbůh vykoupe v krvi, tak to ten váš zatracovaný kapitalismus zase bude stavět na nohy.
  • U nás to už samet nebude a až to mladí vemou do rukou poteče krev pohlavárů.
  • I ty Rumuni mají v sobě jako národ více rozumu a hrdosti jak my. Rumuni svrhli vládu a my těm našim trojkoaličním škodičům ještě poklonkujeme.Opravdu ohavné. *12* *16* *16* *16*
  • Je to krásné demonstrovat, ale pokud se razantně nezmění zákony, lidi po 89. nepostaví k soudu a pod oprátku, tak se nic nestane. To vám to ovečky není jasné? A budeme kňučet. Protože se bude muset začít znovu. Od píky. To co se tu po 89. zlikvidovalo, se musí vybudovat znovu. Jestli si myslíte, že krávy opět začnou dojit mléko jako po 89., chlévy se zaplní ze dne na den prasaty, vyrostou nové cukrovary co se zbořili, tak jste na omylu. Bude to bolet milé ovečky. Ale způsobili jste si to sami tím vaším sametem. K.Kryl vám to včas říkal.
    • Ty jsi nějakej chytrej. Zkus vzít v potaz, že všichni nejsme ovečky.
  • Odcházení, už aby tito lotři odešli.
    • Oni sami neodejdou. Ještě je na ohlodané kosti kousek masa. K demisi je může dostat jedině ulice,tak jako v Rumunsku!!
  • I když budeme jako v r.1989 poslední z komunistických států,i když veřejnoneprávní televize mlčí o Rumunsku,Islandu a všech demonstrací ve světě,tak nás to nemine. Ale přiznám se,že mám strach,protože my Češi jsme dlouho pasívní,ale té zloby,vzteku,nas...í je už v nás moc a myslím,že to budou jatka,protože se na to nabalí lidé,kteří budou rabovat výlohy,fotbaloví fanoušci,atd..Ale tato vláda je tak šílená,že to nepochopí a nechá to dojít,až do těch jatek!!!
  • Panenko skákavá, naše vládo drž se všemi způsoby, poněvadž kdo by kryl zlodějny na Ponenských ostrovech a utajované podnikavce na doručitele
  • Také v Rumumunsku dochází lidem,že tam po komunistech vládne mnohem horší dobytek,než za komunistů.Takto je to stejné ve všech zemích kde vládli komunisté.Včetně naší země.Čeká tyto země zase vlna revolucí,ale to už žádný "Samet" to nebude.Budou to spíše pořádná jatka.
  • Rumunská ulice náš vzor!!!
  • Nejenom Evropa, ale celý svět je ve sračkách. Je to pouze obrázek kapitalismu jako takového. Osobní bohatství nade vše. Politici by si měli po večerech studovat Kapitál od Marxe a Engelse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit